Informationen kommer från olika externa källor
Webbplats för Polisen i Sverige. Via startsidan för Polisen.se når du alla polismyndigheter. Här finns till exempel information om polisanmälan, adresser och öppettider för polisstationer, kontaktuppgifter och information om hur du söker pass.
Denna myndighet måste vara den sämsta…
Denna myndighet måste vara den sämsta jag någonsin haft att göra med.
Jag polisanmälde att ett okänt kriminellt nätverk i Skärholmen förföljt mig sedan 2019 genom att placera kamera mot radhuset jag bor i på hög höjd i terräng med berg i Vårby Gård och vid Smista.
De placerade även en avlyssningsbugg på huset som jag till slut hittade och fotograferade på min bostads utsida år 2025. Den har suttit där sedan 2019, men jag hittade den år 2025 och polisanmälde detta.
Jag fick kännedom om deras ställen för att övervaka min bostad och få upp sina kameror på från en annan person, och lyckades även efter flera besök på bergen ta bild på en av gärningsmännen och såg hens kamera som hen hade på sig.
Detta blev också polisanmält men Polisen väljer att inte ingripa eller inleda förundersökning med motiveringen "Spår att följa saknas" trots att jag vet var de döljer sig och att detta pågår hela tiden.
Inte ens en hot- och riskbedömning har gjorts, utan de ger bara generiska svar när man frågar dom varför de anser att spår saknas att följa och varför en riskbedömning inte gjorts.
De hänvisar till att jag ska begära omprövning av deras beslut, men svara aldrig på frågorna jag faktiskt ställer, utan undviker att svara istället och distraherar genom att hänvisa till överklagan.
Jag har bevis i form av mejlkonversationer dessutom på att de undviker att svara på mina sakliga frågor.
Ironiskt nog så säger de att "de inte kan sitta och svara på alla mina frågor" när de inte gett något svar överhuvudtaget.
Trots att jag har sagt hur de kan gå tillväga för att gripa gärningsmännen, så vill de inte göra detta, då det troligtvis blir resurskrävande.
De säger bara att jag ska låta Polisen sköta sitt jobb, trots att de inte gör någonting.
Men detta brott borde prioriteras då ett kriminellt nätverk förföljer mig.
De säger att de finns till för folks trygghet och att de prioriterar anmälningar som rör allvarliga hot och förföljelse från t.ex. kriminella, men gör sedan ingenting åt saken.
Rent hyckleri är detta.
Hur kan allmänhetens förtroende öka för Polisen med åren när de inte lyckas med sitt uppdrag när folk säger vad de bör göra för att gripa gärningsmännen och vet var de förföljer en ifrån?
Man kan tro att de flesta som har stort förtroende för denna myndighet inte varit utsatta för brott riktat mot sig själva (T.ex. olaga förföljelse, rån, misshandel etc.) och sedan blivit svikna av Polisen när de kunnat göra mer.
Hoppas verkligen inte att dessa personer utsätts för något brott mot sig själva och räknar med hjälp från Polisen.
Om det verkligen inte finns spår att följa och att en utredning är omöjlig, så köper jag deras resonemang, men inte i mitt fall där jag har gett tillräcklig med information.
Jag har fått leta efter gärningsmännen helt själv tills jag lyckades fotografera en av dem med sin kamera i handen på ett berg i Vårby Gård.
Vad ska vi förvänta oss av våra skattemedel till denna myndighet? Ursäkt efter ursäkt, eller handling, resultat och ansvar?
Man förlorar förtroendet till stora delar av samhället när det är på detta vis.
Polisen i Botkyrka
Polisen i Botkyrka, inte nog med att dom har medarbetare som är pratar med människor extremt otrevligt vid brott ärende, så har dom också noll kunskap om npf och liknande.
Jag ber alla människor med npf barn att vara väldigt försiktiga om era barn blir utsatta för våld eller liknande och ni anmäler till polisen jag blev pratad med som en hund rent ut sagt.
Mitt förtroende för polisen finns ej, dom bryr sig inte ens när man klagar om allvarlig brist.
Brottslig verksamhet som slösar folkets skattepengar i onödan
Behöver man säga mer än rubriken? Det tror jag inte.
