4,3

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Peder Vedel har lige fixet min…

Peder Vedel har lige fixet min springfinger og jeg er meget tilfreds. Han er dygtig og yderst fagligt kompetent. Har fået fjernet sutur idag. Jeg vil helt klart bruge ham igen hvis det skulle blive nødvendigt.

10 mars 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har dags dato været til forundersøgelse…

Har dags dato været til forundersøgelse hos Peter Vedel og jeg smiler stadig her flere timer senere. Hvis alle læger kunne være så dygtige, informative og rare, så ville verdenen være et mere behagelig sted at opholde sig. Tak for god behandling og stemning til Peter, sekretær og sygeplejerske. Vi ses snart igen.

18 november 2025

Rigtig god behandling

Blev henvist til klinikken gennem egen læge - desværre som hos de fleste andre ortopæder, er der ventetid 3 mdr. ca kom på en afbudsliste og blev ringet op 14 dage efter med en tid -alletiders :-) venlig og behagelig betjening i telefonen.
Klinikken fremstår lys og moderne og lægen tog sig god tid til såvel undersøgelse, som forklaring på min knæ udfordring og gode råd til træning - det var trygt og godt.
Havde forventet, jeg skulle indkaldes igen for senere behandling, men alt blev klaret her og nu - fik fjernet vand i knæled, samt indsprøjtet binyrebarkhormon /slidgigt i knæ / Bakers cyste
Skulle jeg for brug for behandling igen, møder jeg gerne op i klinikken igen.

23 juli 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Kompetent konsultation pga…

Fik en kompetent konsultation pga hofteartrose hos Christian Gede, der spurgte ind til historik, undersøgte mobilitet og scannede hurtigt og effektivt samt indstillede til operation på fagligt grundlag, bl.a. løbende træning gennem de sidste 20 år, ingen overvægt, der er væsentlige forudsætninger for succesfuld operation.

14 juli 2025

Rigtig god oplevelse.

Rigtig god oplevelse.
Udover at Peter Vedel nok er en af de bedste kirurger, så har han også en rigtig god humor og er god til at forklare hvad han gør i øjeblikket (under operation).

Så 5 stjerner herfra.

27 maj 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

0/5 stjerner

0/5 stjerner
Jeg havde en meget skuffende oplevelse hos Christian Gede i forbindelse med udarbejdelsen af en helbredsattest til brug for et kommunalt tilskud. Kommunen havde på forhånd bedt mig sikre, at der blev lavet en fuld helbredsattest, og at lægen tog sig god tid til undersøgelsen.

Alligevel oplevede jeg, at selve undersøgelsen varede blot 3-4 minutter, hvorefter lægen satte sig ved computeren uden at sige noget. Da jeg forsøgte at få kontakt og satte mig over for ham for at stille spørgsmål, kiggede han kort op og sagde blot, at han nok skulle besvare kommunens henvendelse – en bemærkning, der tydeligt signalerede, at jeg godt kunne gå igen.

Da jeg gav udtryk for, at jeg havde mere på hjerte, blev dette hurtigt afvist uden mulighed for dialog. Jeg blev mødt af en læge, der hverken tog sig tid, så mig i øjnene eller lyttede ordentligt. Undersøgelserne virkede overfladiske, og hele forløbet tog under 10 minutter – selvom man normalt ville forvente, at en helbredsattest tager 30-60 minutter.

Min oplevelse var, at det hele blot skulle overstås hurtigt. Nemme penge for lægen at hente fra kommunekassen – men som patient føler man sig hverken hørt eller ordentligt behandlet. Jeg har efterfølgende kontaktet Gladsaxe Kommune og opfordret dem til at genoverveje brugen af denne læge i fremtidige sager.

Jeg kan ikke anbefale Christian Gede, hvis man har brug for en grundig, nærværende og engageret læge.

8 maj 2025

Professionel behandling

Jeg blev modtaget af en meget imødekommende sekretær.
Jeg vil takke Christian Gede og hans
assistent, Dorte, for en professionel operation og behandling. Dorte var enormt venlig. Hun fortalte omhyggeligt om hvad der skulle ske og hvad der kunne forventes. Jeg var ikke i tvivl.
Operation var vellykket og jeg kunne gå allerede ugen efter.
Det har været en fantastisk oplevelse.

