Företagsinformation

1. Utövare av alternativ medicin

Skrivet av företaget

Kære Krop er en alternativ og holistisk klinik, hvor er der stor fokus på metoder fra traditionel kinesisk medicin. Hos Kære Krop arbejder man ud fra at finde rodårsagen til opstående problematikker og symptomer, og derefter laver en behandlingsplan. Hver metode er valgt og tilpasset for at give dig den mest effektive behandling. Min tilgang er baseret på en dyb respekt for kroppen og dens evne til at helbrede sig selv, når den får den rette hjælp og opmærksomhed.

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Fantastisk effektiv behandling

Jeg har haft en super oplevelse af behandlingen hos Kære Krop.
Jeg har gennem længere tid haft ondt i højre skulder, så jeg var begrænset i mange ting. Allerede efter første behandling, var jeg nærmest smertefri. Jeg valgte en 5 ganges behandlingsforløb, og har det herefter rigtig godt. Behandlingen har bestået af dybdegående massage, cupping og lidt akupunktur.
Her er rigtig dejligt at komme. Dejlige omgivelser og atmosfære.
Min helt klare anbefaling til Kære Krop

8 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele…

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele det her…
Har nu 2 gange været til behandling - akupunktur med nåle , for vægttab .!
Og jeg kan simpelthen ikke få mine arme ned .!

Jeg har altid været typen, der til sidst faldt i med slik, kage og chokolade – igen og igen. Det føltes som en kamp, jeg aldrig rigtig kunne vinde.

Men så kom jeg herned… og WOW.

Allerede fra dag 1 efter behandlingen kunne jeg mærke en forskel. Ikke bare lidt – men helt vildt meget. Den der konstante trang, som plejede at fylde alt, er nærmest forsvundet. Det er så mærkeligt (og fantastisk!) pludselig at have ro i hovedet omkring mad.

Det føles ærligt som om, der er blevet “slukket for en knap”, jeg ellers har kæmpet med i årevis.

Og udover effekten, så er det bare et menneske, der virkelig ser én, lytter og skaber en tryg og rar oplevelse hele vejen igennem.

Jeg er dybt taknemmelig – det her har gjort en kæmpe forskel i mit liv ❤️

De allerstørste anbefalinger herfra!

16 februari 2026
Logotyp för Kære Krop

Svar från Kære Krop

Tusind, tusind tak for dine ord – det rører mig virkelig dybt at læse.

Det betyder så meget for mig, at du føler dig set, tryg og mødt i forløbet. Og hvor er det bare fantastisk at høre, hvordan din krop og dit sind allerede har taget så godt imod behandlingen.

Den ro, du beskriver omkring mad – det er lige præcis det, jeg ønsker at hjælpe med. At skabe balance, så det ikke længere føles som en kamp.

Du har selv gjort et stort stykke arbejde ved at tage det her skridt, og jeg er så glad for at få lov til at støtte dig på din vej 💫

Jeg glæder mig til at følge din videre udvikling.

Kærligst Regitze

Cupping

Hyggeligt sted og sød og venlig behandler. Har aldrig før prøvet cupping, men er positiv overrasket. Endnu mere, så har det hjulpet på min hovedpine. De bedste anbefalinger herfra.

30 oktober 2025

Varm anbefaling herfra❤️

Jeg købte et "intro-tilbud" hos Regitze og sikke en skøn oplevelse. Regitze er utrolig behagelig og jeg følte mig helt tryg hos hende. Behandlingen var så dejlig og jeg skal i hvert besøge Regitze igen. Varm anbefaling herfra❤️

2 juli 2025

Smerter

Jeg har gennem mange år haft mange rygproblemer og nakkeproblemer. Jeg er opereret flere gange og sørger for at passe min rygtræning, pilates og yoga. Jeg har gennem det sidste halve år haft hovedpine næsten dagligt uden at kunne få det lindret. Ligeledes har jeg haft en kold arm og smerter i armen siden efteråret. Efter et par behandlinger ved Regitze er hovedpinen forsvundet og varmen er vendt tilbage i min arm. Smerterne i armen er stort set væk. Regitze er fantastisk dygtig til at lytte og sammensætte en behandlingsplan der er overordentlig effektiv. De varmeste anbefalinger fra mig.

27 maj 2025

Kære-krop.dk

Var til min første behandling hos kære-krop i dag. Det var en rigtig god oplevelse , og føler mig allerede bedre tilpas.
Kan på det varmeste anbefalede kære-krop hvis man går rundt med skavanker.

8 oktober 2024

Cupping behandling 🌸

Jeg har været til Cupping behandling ved Regitze - og kan klart anbefale hende! 😍
Hun formår at få en til at føle sig som en del af hele processen - som man virkelig også skal - men hun forklare og fortælle hele vejen igennem 😍
Det er ikke sidste gang jeg kommer forbi hos Regitze 🌸

3 oktober 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kære Krop får min varmeste anbefaling

Jeg har nu to gange fået Japansk lifting hos Kære Krop, som har været en så skøn oplevelse og med det fineste resultat. Regitzes professionalisme og evne til at skabe en tryg atmosfære gør virkelig en forskel. Fem stjerner er bestemt velfortjent!

9 september 2024
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kære krop er et fantastisk sted at…

Kære krop er et fantastisk sted at komme, atmosfæren gør at man giver slip og nyder behandlingen. Regitze er hjertevarm og nærværende og tager dig med i alle behandlinger og får dig til at føle dig helt speciel. Jeg har fået cupping hos Kære krop, det var helt fantastisk og jeg følte mig som et nyt menneske uden spændinger. Nada har jeg fået for at berolige mit nervesystem og mindske stress, Regitze ved hvad hun foretager sig og kigger på dine behov og bruger hendes viden derefter. Sidst men ikke mindst fik jeg Japansk liftning, det er hvad jeg kalder wellness, utrolig resultatet, så fantastisk selvforkælelse at alle burde besøge Kære krop og give sig den oplevelse. Kære krop får 5 stjerner her fra, det er et fantastisk sted at komme og et besøg bliver hurtigt til flere. Bestil tid, du vil ikke fortryde 😀

Tak for helt igennem fantastisk behandlinger. Vi ses snart igen

18 september 2024

Kropsterapi

Var til kropsterapi for første gang nogensinde ..det var en meget god oplevelse :)
Regitze formår at få kroppen ned i gear i et roligt og trygt miljø.
Kan varmt anbefales..

18 september 2024
Logotyp för Kære Krop

Svar från Kære Krop

Tak Hanne for din anmeldelse. Det betyder meget for mig :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.