Inbjuder mig till relevanta enkäter. Bra design och utformning av formulär. Frågor som man förstår. Betalar hyfsat bra! Jag har stort förtroende för Norstat!
At Norstatpanel your answers to our surveys form the data that market researchers can work with. Membership with Norstatpanel is completely free and non-binding and may be cancelled at any time. As a member you are regularly invited to take part in questionnaires and studies. Membership with Norstatpanel is by invitation only or as part of a special promotion. For reasons of research methodology, we cannot offer membership directly to those interested in participating in Norstatpanel.
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 85 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 månad
Var med i ett snustest flera veckor sen å inte får betalt dom svarar inte han som hade om det svarar inte heller.han skicka ut mail 02 på natten. tid sen skulle man svara på frågor var 2 dagar var med svårt då inte klara av å skicka ut i tid sista enkäten var 2 dagar sen. Ser tydligen flera med samma problem inte fått betalt.Såg ett passande inlägg radioskugga kan hålla med inte svar trots flera mail veckas tid annars snabbt provade ett i annat syfte svar svar direkt men inte i detta större undersökning lika med radioskugga skäms

Svar från Norstatpanel
Igår fick jag ett samtal av Norstapanel, jag var glad över att jag då skulle få delta en undersökning via dator och få ett presentkort, och skrev ner datumet, men sedan ändrade personen informationen snabbt och sa att för att jag ska kunna vara med behöver man säkerställa en sak och jag sa visst, eftersom det var säker att jag skulle få presentkortet, det visade sig att det var en undersökning via telefon, jag sa ifrån två gånger att jag inte har tid och att samtalet pågår längre än vad jag har tid för att jag har bråttom, personen svarade inget åt det utan fortsatte med undersökningen och ville bara bli klar och när han väl blev klar så ändrades allt till att jag skulle få delta till att jag inte längre får delta och att jag är reservplats. Då var inte 19 eller 20 Maj längre relevant! Jag kände mig grundlurad och extremt utnjyttad , överkörd. Jag kom försent och inte fick jag någon kompensation, vilket man får när deltar deras undersökning. Jag hade dessutom inte tid för det och tyckte det var nonchalant att man kan förvänta sig att folk ställer upp gratis och inte ens bokar tid för en telefon undersökning . När jag påpekar detta och hur jag kräver ersättning för detta och hur man viseleder mig för att få mig att tro att jag ska få värdecheck. Det hade varit en annan sak om de hade sagt är du intresserad av en telefon undersökning där du har CHANSEN att få ett presentkort om du går vidare är en sak, men att ljuga och säga att jag ska få presentkort och sedan ha en telefon undersökning mot min vilja och sedan inte få något ersättning för det. Detta är vad de svarade via mejl...
"Hej Ana,
Tack för ditt meddelande.
Tyvär kan vi inte kompensera dig för något som du gjorde frivilligt.
Du hade enkelt kunna avsluta samtalet med ett kort: "Ursäkta, jag har inte tid för det här nu" eller liknande.
Vi genomför regelbundet telefonundersökningar, ofta men inte alltid utanför panelen. Dessa är dock lika frivilliga som vära webbenkäter.
Jag önskar dig en fin dag!
Louise "
Även min partner som är medlem blev upprörd och säger att han har liknade varit utsatt på samma ”säljarteknik” ” Man säger att får något och för att få med personen i samtalet sedan ändrar de sig under samtalet. Vi båda har nu avslutat våra konton på Norstapanel! Riktigt otäckt!

Steam
Skulle uppskatta om det åtminstone kom ett meddelande NÄR Steam försvann från alternativen (då man använder sina norstatpoäng).
Saknar detta och hoppas det kommer tillbaka. Pressa Gogift!

Svar från Norstatpanel
Steampresentkort helt borta trots att Norstat vill ha gamers, då kan man tycka en sån belöning ska va givet! m3panel fick slut med steam, fyllde på dagen efter som ex.

Svar från Norstatpanel
Det är tråkigt att ni har tagit bort Steam presentkort.
Vänligt återinför dessa.

Steam borta
Möjlighet att hämta ut steam-presentkort är helt borta, utan förklaring. Gissar det beror på GoGift men det är ändå riktigt dåligt att ha på playstation, nintendo men inte steam!

Svar från Norstatpanel
Jag är väldigt nöjd hittills. Har utfört några enkäter när jag suttit på tåg/besökt toaletten under månaden. Tid man inte gör så mycket annat liksom. Löste precis ut ett presentkort på IKEA för 100kr, och då tycker jag inte det har varit krävande alls att göra enkäterna. Det enda som hindrar mig från att ge fem stjärnor är deras värdelösa app, får man ett SMS mitt under en enkät och lämnar appen i 5s, så stänger appen ner sig och kommer inte ihåg att man har gjort nästan hela enkäten.

Konto fryst.
Kontot blev fryst pga fel lösenord.
Mejlat kundtjänst i flera månader utan svar. Så dåligt. Hade minst 300kr att ta ut också, så känns väldigt fult av er.
Jag har gjort så många undersökningar för er och ni kan inte ens svara på mejlen och förklara varför?