9 april 2025

Christian Gede super prof

Christian Gede super prof. Stillede to spørgsmål og skannede. Vidste præcist hvad mit problem var. Jeg var ellers blevet ultralyd skannet på en anden klinik uden diagnose.
Jeg har gået rundt med en springfinger i 4 mdr.
Christian Gede er dygtig, har empati og forklarede mig helt præcist hvad det handlede om og hvordan det skulle behandles. Det gav mig tryghed. I øvrigt en dejlig ren og moderne klinik.

19 juni 2024

Kæmpe anbefaling

Efter at jeg har været fejlopereret på et privathospital, blev jeg henvist til Christian Gede. Det var den helt rigtige beslutning. Christian Gede og sit personale er enormt kompetente og venlige. Det var den bedste oplevelse og ham og hans sygeplejerske var meget gode til at informere undervejs. Alt i alt en kæmpe anbefaling, søde og venlige!

25 januari 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En meget behagelig og professional …

En meget behagelig og professional person som ortopædkirurg.
Jeg har haft 2 springfinger, som han har opereret for ca. et år siden. Siden da fungeret min finger perfekt.
Jeg vil meget varm anbefale ham til dette formål.

24 februari 2022
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Christian Gede var orthopædkirurg På…

Christian Gede var orthopædkirurg På Hillerød hospital i april 2013, her opererede han mit venstre ben som jeg havde flere brud på, uden ham var jeg aldrig kommet til at gå igen, han var enestående. Al mulig ros til ham.

30 april 2021

Super oplevelse

Super oplevelse. Blev opereret for nedgroet negl for 1 år siden. Lægen har klaret opgaven til perfektion:-). Dog var den bedste oplevelse den flinke sygeplejerske. Hun opfattede straks at jeg var nervøs. Hun udviste enorm empati og fik håndteret min nervøsitet til perfektion.
Mange tak for en rigtig god oplevelse

11 februari 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Netop opereret i storetås knogle

Netop opereret i storetås knogle. Meget fin behandling med godt resultat. Grundig vejledning og information, både før og efter operationen. Indgrebet var smertefuldt, og det blev der ikke lagt skjul på - efterfølgende har det også været ømt, men ikke mere end Panodil og Ipren kunne klare. Jeg er meget tilfreds med den behandling jeg har fået.

28 februari 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg anbefaler bestemt ikke Christian Gede.

Jeg var for 3 uger siden hos Christian Gede, hvor jeg fik fjernet min ene storetånegl. Fra start af virker han meget professionel, men det ændrer sig hurtigt. Han bedøver mig med det samme. Men uden at sikre sig, at jeg ikke kan mærke noget, begynder han at skære i min tå, som IKKE er blevet ordentligt bedøvede. Jeg laver naturligvis et spjæt med benet, hvorefter både Christian og sygeplejersken irriteret beder mig om at ligge stille. Jeg fik efter indgrebet af vide, at Panodil og Ipren ville være nok, men efter et par dage med stærke smerter, ordinerede min egen læge morfin.
For omkring en uge siden var jeg ude og få taget sting. Jeg kommer derud med en bekymring fordi, at jeg har stærke smerter, på trods af, at jeg fik af vide at de ville aftage efter maks. 3 dage. Jeg spørger om der kan være betændelse i. Sygeplejersken sige at det er der, men Christian siger at den ser normal ud. På dette tidspunkt er min tå delvis følelsesløs, mens resten gør ekstremt ondt. På trods af, at jeg informerede dem om smerterne, klemmer sygeplejersken på min tå, uden en heads-up, og bad mig igen om at ligge stille, fordi jeg spjættede.
To dage efter jeg fik taget sting, måtte jeg til vagtlægen, for at få taget en podning, fordi de var overbevist om, at der var infektion i.
Jeg var i dag hos min egen læge, og få svar på nogle prøver, og får af vide at jeg har stafylokokinfektion i tåen, på trods af at Christian sagde at den var fin.

Jeg anbefaler bestemt ikke Christian Gede, da jeg synes han er dybt uprofessionel, og på ingen måde giver nok information om indgrebet, og desuden ikke tager dig seriøst når du fortæller om dine smerter.

5 december 2018
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.