Limbra Omdömen

22 938
TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Med hänsyn till 5 646 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna är mycket nöjda med den kunniga och professionella personalen, som ger ett vänligt och lyhört bemötande. Många uppskattar hur personalen lyssnar på deras behov, anpassar behandlingarna och förklarar processen, vilket skapar förtroende och en trygg upplevelse. Behandlingarna beskrivs som mycket effektiva, där många kunder upplever snabb lindring av smärta och problem som funnits under lång tid. De får även värdefulla råd och övningar för egenvård, vilket bidrar till varaktiga resultat och förbättrad livskvalitet. Den snabba hjälpen i akuta situationer och den övergripande positiva användarupplevelsen gör att kunderna känner sig mycket nöjda och rekommenderar företaget varmt.

Ämnen som oftast nämns

Staff

Användare beskriver positiva interaktioner med personalen, som ofta upplevs som professionell, kunnig och... Se mer

Service

Kunder upplever generellt positiva upplevelser med servicen, där många känner sig mycket bättre efter... Se mer

Customer service

Recensenter belyser positiva aspekter av kundservice, där många känner sig trygga och omhändertagna. Kunder... Se mer

User experience

Konsumenter tycker att användarupplevelsen är positiv och rapporterar snabb och effektiv hjälp med mycket bra... Se mer

Product

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med produkten, där vissa rapporterar att deras smärta försvann... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Går till naprapat Rebecca Karhunen Larsson i Telefonplan. Hon är den bästa naprapat som jag träffat. Jag har vart löpare i många år och träffat många olika naprapater och sjukgymnaster. Rebecca gör al... Se mer

Jag har nära till Liljeholmen och där finns ni. Jag har hittat en naprapat som jag är väldigt nöjd med och jag får alltid ett toppklass bemötande och bästa hjälpen! Väljer nu att komma regelbundet d... Se mer

Bäst är Christina i Karlstad. Varit hos henne många gånger men inte tillräckligt som jag hade behövt för min nacke och axlar pga det är för dyrt. Men Christina är så duktig på sitt jobb och trevlig så... Se mer

Jag har ingen regelbunden kontakt, smärtfri. Utövar musik, dragspel 8 kg, tunga lyft. Ländryggen kan påverkas, tränar med pilatering för att motverka urinträngningar. Massage ges, trygghet att ha kol... Se mer

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

23 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(22 938)

5 739 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Jon på Limbra Luleå,riktigt duktig…

Jon på Limbra Luleå,riktigt duktig naprapat, grundlig, kunnig och ett fantastiskt bra bemötande.

Svar från Limbra

Tack så mycket för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att du uppskattar vår service och att du är nöjd med behandlingen.

Fick hjälp med mitt problem och ett…

Fick hjälp med mitt problem och ett proffessionelt och vänligt bemötande

Svar från Limbra

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du fick professionell hjälp och ett vänligt bemötande. Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd.

Är jätte nöjd.

Är jätte nöjd.
Snabb effektiv hjälp,med mycket bra resultat.

Svar från Limbra

Vi är så glada att höra att du är nöjd med hjälpen du fick och att resultatet var så bra. Tack för din feedback!

Jag litar fullständigt på min…

Jag litar fullständigt på min kiropraktor. Han är fantastisk

Svar från Limbra

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att du känner ett sådant förtroende för vår duktiga medarbetare. Vi uppskattar dina vänliga ord!

Axel

Trevlig personal och seriöst bemötande. Fick behandling och tips på rehab vilket har gett resultat.

Svar från Limbra

Vi är så glada att höra att du uppskattade vår personal och det seriösa bemötandet. Det gläder oss att behandlingen och rehabtipsen har gett resultat. Tack för din positiva feedback!

Allt under ett tak

Allt under ett tak. Mycket kunskap hos samtlig personal. Enkel bokning.

25 juni 2026

Svar från Limbra

Vi är så glada att höra att du uppskattar vår expertis och personal. Tack för de vänliga orden!

Så proffsig och brs behandling

Så proffsig och brs behandling
Min smärta försvann
Sympatiskt med uppföljning

Svar från Limbra

Tack för din fina feedback! Vi är så glada att höra att du upplevde behandlingen som professionell och att din smärta försvann. Det är också underbart att veta att uppföljningen uppskattades.

Engagerad kunnig bra mottagande.

Engagerad kunnig bra mottagande.

Svar från Limbra

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi blir så glada över att höra att du uppskattade vårt engagemang och kunniga mottagande. Din feedback betyder otroligt mycket för oss!

Blir så bra bemött och blir hon är så…

Blir så bra bemött och blir hon är så proffsig på sitt jobb.kroppen mår bra

Svar från Limbra

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du känner dig så väl bemött och att din kropp mår bra. Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord!

Väldigt proffesionellt

Väldigt proffesionellt. Snabb diagnos och positiv inställning till vad som behöver göras för att lösa problemet. Tydliga instruktioner och tidsuppskattning för rehabilitering. Super trevligt.

Svar från Limbra

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du upplevde vårt arbete som professionellt och att du fick en snabb diagnos med tydliga instruktioner. Det gläder oss att du kände dig väl omhändertagen.

Har vari hos Edi flera gånger och…

Har vari hos Edi flera gånger och tycker att han är väldig profesjonel och kunig

Svar från Limbra

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du uppskattar vår professionalism och kunskap. Det betyder mycket för oss att du känner dig nöjd.

Trevlig och kunnig var Agnes på Limbra…

Trevlig och kunnig var Agnes på Limbra i Sundsvall, bra samtal och instruktioner i samband med min protesoperation.

29 juni 2026

Svar från Limbra

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du fick ett bra samtal och tydliga instruktioner.