ishavet.nu Omdömen

3 299
TrustScore 5 av 5

Sammanfattning av omdömen

Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen

Utvärderar man 542 recensioner, recensenterna hade en enastående upplevelse med det här företaget. Kunderna berättar ofta att de uppskattar fiskens fantastiska färskhet och den genomgående höga kvaliteten som gör varje måltid till en sann njutning. Människor framhåller också att hela beställningsprocessen fungerar mycket smidigt och att den pålitliga hemleveransen till dörren alltid kommer i utsatt tid. Vissa recensenter var inte nöjda med att enstaka leveranser kom sent på söndagskvällen eller att vissa frysta produkter var näst intill tinade vid ankomst. Vissa personer var missnöjda med att emballaget kunde bli bättre eller att vissa fiskprodukter luktade för mycket och såg oinbjudande ut.

Ämnen som oftast nämns

Product

Kunder delar positiv åsikter om produktens höga kvalitet och goda smak. Många konsumenter uppskattar att... Se mer

Quality

Recensenter uttrycker stor uppskattning för den höga kvaliteten på produkterna och den goda smaken. Många... Se mer

Delivery service

Kunder hade positiva upplevelser med leveranstjänsten och uttrycker stor uppskattning för att varorna... Se mer

Service

Kunder noterar konsekvent positiva upplevelser med service och bra kommunikation. Människor berömmer ofta... Se mer

Order

Användare beskriver positiva interaktioner med order och menar att det är enkelt att beställa samt att hela... Se mer

Omdömen som formar denna sammanfattning

Jag fick tyvärr inte min leverans vid förra beställningen, vilket blev en riktig katastrof. Men efter ett telefonsamtal från företaget fick jag en ny leverans redan i söndags, och den här gången är... Se mer

Fisken levererades snabbt och var filead och styckad i lagom stora bitar individuellt packade. Mycket kundvänligt att göra så istället för att få en hel sida som man måste dela upp själv. Smaken efter... Se mer

Vi beställer fisk från Ishavet och är alltid mycket nöjda med den höga kvaliteten. Styckfryst gör hanteringen enkel, och leveranserna kommer alltid som utlovat – det uppskattar vi verkligen! Ett stort... Se mer

Har ätit Red Snapper, Tonfisk och Makrill från Ishavet. Utsökt gott. Den här gången har jag tänkt pröva på en bläckfisksallad, lite sjösmåskuren tonfisk och wakame. Perfekta förpackningar där man ta u... Se mer

1. Nr. 3 av de 8 bästa företagen i Matvaruleverans
  2. Nr. 3 av de 6 bästa företagen i Fiskebutik
  3. Nr. 4 av de 5 bästa företagen i Fiskaffär
  4. Nr. 3 av de 5 bästa företagen i Butik med frysta livsmedel
  5. Nr. 5 av de 8 bästa företagen i Exklusiv livsmedelsbutik
  6. Nr. 3 av de 8 bästa företagen i Online-matbeställning

Om ishavet.nu

ät bättre fisk

Så vad menar vi med det?
Jo, att våra kunder inte bara ska få den bästa fisken med ett löfte om färskhet. Vi vill förutom löftet om kvaliteten också erbjuda fisk som både är hållbart och skonsamt producerad.

Vi tror att den bästa fisken är den du fångar själv men när det inte är ett alternativ finns vi här för att erbjuda dig det näst bästa: fantastiskt frisk, hälsosam sjömat från hållbara bestånd som levereras i perfekta portionsbitar med våran fiskbil hela vägen till din dörr.

Ishavet.nu är sveriges bästa fiskbil på nätet! Vårt målsättning är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Detta får vi genom att alltid leverera de bästa produkterna till det bästa priset med ett leende. Vårt jobb är att hitta de bästa kvaliteterna, och godaste sjömaten och saluföra dessa på ett smidigt och bra sätt.

FISK
SKALDJUR
MIXLÅDOR
ERBJUDANDEN

30 dagars smak och kvalitetsgaranti

Svergies bästa fiskbil med högsta betyget i hela branschen.

Svergies bästa fiskbil med högsta betyget i hela branschen.
Kunden är det viktigaste som ett företag har. Vi kan ha de bästa produkterna eller snabbaste leveransen. Det betyder inget utan att vi har kunder som är villiga att erbjudas produkter och leverans. Därför har ishavet.nu marknadens bästa smak och kvalitetsgarantin. Är du inte nöjd med din produkt? Hör av dig direkt till oss. Genom att ge ett kundnöjdhets löfte vet vi att vi kommer bygga de bästa servicen för kunden.

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

3 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Alla omdömen

(3 299)

533 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme
lax

Finfina miljömärkta produkter

Har provat miljömärkta produkter: lax, torskrygg, fjällröding och tapas gambas. Allt mycket bra!

12 januari 2022

Svar från ishavet.nu

Hej! Tack för omdömmet. Det glädjer oss att höra att du är nöjd med våra produkter!

Bra säker leverans

Bra säker leverans. Stora fina torskryggs bitar, räkor av hög kvalit’e. Skivad rökt, gravad lax inget speciellt. Brantevikssillen toppenfilm.

7 januari 2022

Svar från ishavet.nu

Kul att du är nöjd! Vad kan vi göra för att denna skulle varit perfekt? Tänker att du gett 4 stjärnor så något var inte perfekt.

Lax och tonfisk, njae...