Måste jag förklara /misshandeln mot…
Måste jag förklara /misshandeln mot barn/förövare pappas förvaltare, etnisk svensk så klart/de har inte kallat honom till förhör. Treåriga felaktiga folkbokföring av min ex. Polisen lägger ner utan utredningen. Etnisk svensk förvaltare är helig, får göra vad han vill enligt etnisk svenska män som är polisen... Skiftesman tar en miljon kronor som arvode är också okej enligt svenska polisen. Skiftesmannen är etnisk svensk, säljer bostadsrätt som ägdes av minderåriga utan köpekontrakt och likvidavräckning utan att förvaltaren och barnens god man som också påtvingade av staten skriver under. Kumpan till förvaltare får bostadsrätt till 40%av marknadsvärdet. Förvaltare påstår att hans anhöriga arbetar i polis och de kommer lägga ner alla anmälningar om hans brott. Förvaltare tar i besittning flera hundra tusen kronor från min exets konto... Jajamen, gissa vad gör polisen när sonen anmäler... Ingenting så klart. Byt om dessa poliser till AI. Ingen märker skillnad. AI kan göra ingenting helt gratis. Man kan brevväxla med AI och det är också gratis. Som slutsats. I samband med stölderna och övergrepp har polisen misshandlat min dotter, min son och mig. Dotter var på psyket sjukskriven. Jag blev invalid efter polisens döds misshandel. Kom och hotade mig i mitt hem tills jag fotograferade dem och skickade mina foton efter misshandeln och deras foto när de försökte göra sönder min dörr och skrev att foto hos min släkt i USA och en gång till och detta kommer skickas till USA media med förklaringar om judiska kvinnors situation i Sverige. Har jag tillit till polis/nej så klart. Det finns så klart undantag och bra poliser, men undantag bekräftar regeln, och regeln stavas polisen är likgiltiga förövare som hjälper kriminella hellre än offer. TYVÄRR, 0% tillit till dem. Jag har inte anmält brott mot polisen. För första gången i mitt liv. Jag upplever att det är meningslöst, polisen gör ju ingenting ändå, jag tvekar ens om de registrera anmälningar överhuvudtaget. Vi bor i parallella samhällen, och vi är här, och polisen är där, vid skatte-kistan.
Meta,feta, likgiltiga... Jag är författare, gissa vilka svenska poliser blir i mina böcker med sådana erfarenheter av svenska poliser/ Astrid Lindgren var snäll... Väldigt, väldigt...SNÄLL.
De kan ägna sig om småsaker som till…
De kan ägna sig om småsaker som till exempel att de tycker att jag har lastat bilen dåligt men att när man själv anmäler och behöver hjälp i väldigt stora allvarliga situationer. Då läggs förundersökning ner så att statistiken visar inte hur illa det är med polisen i Sverige
Halmstad Polisen är kriminella själva…
Halmstad Polisen är kriminella själva och gillar att trakassera folk.Gör lagliga kidnappningar för att de kan.Beter sig som r..hål .Smuts.
Uppsala polisen är hemska
Uppsala polisen är hemska, tar ens fyrverkerier, bötar en ifall man kör två på en jäkla elsparkcykel och ingen kärlek för oss stockholmare.
Hjälper inte till
Känns som att det är svårt att få stöd av polisen. Var utsatt för en smitningsolycka med lastbil som kunde gått väldigt illa, föraren är identifierad och har erkänt men polisen lägger ner det och hänvisar till resursbrist. Trist att man inte kan få rättvisa.
Lös det privat
Man kan tydligen inte klaga på Polisen 👮♂️ för då tar Trustpilot bort omdömet med motiveringen att man är rabiat och farlig. Vill Du ha rättvisa? Då vill jag uppmana så många som möjligt att inte ödsla tid på att kontakta polisen. Lös det genom andra aktörer på marknaden så får Du tillbaka en bråkdel av pengarna, resten tar knuttarna hand om och investerar i sitt varumärke. Jag tycker DE gör en utmärkt insats och hellre en fågel i handen än tio i skogen. Jag menar tar man detta genom polisen 👮 får Du inget alls. Lös problemet privat, då får Du tillräckligt tillbaka för att täcka skador och Din antagonist får en lektion i ödmjukhet.
