Selfmade Sverige AB Omdömen 11 098

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Sammanfattning av omdömen

Baserat på omdömen, skapat med AI

Recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med produkterna, som ofta beskrivs som prisvärda och av hög kvalitet. Många uppskattar det breda sortimentet och att de enkelt hittar det de söker. Leveranserna är snabba och smidiga, och många kunder lyfter fram den utmärkta servicen och det trevliga bemötandet. Dock upplevde vissa kunder problem med långa leveranstider, och i några fall stämde inte färgåtergivningen på hemsidan med den faktiska produkten. En del nämnde även att tyger var snedklippta eller hade defekter som hål, och att vissa produkter inte levde upp till förväntningarna gällande kvalitet.

Ämnen som oftast nämns

Product

Konsumenter är nöjda med produkterna och utbudet. Många uppskattar det stora sortimentet, den goda kvaliteten... Se mer

Quality

Användare beskriver positiva interaktioner med kvalitet. Många kunder är nöjda med tygernas kvalitet,... Se mer

Delivery service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med leveranstjänsten. Många berömmer den snabba leveransen,... Se mer

Order

Kunder delar positiva åsikter om orderprocessen. Många upplever det som enkelt och smidigt att beställa, med... Se mer

Price

Recensenter belyser positiva aspekter av priset. Många kunder uppskattar de bra och rimliga priserna, samt... Se mer

Baserat på följande omdömen

Perfekt blixtlås till enastående pris, köpte fel först försökte avbeställa det men det gick ej jag skickade tillbaka det fick pengarna tillbaka på det och även frakten på 69 kr de var inte dåligt Self... Se mer

Denna gång beställde jag knappar. Jag är mycket nöjd, de ser ut precis som bilden visar! Dessutom var leveransen snabb och bekväm. Jag är mycket nöjd med Selfmade på alla plan; material, utbud och b... Se mer

Det stod fel material på hemsidan till en vara jag beställde. Vid samtal med selfmade blev jag mycket trevligt bemött och fick ersättningsvara i rätt material skickat till mig. Det uppskattar jag verk... Se mer

Det gick snabbt att hitta det jag letade efyer. Snabb leverabs. Paketet var ett varubrev, som kunde lagts i brevlådan istället för ett ombud. Snabb leverans av DHL, att tillägga.

stort varuhus med mycket bra urval av tyger i olycka kvalitet. Samt alla möjliga tillbehör på plats. Kunnig och trevligt personal alltid till pass att hjälpa och råda till.

Lättanvänd och överskådlig sida. Bra att man inte måste köpa hela metrar. Smidiga betalnings och leveransalternativ. Snabb leverans av prisvärda produkter. Så bara plus från mig.

Trevligt bemötande i butiken. Det fanns inte tillräckligt av tyget jag önskade men personal beställde på nätet och det levererades till närmsta utlämning

Smidigt o lätt att beställa. Snabb leverans. Trevligt bemötande och hjälpsamma när man lyckats beställa fel saker. Detta tackar jag speciellt för. 😀.

Lugnt bemötande av personal, trevlig personal. Fint och inspirerande i butiken och stort och bra utbud. Jag hittar alltid det jag behöver.

Kvaliteten är bra på guldgarnet. Det är inte så plastigt som sådant glittrigt garn brukar vara. Mina stickade tomtar blev finare än förväntat

Bra och prisvärda tyger och korta leveranstider. Jag kan absolut rekommendera företaget - har handlat där i många och är mycket nöjd.

Bra och snabb service leverans tyget är super inget som fransar när man klipper i det. Mina köksstolar kommer att bli som nya nu.

Vänligt bemötande av en kunnig personal. Var tvungen att beställa det tyget jag var ute efter, på hemsidan. Snabb leverans. Mycket nöjd

Köpte en vaxduk för pyssel med barnen. Snyggt mönster, rejäl i tjockleken och bra storlek. Snabb leverans. Bara positivt!

Brett sortiment med bra produkter. Snabba leveranser. Saknar möjligheten att kunna logga in och se tidigare beställningar.

Selfmade har ett brett sortiment och jag hittade det jag letade efter. Varorna levererades smidigt direkt i brevlådan hemma. Anledningen till att det inte blev 5 stjärnor är att färgåtergivningen på e... Se mer

En av mina favoriter, kundservice är snabb och noggrann. Bra utbud och smidiga leveranser. Rekommenderar varmt.

