Det här tycker kunderna
- Elinstallationstjänster
- Leverantör av förnybar energi
- Höjdarbete
Skrivet av företaget
Hos Solcelleanlæg.dk har vi specialiseret os i at levere pakkeløsninger på hybrid- og solcelleanlæg. Vi er lokaliseret i Store Heddinge på Sjælland og har konsulenter og monterings hold over hele Danmark. Vi lægger vægt på høj kvalitet af produkter, gennemskuelighed af vores pakkeløsninger og at arbejdet udføres af dansk autoriseret håndværkere. Alt i alt en kombination der giver vores kunder den bedste løsning. Sådan gør vi: Vi har valgt at sælge alle vores produkter i pakkeløsninger, så du som kunde ikke behøver den store tekniske viden omkring solceller og montering for at få solceller på taget. Vores konsulenter kommer ud på besøg hos hver enkelt kunde, de tager et tjek på jeres elforbrug, og derefter fortæller vi omkring hvilke solcelleanlæg, vi mener passer bedst til jeres forbrug og behov. Når vi kommer hjem, laver vi beregninger på solcelleanlæg og tagflade og sender til jer. Sammen aftaler vi en dato for levering og montering. Vores solcelleanlæg monteres og installeres af dansk autorisererede tømrer og el-installatører.
Kontaktuppgifter
Kappelkærvej 5, 4660, Store Heddinge, Danmark
- +45 92 90 60 10
- info@solcelle.dk
- solcelleanlæg.dk
Kunne de få 10 stjerne havde de fået det!
Vi oplevede et særdeles professionelt team – både i planlægningsfasen og under selve udførelsen. De lyttede nøje til vores ønsker og leverede kompetent rådgivning gennem hele processen. Installationen af solcellerne er udført meget pænt, og vi blev løbende holdt godt orienteret med opdateringer og billeder undervejs.
Under forløbet opstod der desværre en skade, men denne blev håndteret hurtigt og uden forbehold. Firmaet tog fuldt ansvar og beklagede situationen, hvilket vidner om en høj grad af professionalisme og ansvarlighed.
Alt i alt et engageret team med fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Vi giver vores varmeste anbefalinger og vil uden tvivl benytte dem igen i fremtiden.
Fantastisk kompetent og venlig…
Fantastisk kompetent og venlig behandling, fra start til slut. Thomas kunne hurtigt finde den rette løsning til vores sommerhus. Det tog kun en uge, så kom der 6KW ind fra de 24 solceller. Elektrikeren - Jørgen fra Lyngbye - el installerede al el på 3 timer.
Kan varmt anbefale Thomas og hans team til andre som overvejer solcelleanlæg
Jeg har netop fået installeret solcelleanlæg med batteri og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Thomas og hans team. Jeg startede processen helt uden nogen form for erfaring eller viden om solceller og batteriløsninger og var derfor i dialog med flere udbydere. Thomas skilte sig klart ud som den mest kompetente og tillidsvækkende, han var rigtig god til at rådgive mig og finde den løsning, der passede bedst til mit behov. Hele forløbet har været meget professionelt, hurtige og klare svartider, en smidig og velkoordineret levering og installation, meget venlige og opmærksomme montører, en dygtig elektriker, som både installerede korrekt og gav gode, brugbare input undervejs. Samtidig var prisen både fair og konkurrencedygtig :-) Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut.
En service i absolut topklasse
Efter at beslutningen om at investere i solceller blev taget, begyndte vi at kigge på markedet og sikke en jungle det er. Til vores store held "faldt vi" over Solcelleanlæg.dk 2 dage efter vores henvendelse kiggede Thomas forbi og besigtigede huset og kom med løsnings forslag, samtidig med at han forklarede de forskellige muligheder som passede bedst til vores behov. Han ville dog ikke, modtage en accept fra vores side under mødet, da han syntes vi skulle tænke/fordøje vores indtryk over det først (på trods af at vi allerede havde taget en beslutning) vi godkendte efter et par dage hans tilbud og "køreplan" for projektet. Nu står vi så, med et totalt færdigmonteret anlæg som i allerhøjeste grad, lever op til vores forventninger og krav. ALLE aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke på en top professionel og enestående måde.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale Solcelleanlæg.dk og i særdelshed Thomas for en oplevelse i særklasse. Tusind tak for hjælpen hele vejen igennem.
God information, flot arbejde og til aftalt tid
Fra tilbud til færdig monteret anlæg, har solcelleanlæg dk været en rigtig god oplevelse. Der har været god information hele vejen, og Thomas har svaret hurtigt, på vores spørgsmål. Arbejdet blev udført godt og til aftalt tid. Solcelleanlæg dk får vores bedste anbefalinger.
God service og søde folk
Tilfreds
Hurtig og effektiv opsætning og tilslutning
Alt ok både før og efter montering
Et godt anlæg
Der var forskellige problemer i forbindelse med installationen, men
Personalet er flinke og hjælpsomme. Til slut står jeg med et godt anlæg, som allerede har gjort at jeg ikke har opdaget to strømafbrydelser.
Godt produkt
Der var nogle udfordringer med forsinkelse på udførelse af opgaven, men de er gode til at lytte og flinke mennesker. Vi fandt en løsning. Intet negativt at sige om solcellerne eller batteriet.