Kunde jag ge 0(noll) eller -1(minus…
Kunde jag ge 0(noll) eller -1(minus ett, ja då hade jag gjort det. Men det går inte. Jag kan göra hur många polisanmälningar jag vill, polisen är korrupta och lata så de lägger ner direkt. Vad är det för folk de släpper in på Polisskolan? Nästa gång jag blir utsatt för brott gör jag ingen anmälan utan kontaktar någon annan. Jag vill uppmana fler att göra det än att ödsla tid på en polisanmälan som Polisen skiter i och i princip säger åt dig att köra upp. Det sker mord i Alby och det kan de utreda, men det kunde ha förhindrats om Polisen tog itu med folks anmälningar. Jag känner mig inte trygg i Alby så jag kontaktar andra aktörer på marknaden.
Värdelösa öppettider på servicekontoret…
Värdelösa öppettider på servicekontoret i Östersund
Trots att dom öppnar så sent klarar dom inte av att öppna i tid
Jag anmälde att jag blivit utsatt för…
Jag anmälde att jag blivit utsatt för utpressning och polisen bad mig skicka in bevis i form av skärmdumpar på SMS och meddelanden på Facebook, vilket jag gjorde på direkten. På skärmdumparna kan man klart och tydligt se personens telefonnummer och att denne utsätter mig för utpressning men ändå inledde polisen inte någon förundersökning med motiveringen "Vi måste ju kunna väcka åtal och brott går inte att bevisa". Likadant lät det en kväll för ett par år sen när ett gäng hotade att styckmörda mig (vilket jag har bevis för) och polisen tog dem på bar gärning när de försökte bryta sig in i mitt hem (vilket gänget dessutom erkänt!) Polismyndigheten kan lika gärna läggas ner och jag slår vad om valfri summa att det inte kommer märkas att de lagt ner!
På väg hem nykter från min partner och…
På väg hem nykter från min partner och går in på en lokal pub för att ta en öl innan jag gick hem. Efter att jag tittat på en av ordningsvakternas flickvän som blev rasande så blir jag utslängd och misshandlad av två ordningsvakter (en av dom var hennes pojkvän). Polisen kommer och jag blir satt i fyllecell (första gången i mitt liv).
Absolut skam
Absolut skam!
Anmälde bedrägeri för en större summa pengar. Alldrig varit med om sådan absolut nonchalans, inkompetens från en myndighet. Fick alldrig någon chans. Mitt enda kontaktnummer var 1144 och det var ingen som kunde svara på några frågor om mitt fall. Jag bad om en mailadress eller liknande för att kunna lämna in bevis, även beredd att besöka ett kontor. Men svaret var bara gör inget, vi hör av oss om det är något. Nu hörde dom av sig, en månad senare. Dom lägger ner fallet. På grund av brist på bevis. Vad i självaste h****te?betalar vi skatt för detta?
Tack
Ger böter 500 svenksa riksdaler i böter för att man kissar på gatuhörnet medans folk blir våldtagna, tycker inte riktigt det är rätt prioritering men kör på hörrni, lycka till👍🏻
Totalt värdelösa som ignorerar pågående…
Totalt värdelösa som ignorerar pågående brott.
Vänta dig ingen hjälp när du behöver den.
Bedrägerianmälan
Jag ville anmäla att jag utsatts för bedrägeri, men det går inte att göra på hemsidan. Ringer då 11414 och får veta att väntetiden är ca 5 minuter. Efter 20 minuter väntar jag fortfarande, men har då inte tid att sitta i telefon längre. Värdelöst att ringa 11414! Vid tre andra tillfällen har jag försökt, men har aldrig fått svar, så det är ingen idé att försöka med telefon. Varför går det inte att anmäla bedrägeri på hemsidan?
Värdelösa
Har varit i kontakt med dem flera gånger och de är verkligen så värdelösa. Onödigt att de ens finns i vårt samhälle men ändå inte bryr sig om att på riktigt hjälpa människor i nöd.
Sämsta någonsin
Sämsta någonsin
Blev utsatt för rasism
Plus antastad vid visiteringen
Jag är handikappad och har varit…
Jag är handikappad och har varit misshandlad av en kvinna som hjälpte mig i hemmet. Hon skadade mina fötter och brutit mina två revben. Jag lider och kan inte gå. Den kvinna förföljer mig och rör sig nära mitt hem. Jag har anmält henne och det finns flera bevis av hennes SMS där hon erkänner sin misshandel. Ändå polis lägger ner förundersökningen.
Tack polis att ni skyddar oss.