Har købt en Everdure grill hos Jensen- Company. Super hurtig bekræftelse og levering. Top karakter for helt processen.
Det här tycker kunderna
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Jensen Company. Deres kundeservice svarede hurtigt, havde en rigtig god tone hele vejen igennem, og de var meget imødekommende. Jeg kontaktede dem ang... Se mer
Det er 2. gang jeg handler hos Jensen Company, og endnu engang skuffer servicen ikke.! De holder mig opdateret omkring min forsendelse, informerer at den bliver delleveret og at de havde nogle... Se mer
God oplevelse fra start til slut. Jeg valgte at købe en lampe fra JC som havde en rigtig god pris grundet udgået vare. Dog fremhæver JC de gode ting ved lampen, ved at sammenholde lidt med den ny... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Jensen Company har forhandlet belysning og livsstilsprodukter siden 1982. I dag har vi et stort showroom og butik i Herning og en stærk online tilstedeværelse. Vores personale sætter en ære i altid at yde den bedste service og tilbyde kompetent vejledning, så vores kunder finder de helt rette varer til den bedste pris. Besøg vores showroom og bliv inspireret til din indretning eller se det store udvalg af spændende belysning og produkter til din bolig og have online på www.jensen-company.dk.
Kontaktuppgifter
Industrivej Syd 3, 7400, Herning, Danmark
- 97 22 20 88
- nethandel@jensen-company.dk
- www.jensen-company.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top Service og kvalitet
Har købt en Everdure grill hos Jensen- Company.
Super hurtig bekræftelse og levering.
Top karakter for helt processen.
God pris på smuk designer lampe
Fantastisk lampe til en rigtig god pris. Lampen kom inden for de lovede 10 dage.
Jeg er meget tilfreds.
God og professionel oplevelse fra…
God og professionel oplevelse fra ordren var sendt og til jeg modtog min vare,
Super oplevelse
Nem bestilling, god pris, hurtig levering. Alt fungerede - og dejligt produkt.
En fantastisk god behandling af Jensen…
En fantastisk god behandling af Jensen Company. Service helt i top,
Endnu en gang mestrer Jensen Company
De holder mig opdateret omkring min forsendelse, informerer at den bliver delleveret og at de havde nogle problemer med et tilgodehavende, men i stedet for at skrive at de desværre ikke kan gøre noget, så kontakter de mig med den info samt en løsning - så jeg som kunde, behøver ikke gøre noget eller forholde mig til noget, for der er allerede en løsning.!!
Gud hvor ville jeg ønske at alle webshops, havde samme service og customer care som Jensen Company.!
Kæmpe anbefaling herfra - jeg er bestemt ikke færdig med at handle hos dem.
Jeg har købt 4 lamper.
Jeg har købt 4 lamper.
De er blevet leveret som aftalt.
De var billige.
Giver dét ekstra
God oplevelse fra start til slut.
Jeg valgte at købe en lampe fra JC som havde en rigtig god pris grundet udgået vare. Dog fremhæver JC de gode ting ved lampen, ved at sammenholde lidt med den nye - så man ikke sidder med en følelse af at den nødvendigvis er dårligere fordi det er en ældre model - det er at give dét ekstra synes jeg.
Hurtig levering, flot indpakning.
Vil helt sikkert handle her igen :).
/Malene
Good prices, good and fast service, with nice staff
In short, I really recommend them. The prices are really good, as well as the service. They called me after ordering to select the proper delivery date, when I would be at home, and then they sent the package almost immediately. I got it the next day, so everything was fine.
Bedste onlinepris for Lafuma
Bedste onlinepris for Lafuma, på lager, den blev leveret hurtigt, og jeg blev holdt informeret om leveringsdatoen. Perfekt!
Lige fået leveret en Everdure gasgrill.
Lige fået leveret en Everdure gasgrill.
superpris, superservice ved bestilling
super kort leveringstid
Købt og modtaget varer uden problemer
Jeg har lige modtaget varen og den er super fin. Helt generelt en gnidningsfri oplevelse.
Fantastisk kundeservice og hurtig hjælp
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med Jensen Company.
Deres kundeservice svarede hurtigt, havde en rigtig god tone hele vejen igennem, og de var meget imødekommende. Jeg kontaktede dem angående en lampe, og de ville gerne matche prisen, hvilket jeg satte stor pris på.
Det er altid rart at handle et sted, hvor man føler sig godt behandlet og taget seriøst som kunde. Klart en positiv oplevelse herfra.
Super rådgivning
Fantastisk rådgivning. Bestilte en lampe, og modtog den den næste dag. Kan kun anbefale virksomheden.
Søgte og fandt Fatboy ved Jensen
Søgte og fandt Fatboy ved Jensen, fin pris 👍hurtig levering, meget tilfreds 😊
En god oplevelse som fungere
Lige som det skal være.
Onsdag aften bestilte jeg en Pantella-lampe.
Torsdag over middag fik jeg besked om, at den var afsendt med GLS.
Fredag eftermiddag kunne jeg hente min bestilling det sted i København, som jeg havde ønsket.
Lampen – og det hele – var i orden og virkede, som det skulle.
Jeg bestilte nogle Everdure grillriste…
Jeg bestilte nogle Everdure grillriste og de blev leveret indenfor 24 timer - imponerende !
Supergod sevice
Supergod service, både med køb af nye lamper og hjælp med at bestille lampeglas til eksisterende 👏
Søde og meget venlige medarbejdere som ikke var anmassende mens vi gik og kiggede. Vi kommer klart igen😁
Jeg har netop modtaget min VL45 Radiohus Portable lampe i pale rose.
Jeg bestilte den i forgårs - så super hurtig levering af den smukkeste lampe.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.