God service og effektiv proces
Vi oplevede solid og kundenær service fra firmaet, hele vejen fra tilbud til færdig opsætning. Thomas svarede hurtigt og forståeligt på alle de spørgsmål vi måtte have i løbet af processen.
Hele processen var effektiv men grundig. De to gutter der satte panelerne op var desuden smilende og meget imødekommende.
Vi er rigtig glade for vores resultat.
Bedste pris, og går ikke på kompromis med installationen
Hurtig bestilling og levering.
Fik det bedste tilbud iht. prisen hos solcelleanlæg. På trods af at vi bor i et gammelt hus med hoved tavlen i midten af huset, lykkedes det at få det installeret pænt og ordentligt.
Tilfreds kunde herfra.
God kommunikation. Omhyggelig installation
God kommunikation. Hurtig, munter og omhyggelig installation på vores sydvendte tagflade af Mehmet og hans makker. Tagfladen er afvalmet, så det var ikke nemt, men det blev løst på æstetisk vis. Høj faglighed hele vejen igennem processen. Der kobles en Solplanet inverter og 10kWh batteri med AI baseret smartstyring på.
Hurtig levering og prisen holdt
Hurtig levering, og pæn montering på skråning, som vi ønskede det.
Montøren Radek kæmpede en brav kamp på den skrånende grund, men det lykkedes ham til sidst selv om den blev meget glat pga. Fugtigt vejr.
Hurtig levering og montering til planlagt tid, hurtig tilbagemelding når vi havde brug for at komme i kontakt med Thomas
Og ikke mindst monteret til den aftalte pris.
Stærk levering og montering
Stærk levering og montering, hurtigt og nemt. Kan anbefales.
Professionalisme, extraordinær succesoplevelse
Jeg er civilingeniør og har i mine over 40 års professionelle virke- som rådgiver i utallige byggesager, store og små entrepriser, med mange og få leverandører og underleverandører, mange forskelligartede, store og små kunder i mange brancher, som rådgivende ingeniør, som direktør i et stort fransk entreprenørfirma, som programchef og projektleder i store og små projekter, ledelseskonsulent, selvstændig og endelig som privatperson: ALDRIG – jeg gentager: ALDRIG – oplevet et flottere salg, leverance, implementering, idriftsættelse og service i en sammenhængende proces . Min hustru og jeg er vildt imponeret.
Jeg har en fornemmelse af, at den interne timing hos firmaet Solcelleanlæg.dk måske og tilfældigvis har været optimal i vores tilfælde – jeg ved det ikke – og måske er det bare sådan, det altid er hos Solcelleanlæg.dk.
Men/og det fjerner absolut ikke vores oplevelse af villigheden til og den professionelle holdning til at levere (hurtigt – lang tid før forventet) anlægget, levere kvalitetsarbejde og levere høj service som gennemsyrede hele Solcelleanlæg.dks team. Oplevelsen og glæden sidder stadig i kroppen og anlægget virker som det skal- nu en uge efter idriftsættelse og en lille måneds tid efter vores første henvendelse til Solcelleanlæg.dk
Solcelleanlæg.dk har i den grad overrasket og overtrumfet vores forventninger – mange tak. Det har været en fornøjelse at være kunde.
NB: service er ikke en hyldevare – den leveres på stedet her og nu af hver enkelte i og af teamet – og flottest i uventede situationer.
Hilsener
Jesper Knudsen /Glostrup
Hurtig effektiv
Hurtig effektiv, god service og skarpe priser. Anbefalelsesværdigt.
Fik solceller via solcelleanlæg.dk for…
Fik solceller via solcelleanlæg.dk for nogle måneder siden og det har været et meget fint forløb 🌞 God vejledning, flinke montører og selv på en december dag bliver der produceret grøn strøm 😊
Super efterservice
Der har været super service hele vejen igennem!
For 2,5 år siden købte jeg et komplet solcelleanlæg, som de hjalp med at vælge den rigtige løsning på. Den valgte inverter kunne ikke leveres, pga. leveranceudfordringer, så jeg fik i stedet en anden inverter. Fred være med det. Det var under Corona nedlukningen, hvor intet kunne anskaffes og alt eksploderede i pris. De var alligevel hurtigere og hele anlægger var leveret inden for kort tid, hvorefter jeg selv monterede det.
Her 2,5 år efter havde jeg brug for 2 ekstra solpaneler, og ved henvendelse på deres hjemmeside, kunne de nærmest svinge forbi dagen efter og sætte dem af på adressen til en meget fornuftig pris.
Tusind tak for det Solcelleanlæg.dk
Positiv oplevelse fra start til slut
Jeg fik anbefalet anbefalet Solcelleanlæg.dk, da jeg i længere tid har syntes det har været svært at gennemskue markedet.
Tjekkede dem først ud på deres hjemmeside, og her må jeg indrømme at de er transparente fra start af med priser og det til at forstå.
Herefter har det været en positiv oplevelse fra start til slut.
Kan klart anbefale dem videre til alle andre.
God vejledning og rådgivning i…
God vejledning og rådgivning i købsproces og søde folk der monterede anlægget.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.