Jag fick tyvärr inte min leverans vid förra beställningen, vilket blev en riktig katastrof. Men efter ett telefonsamtal från företaget fick jag en ny leverans redan i söndags, och den här gången är... Se mer
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
ät bättre fisk
Så vad menar vi med det?
Jo, att våra kunder inte bara ska få den bästa fisken med ett löfte om färskhet. Vi vill förutom löftet om kvaliteten också erbjuda fisk som både är hållbart och skonsamt producerad.
Vi tror att den bästa fisken är den du fångar själv men när det inte är ett alternativ finns vi här för att erbjuda dig det näst bästa: fantastiskt frisk, hälsosam sjömat från hållbara bestånd som levereras i perfekta portionsbitar med våran fiskbil hela vägen till din dörr.
Ishavet.nu är sveriges bästa fiskbil på nätet! Vårt målsättning är att ha Sveriges nöjdaste kunder. Detta får vi genom att alltid leverera de bästa produkterna till det bästa priset med ett leende. Vårt jobb är att hitta de bästa kvaliteterna, och godaste sjömaten och saluföra dessa på ett smidigt och bra sätt.
Svergies bästa fiskbil med högsta betyget i hela branschen.

Vårby Allé 53, 14330, Vårby, Sverige
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 48 timmar
Sista beställningen jag gjorde var på räkor och ytterligare fisk som jag inte smakat. Räkorna var fantastiska. Den övriga fisken jag har provat är skrej röding och vildfångad lax, alla var bra och jag älskar förpackningarna. Det enda jag måste lära mig är att tillaga den vilda laxen så att den inte blir torr.
Jag tycker verkligen om att sitta och titta på vilken fisk jag skall prova nästa gång.

Svar från ishavet.nu
Denna gång drygt 4 kg laxrygg - Loin och Backloin. 2 produkter som passar till det mesta. Därför ingår lax alltid i mina inköp från ishavet.
Redan när jag lämnar min order får jag beräknad leveranstid. Transporten har alltid kommit inom beräknat tidsintervall. Dessutom SMS när det börjar närma sig. Så tack för det.

Svar från ishavet.nu
Kan bara säga att det är fin fisk både lax och torsk.

Svar från ishavet.nu
En service utöver det vanliga. Räkorna är stora och fantastiskt goda, lax och gös likaså. Lever numer på mest fisk från framförallt Ishavet.nu.

Svar från ishavet.nu
Vi har köpt räkor, lax och torskrygg. Alla har hållit en mycket hög och jämn kvalité.

Svar från ishavet.nu
Jag köpte Laxrygg Midloin Sashimi och fick så många stjärtbitar i 3 kg påse! Varför får man så många stjärtbitar i en produkt som förväntas inte innehålla några stjärtbitar? Sonen var besviken för att det var svårt att tigga de bitarna som ligger väldigt nära stjärt. De bitarna passar absolut inte till sashimi!
Övriga bitar smakade bra men vi hade säkert 1 kg av stjärtbitar i ett påse på 3 kg! Alltså 1/3 av påsen.

Svar från ishavet.nu
Servicen har varit bra och leverenserna har fungerat felfritt.
Med det sagt. Varje gång jag handlat (3 gånger) har betalningen krånglat och jag har behövt kontakta support. Det är endast en av produkterna jag köpt som jag varit helt nöjd med (tonfisk saku). Alla andra (olika sorters "sashimi" lax) har varit under all kritik. Dåligt skurna bitar som ger mycket spill, en felaktig frysningsprocess som gör fisken vattnig vid upptining eller bara ickeexisterande smak och konsistens är problem som de olika lax-produkterna lidit av.
Tonfisken kommer jag kanske fortsätta köpa, men all annan fisk hittar jag på annan ort.

Svar från ishavet.nu
Fantastiskt fina produkter till bra priser.
Räkor 40/60, röding, o lax tillhör topparna på listan.
Smidigt med leverans till dörren som är punktliga med klockslag.

Svar från ishavet.nu
Fantastiskt fin lax o rödingfile, ska även testa räkor vid nästa beställning.
Bra leverans av Gordons, bra tid o bra med följa linen. 🥰🦈🐟

Svar från ishavet.nu
Jag har prövat stora råkor, lax, spätta och torskrygg. Allt var jättebra och fräscht förutom torsken som jag tyckte var en aning torr.

Härligt med äkta Lax. Lagom portionsbitar. Riktigt God
Återkommer när det är dax att fylla på.

Svar från ishavet.nu
Jag tycker att det är väldigt fin fisk. Bra att den kommer i hela filer.
Pilgrimsmusslorna är fina och smakfulla. Lax och torskrygg också bra.
Bra och snabb leverans.

Svar från ishavet.nu
Fantastiska produkter servicen väldigt bra med Gordon. Information kring leveransen under hela processen.
Gärna torskrygg och lax med skin som alternativ

Svar från ishavet.nu
Vilken service direkt till dörren,jag köpte prov torsk lax rödspetta jag är helnöjd mycket god fisk jag kommer att handla fler ggr,passar mig utmärkt styck fryst eftersom jag är ensam i hushållet👍

Svar från ishavet.nu
Enkelt att beställa. Prova på låda. Höll tiden med leveransen. Chauffören ringde på klockan och överlämnade lådan. Bra paketerat. Lax och torskrygg låg i bra portionspåsar. Stora underbara räckor.