Power.no - Nærbø Omdömen 14

Torggt. 2, 4365 Nærbø, NO

Det här tycker kunderna

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God og rask service, med tips til bruk.

Företaget har svarat

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Kontaktuppgifter

Promotion box for Power.no - Nærbø

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,1

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

God og rask service

God og rask service, med tips til bruk.

2 april 2026

Hei Hashim,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde god og rask service, og at teamet vårt ga deg nyttige tips til bruk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse.

Idiotiske sp mål

29 mars 2026

Hei Geir,

Tusen takk for din tilbakemelding og de fem stjernene! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Hei KVIA ELI FOSSE,

Tusen takk for din fantastiske 5-stjerners anmeldelse! Det er flott å høre at du fikk hjelp med spørsmålene dine angående mobilen din.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Tilbakemeldinger som din hjelper oss med å fortsette å levere den kvaliteten og servicen våre kunder fortjener.

Hvis du har behov for ytterligere hjelp med mobilen din eller andre produkter i fremtiden, står vi alltid klare til å assistere deg. Vi har flere supportalternativer tilgjengelig, inkludert hjelp i butikk og vår RemoteFIX-tjeneste for fjernassistanse.

Takk igjen for at du valgte POWER, og vi ser frem til å hjelpe deg igjen!

Lite hjelp å få

Lite hjelp å få , sur betjening.
Fekk beskjed om å finne ut hvordan jeg fekk satt opp telf selv.

13 mars 2026

Hei Ernst

Takk for at du deler opplevelsen din.
Vi beklager at du opplevde lite hjelp og sur betjening, og at du ble bedt om å finne ut av oppsettet av telefonen selv.
Slik skal det ikke være – vi skal møte kundene våre med god service og veiledning, spesielt ved kjøp av ny telefon 😊
Tilbakemeldingen din tas videre internt slik at vi kan skjerpe oss på nettopp dette fremover.

Vi har også ordnet med en kompensasjon for opplevelsen din i butikk som er lagt inn som MyPOWER bonus på din MyPOWER konto.
Håper at dette kan bidra litt med å rette på inntrykket og vi ønsker deg en fin dag! 😊

Godt mottatt som alltid

Godt mottatt som alltid

3 mars 2026

Hei Egil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid blir godt mottatt hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss og teamet vårt.

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele erfaringene dine med andre kunder.

Rask og god service

Rask og god service. 🙂 👍

13 februari 2026

Hei Odd,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at du opplevde rask og god service hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste servicen mulig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Godt alt 😄

Godt alt. Ovnen virker som forventet

6 februari 2026
Omdöme utan inbjudan

Hei Br,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at ovnen fungerer som forventet og at du er fornøyd med kjøpet ditt. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Lite serviicevennlig betjening

Lite serviicevennlig betjening. Var sur og det virket som det å svare på spørsmål var ett ork :-( Det gjelder sikkert ikke alle ansatte. ... Men viktig med smil og positiv mottakelse for butikkansatte syns jeg .
Jeg fikk svar og hjelp til det jeg skulle uansett.

6 februari 2026

Hei Anne,

Veldig trist å høre at vi ikke når opp til forventning her, og at du har en opplevelse hos oss som ikke samsvarer med det nivået av service som vi ønsker å levere. Jeg er glad for å høre at du fikk de svarene du trengte og den hjelpen du hadde behov for, men det er klart vi ønsker at alle våre ansatte skal opptre hyggelige og med et smil om munnen. Vi tar dette absolutt med oss videre, slik at vi kan levere bedre service i fremtiden.

Du er alltid velkommen tilbake til oss, og vi håper vi får muligheten til å endre ditt inntrykk av oss! 🌟

Linn

Rask og god levering!

26 januari 2026

Hei Liv Anne,

5 av 5 stjerner. 🤩 Tusen takk. ♥️

Jeg ser du er kjempegodt fornøyd og at alt er på plass. 🤗

Ønsker deg en superfin dag og velkommen tilbake til oss er du. 😄

Enkelt å bestille

Enkelt å bestille, og hyggelig butikk og betjening 🤩

25 januari 2026

Hei Georg,

Det er moro at du tar deg tiden til å legge igjen din tilbakemelding. Takk for en flott rangering. Jeg er glad du er fornøyd etter å ha vært på besøk hos oss. 😊

Ønsker deg velkommen tilbake. Ha en fin dag. 💫

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God kundebehandling

God kundebehandling. Bruk av gavekort

Hei Terje,

Takker så mye for en kjekk rangering. 😄

Jeg håper du er godt fornøyd og at du fikk på plass det du var ute etter. 👍 Ønsker deg en fin dag. 😊

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fikk den varen og den servicen jeg…

Fikk den varen og den servicen jeg forventet.

Hei Thore,

Tusen takk for en knallgod rangering. Det er så fint å se at du er fornøyd etter ditt besøk hos oss. 😄

Takk for at du tok deg tiden til å legge igjen en rangering. Ønsker deg en fin dag og velkommen tilbake til oss. ✨

Reklamasjon ble fikset på 5 sek

Reklamasjon ble fikset på 5 sek

Hei Arve,

Din positive anmeldelse betyr mye for oss! 🤗

Jeg er takknemlige for din støtte og at du delte din opplevelse. Ønsker deg en flott dag videre, og håper du kommer tilbake til oss ved en senere anledning. 😄

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rask betjent og god informasjon

Rask betjent og god informasjon. God produkt kunnskap.👍

22 januari 2026

Hei Øyvind

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.