Sämsta tänkbara, snart 3 veckor sedan jag beställde 5 trådrullar. Efter över en vecka fick jag 4 av dom och den sista har inte kommit än! Kan inte rekommendera denna butik. Det tar 3-5 arbetsdagar a... Se mer

Bra beskrivning av tyget (ffa med vikt) som gjorde att jag vågade köpa trots att jag inte kunde klämma på det.

Alltid trevligt att prata med personalen. Duktiga kan föreslå alternativ kunnighet på sortiment och produkter.

Bra feedback vid lagd order fram till paket kan hämtas ut och kvalité är oxå som gör mig till återkommande kund

Stort utbud på varor. Snabb leverans. Mycket nöjd med mina beställda varor av grön bävernylon och teddytyg.

Produkten motsvarade min förväntan. Leveransen snabbt och noggrant förpackad för att skydda produkten.

Jättefina kvalitetstyger, verkligen! Snyggt förpackat och snabbt skickat. Supernöjd, kan rekommenderas.

Har handlat länge hos er även när det hete stoft stil. Utbudet är stort och man kan beställa online.

Snabb leverans, så jag hann sticka klart julklappen före jul 😅 Jättehärligt garn att sticka med.

Hittade tre tyger som jag tyckte om och ett av dom fick jag 20% på. Bra när det blir billigare.

Alldeles för lång leveranstid, då jag fick köpa på annat håll...också! Inga besked!! Sista gången!!

Det som är bra är att jag hittade ett tyg i ren bomull utan någon polyester eller elastan.

linjalerna jag fick är vit, trodde den var transparent - utan transparens faller stor del av användningen. Leveransen misslyckades, trots extra betalning. Paketet var trasigt när det anlände.

Så härliga färger och fin kvalitet i ullfilten! Blir en toppenfin jacka till julhelgen😍

Färgen återspeglade inte verkligheten. Tyget såldes som mörk brunt men i eldsken ser det grönt ut och i dagsljus brunt men inte mörkbrunt.

Tyget var trasigt och hade hål i sig. Men vi i skolans värld hinner inte reklamera utan får hitta på någon lösning själva. Mvh Emmeli Malmqvist

När man köper 3m vaddplatta vill man ju gärna ha det allt i en bit inte avskuren emellan varje meter. Går inte att utnyttja vaddplattan som jag hade tänkt. För övrigt är jag nöjd med kvaliteten.

Snabb och enkel beställning. Alltid nöjd när jag skickar efter både tyg och tillbehör!

Älskar hur mönstret är färdigklippt och enkelt att använda. Delarna passar perfekt. Tyvärr fanns det inga mått i produktbeskrivningen på webbsidan så jag chansade att köpa stl 46. Tyvärr är den väldig... Se mer

Beställde gardintyg i metervara. Tyget var väldigt mycket snedklippt, det skiljde mer än 10 cm mellan höger och vänsterkant. bredden var 300 cm men man borde ändå kunna klippa trådrakt. Upptäckte int... Se mer

Jag beställde metervara av likadant mönster och den ena av färgerna (beige) hade stadkant och med en massa hål utanför stadkanten (väldigt fult). Jag ville returnera eftersom jag skulle ha tygen som d... Se mer

Ok varor men leveranstiden är bedrövligt lång. Det har gått 4 arbetsdagar och leveransföretaget har inte ens fått paketet. Beställde från ett företag i Tyskland samma dag och har redan erhållit tyget.... Se mer

Det gick snabbt och väldigt enkelt att beställa . Jag gillar er skarpt !!

Snabb leverans, bra packat. Levde upp till förväntningarna.

Varan höll förväntad kvalitet. Leveransen var snabb och utan problem!

1. Nr. 3 av de 3 bästa företagen i Tygaffär
  2. Nr. 1 av de 1 bästa företagen i Tyggrossist
  3. Nr. 12 av de 24 bästa företagen i Hobbybutik

Om Selfmade Sverige AB

Selfmade® – material för dig som vill skapa själv

Hos Selfmade® hittar du tyger, symönster, garn och sybehör i god kvalitet. För dig som vill sy, sticka och skapa egna plagg och projekt. Vi vänder oss både till den erfarna och till dig som är i början av din kreativa resa.

