Ik ben zeer tevreden over de snelle service. Ik kon direct terecht zonder lange wachttijd, wat echt prettig was. Bovendien werd mijn ventiel kosteloos vervangen als extra service. Top behandeld door h... Se mer

Det här tycker kunderna
Kom nu al een aantal jaren bij Profile Middelharnis en de onderhoudsbeurten en service altijd als netjes en goed ervaren. Ook tussentijdse problemen met het voertuig werden snel en professioneel o... Se mer
Ruim voor afloop van de APK online een afspraak gemaakt. Direct bevestiging via mail. Daags voor de afspraakdatum een herinnering en een paar uur daarvoor weer een. APK was probleemloos en na afloop... Se mer
De datum van reparatie/apk is makkelijk te bepalen door de reserverings kalender. Avond voor de afspraak de sleutel in het afgesloten kastje gedaan en laat in de middag auto opgehaald na geholpen te... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Kontaktuppgifter
Van der Waalsweg 12, 3241 ME, Middelharnis, Zuid-Holland, Nederländerna
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Professioneel en vriendelijk geholpen.
Professioneel en vriendelijk geholpen, prima service en een goede prijs kwaliteit verhouding, ben er heel blij mee
Prima service vriendelijk geholpen
Leveren goede service …
Altijd vriendelijk en snel een afspraak kunnen maken.
Leveren goede service met duidelijke afspraken.
Top service 👍
Ik ga nooit meer naar Profile Middelharnis
Jullie hadden mijn dorpool alleen mogen afkeuren als er een gat in had gezeten dat is 1
2 is dat de veer van mijn schokdemper niet verkeerd gemonteerd was maar door middengebroken, jullie hebben mij daar weer de weg mee op laten gaan.
Toen wij vertelde aan de monteur dat de dorpool voldeed aan de regels van de apk die hij zo vaag vond draaide hij zelfs met zn ogen nadat we al ruim 30 minuten op hem hadden staan wachten met alleen de assistente als door geef Luik.
Ik ga nooit meer terug naar Profile, vind het erg jammer dat ik daar geld heb uitgegeven.
Banden caravan
Gebeld voor een afspraak voor nieuwe banden onder de caravan en kon hier vrij snel voor terecht.
Snel en netjes geholpen op de dag van de afspraak.
Nette en snelle monteurs.
Duidelijk in communicatie
Duidelijk in communicatie, klantvriendelijk . Doen wat er gezegd wordt.
Klantvriendelijk en deskundig
Goede service en vriendelijk.
Goede service en vriendelijk.
Afspraak maken was gemakkelijk.
Vriendelijk personeel en denkt graag…
Vriendelijk personeel en denkt graag mee in oplossingen toen ik mijn afspraak was vergeten, nogmaals dank daarvoor. Top geholpen!!
Prima geholpen
Prima geholpen, zelfs na een tankbeurt verderweg wilde de auto niet meer starten. Kwamen gelijk te hulp met booster. Top service
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.