Jag beställde lax (backloin) och tonfisk (sashimi). Minst sagt en underväldigande upplevelse. Smaken var det inget fel på, men det var det.
Tonfisken var skuren i kotletter. Till sashimi vill man ha längdskurna bitar om ca: 2.5×5 cm. Grundläggande kunskap...
Laxbitarna var såpass små att de knapt heller gick att göra bra sashimi av, och för att vara "det bästa från laxen" var smaken inte något att direkt hurra för.
För det pris jag betalade, inte värt det.

2 januari 2022

Svar från ishavet.nu

Hej Karl, tråkigt att du inte är nöjd med våra produkter. Du har såklart helt rätt att tonfiskbitarna inte är ämnade för sashimi eller sushi utan det vi menar är att de är av sashimi kvalité alltså går bra att ätas rå.

Den produkt som är ämnad för sashimi är vår Tonfisk Saku som dessvärre är slut i lager. Det är en 2.5x5cm block av tonfisk loin som jag själv gjort tataki på. Jag har läst om och kollat på produkten och håller med om att den kan upplevas vilseledande.

Tråkigt att du inte heller var nöjd med våra laxar som annars är en kundfavorit. Då vi står bakom alla våra produkter och ni kunder är det viktigaste vi har finns det en 30 dagar kundnöjdhet garanti så maila oss på info@ishavet.nu med dina invändningar.

Vilseledande, räknade inte med att det var odlad lax.

Räknade inte med att det var odlad lax.

29 december 2021

Svar från ishavet.nu

Hej, Tråkigt att du inte var nöjd med laxen. Majoriteten av all lax som säljs i Sverige är odlad så det är inte självklart att hitta vildlax året om då fisket är hårt reglerad.

Vakumpackade och styckfrysta

Den stora fördelen är att både torskrygg och lax är styckfrysta och vakumpackade.

30 september 2021

Svar från ishavet.nu

Vi håller med om att styckfrysningen är så bra! Bara att ta fram det man behöver.

Köpte lax från er

Köpte lax från er, den var super god. Har fortfarande lax kvar i frysen. Kommer att handla mer när det är dags.
Leveransen var bra, fint bemötande mm.

14 augusti 2021

Svar från ishavet.nu

Tack! Bästa betyget är att höra att kunder kommer tillbaka och är nöjda med både produkt och leverans.

Fjällröding

Underbart god fjällröding! Har köpt lax tidigare! Blev inte besviken någon gång! Kommer fortsätta att handla från Ishavet! Mycket nöjd!

11 augusti 2021

Svar från ishavet.nu

Tack! Jag är själv ett stort fan av fjällrödingen! Har du testat vår Miljölåda med ASC Lax och Röding?

Köpt piggvar

Köpt piggvar, fjällröding, pilgrimsmusslor superbra kvalité.
Även köpt till sushi lax och tonfisk perfekt smak. Kan varmt rekommendera Ishavet.
Ska testa marulk och hälleflundra nästa gång.
Och att tillaga fisk är inte så svårt.

22 juni 2021

Svar från ishavet.nu

Hej Kerstin, Tack för de fina orden och att du är nöjd med den fina fisken.
Glad Midsommar!

Fina fisken!

Första köpet en blandad låda med tonfisk, torsk, lax och räkor. Allt förstaklassigt. Så vi köpte strax mer räkor samt även gambas. Rekommenderas!

20 juni 2021

Svar från ishavet.nu

Hej! Kul att du är nöjd med våra produkter! På återseende.

Mycket dålig lax

16 juni 2021

Hej Erland,
Tråkigt att höra att du inte är nöjd med laxen som du har beställt. Vi ser allvarligt på att du är missnöjd och då vi är väldigt stolta över våra produkter och leverantörer erbjuder vi alltid en månads smak- & kvalitetsgaranti när du handlar ifrån oss.

Skicka ett mail till vår kundtjänst-mail info@ishavet.nu och beskriv vad som var fel och dåligt med laxen så att vi kan göra rätt för oss jämte dig, men också skicka feedbacken vidare till våra leverantörer så att det inte händer någon annan.

/Daniel

Otroligt nöjd med det vi lagat hittills…

Otroligt nöjd med det vi lagat hittills av rödtunga, torskrygg, lax och laxburgarna. Kommer beställa räkor också. Kan verkligen rekommendera ishavets produkter. 😋

29 maj 2021

Svar från ishavet.nu

Hej Anita! Passa på att köpa våra stora ishavsräkor som nu åter finns i lager.
/Daniel

Mycket bra lax och spättafilé

Mycket bra lax och spättafilé. Jag är också mycket nöjd med rödtungan som jag gjorde i ugn med vitvinssås.

26 maj 2021

Det låter supergott!
Skicka gärna receptet till oss via vår Facebooksida.

Fantastisk fin lax

Fantastisk fin lax, tidigare har jag köpt torskrygg och räkor, lika fina de. Går inte att få tag i motsvarande i butik. Det är lite dyrt, men kvalitén är enastående

7 april 2021

Svar från ishavet.nu

Kul att höra att du är nöjd

Mycket bra kvalitet på fisk

Mycket bra kvalitet på fisk. Jag beställde lax och torsk. Det var snabb hantering av min beställning. Trevlig kille som lämnade varorna. Allt styckfryst, så lätt att ta fram vad som behövs till middag. Härliga smaker 👍

10 mars 2021

Svar från ishavet.nu

Så kul att höra att du är nöjd. Hoppas vi ses snart igen.