Familjeägt företag med erfarenhet sedan 1980

Vi är ett familjeägt företag med rötter tillbaka till 1980. Det betyder många års erfarenhet av textilier och hantverk, och en stark respekt för kvalitet, kunskap och noggrannhet i allt vi gör.

4 butiker och en trygg webbshop

Du hittar oss både online och i våra 4 fysiska butiker. Här kan du uppleva materialen, känna kvaliteten och få personlig vägledning. Handlar du i vår webbshop gör du det tryggt och säkert.

Material och vägledning som hjälper dig hela vägen

Vi säljer inte färdiga produkter. Vi ger dig materialen och kunskapen du behöver för att komma i mål med ditt projekt. Vårt sortiment är noggrant utvalt med fokus på funktion, hållbarhet och design som fungerar i vardagen.

En smidig och trygg köpupplevelse

Oavsett om du syr kläder till dig själv, dina barn eller ditt hem, ska det kännas enkelt och inspirerande att handla hos oss. Därför arbetar vi kontinuerligt med att göra vår webbshop tydlig, våra produkttexter informativa och vår service hjälpsam.

Kvalitet, transparens och god service

Vi värdesätter kvalitet, transparens och god service. Vårt sortiment följer tidens uttryck, men vår inställning är densamma som alltid. Noggrannhet, yrkeskunnande och respekt för hantverket.

Har du handlat hos oss?
Vi blir väldigt glada om du vill dela med dig av din upplevelse.

4,6

Utmärkt

TrustScore 4.5 av 5

11 tn omdömen

Har besvarat 94 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Jag beställde och betalade min order…

Jag beställde och betalade min order 2026-03-05 och idag 2026-03-24 har jag fortfarande inte fått något paket, DHL har endast fått förhandsinformation men inte fått paketet ännu.
Otroligt missnöjd.

9 mars 2026

Alldeles för lång leveranstid

5 mars 2026

Svar från Selfmade Sverige AB

Jag beklagar att det tagit lång tid. Paketet har lämnat vårt lager som det ska men det är transportsätt brev som är långsamt. Vi har vårt lager i Danmark och de har, som vi långsam leverans med varannan dag. Vi ser på om det är ett alternativ värt att ha på sidan och hoppas aatt det flyter bättre nästa gång du beställer.

Sköter sig utmärkt

Jag är kund här länge, säkert tio år och då de hette Stoff och Stil. Alltid varit nöjd med dem, aldrig några problem och mycket roliga produkter. Eftersom det aldrig varit problem vet jag inte hur de sköter sådana!

27 januari 2026

Handlade i Malmö i lördags av en…

Handlade i Malmö i lördags av en väldigt otrevlig dam. Nonchalant och var inte speciellt hjälpsam. Väldigt surt och otrevligt bemötande. Henne undviker jag nästa gång!
Mannen i kassan däremot.. så trevlig
Han borde ha kurs för denna lilla mörkhåriga dam!!

14 mars 2026

Svar från Selfmade Sverige AB

Vi beklagara att du inte känt dig väl bemött i butiken och tar det givetvis vidare till butikschefen.

Handlat hos er i flera år och har…

Handlat hos er i flera år och har alltid vari nöjd. Denna gång får nog bli den sista. Vi skickade efter tyger som enligt beskrivningen skulle passa till dukar. Det blev inte alls så för oss, enormt tunt och glesvävt, nopprigt, skrynkligt efter tvätt som ej går att mangla eller styka slätt.

27 maj 2025

Svar från Selfmade Sverige AB

Vi beklagar att du inte var nöjd med tyget denna gång. Vi vill gärna att du kontaktar vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig. Mejla bilder på hur tyget ser ut så återkommer vi till dig.

Jag tyckte klänningen blev för snäv…

Jag tyckte klänningen blev för snäv över höften och insnittet kommer I sidan istället för uppifrån som ritats på bilden. Materialet på mönstret var väldigt bra

18 februari 2026

Svar från Selfmade Sverige AB

Tack för din feedback. Om det inte är så att du kanske har valt en för liten storlek så får du gärna kontaka vår kundservice så kan de ta det vidare till mönsterkonstruktören. Mejla sverige@selfmade.com