Svar från Norstatpanel
Jag har under en längre tid deltagit i flera undersökningar via Norstatpanel och lagt ner avsevärd tid på att besvara dem noggrant och seriöst. Efter att ha samlat ihop tillräckligt många Norstatmynt för att kunna ta ut dem i form av presentkort blev mitt konto plötsligt fryst i samband med uttagsförsöket och jag fick ett otydligt mail med ingen konkret förklaring för vad exakt som gjorde att kontot blev fryst. Jag har vid upprepade tillfällen försökt kontakta er support för att få en förklaring och få situationen löst, men har trots detta inte fått något svar alls. Detta upplever jag som mycket oprofessionellt och frustrerande.
Jag känner mig lurad och utnyttjad, då jag har lagt ner mycket tid på era undersökningar med förväntningen att få den utlovade ersättningen, men i stället blivit nekad uttag utan förklaring eller möjlighet till dialog.

Svar från Norstatpanel
Funkar bra när det handlar om mindre mynt och belöningar. När man däremot utfört en större undersökning eller projekt och väntar en större summa mynt eller belöning blir det helt plötsligt radioskugga. Ingen belöning så långt ögat kan nå, inte heller några svar på Mail från kundservice som i andra fall brukar gå på några timmar. Brukar vara när recensioner utåt på detta viset visar sig som de också vaknar till. Skäms

Svar från Norstatpanel
Mitt konto har varit fryst jätte länge jag har mailat er men inte fått svar fullt hänsynslöst jag vill antingen ha tillbaka mitt konto eller få uttnyttja det jag tjänat in!
Ärande nummer: 867810

Svar från Norstatpanel
En av undersökninssidorna som ger absolut bäst betalt/minut! Använt i flera år utan problem. Enda förbättringspotentialen är ui för shoppen.

Svar från Norstatpanel
Förstår inte alla personer som ger negativa omdömen om detta företag. Antingen är det konkurrenter som ger negativa omdömen eller personer som tror man kan tjäna snabba pengar på undersökningar. Har vait medlem i flera år och aldrig varit besviken på deras snabba utbetalningar av presentkort

Svar från Norstatpanel
Blev medlem via inbjudan. Några dagar senare när jag loggar är kontot fryst och såhär skriver dom:
Tack för ditt meddelande.
I systemet ser jag att ditt panelkonto markerades i vår kvalitetskontroll för deltagande. Detta betyder att panelkontot kan stängas av, varpå meddelandet om fryst konto eller kvalitetskontroll visas.
Enligt våra regler för medlemskap äger Norstat rätt att exkludera panelmedlemmar som ej bedöms ta vår verksamhet seriöst, och med grund i detta har kontot nu stängts av.
Jag får tacka för din tid hos oss. Ha en fin dag!
Tom

Svar från Norstatpanel
konto fryst, kontaktat supporten två gånger , svaret var aggressivt, mycket otrevliga , vill inte lösa problemet. bedrägeeeerri . det är tydligt nu , ni vill inte öppna kontot , ni vill ha det jag har tjänat. fyyyy på er verkligen 👎

Svar från Norstatpanel
hej igen! jag har kontaktat er support men jag fick inget tydligt svar varför mitt konto blev fryst det var därför jag kontaktade er här istället ifall ni kan hjälpa mig

Svar från Norstatpanel
Mitt konto blev fryst från ingenstans och utan att blivit meddelat om detta. Får meddelandet att jag ska kontakta deras supportteam. Kontaktade de och ännu ej fått svar. Hade samlat massor av mynt som jag är i behov av, men kan dessvärre inte utnyttja de längre.
Riktigt dåligt beteende från detta företag, helt omöjliga att komma i kontakt med och avråder folk från att ens försöka sig på detta företag. Patetiska!!

Svar från Norstatpanel
Grattis till Norstat! Ni har skapat det perfekta exemplet på modern meningslöshet: en digital hamsterbur där man springer, klickar och svarar i hopp om belöning. Men belöningen? En reselott i horisonten och 33 Kalle Anka-mynt, inte ens nog till en korv med läsk.
Jag är tydligen silvermedlem, vilket verkar betyda att jag har jobbat gratis för äran.
Efter timmar av evighetsenkäter känner jag mig mer som en försökskanin i ett gigantiskt gratislaboratorium än som en värderad deltagare.
Tack och lov för TRUSTPILOT, som bekräftade att det inte är mig det är fel på. Jag lämnar nu denna panel med samma känsla som efter ett riktigt dåligt förhållande: ‘Varför stannade jag så länge?’

Svar från Norstatpanel
Har man lagt upp sitt telefonnummer, så vill de inte ta ner telefonnumret. Enda anledningen de ger är att de inte kan ta bort det pga "säkerhetsskäl". Men de vill inte beskriva vad "säkerhetsskäl" är. Av erfarenhet brukar den anledningen + att man inte vill förklara vad det innebär när man frågar, betyda att man gör något man inte borde. Så tror inte de följer lagen. Min gissning är att de säljer folks telefonnummer till telefonförsäljare eller liknande.
Hade de inte gjort något olagligt, eller allmänt som de inte borde, så skulle de inte använt ordet "säkerhetsskäl" och åtminstone gett en riktig förklaring till ordet.