Trustpilot-omdömen
KategorierBlogg
Logga inFör företag
För företag
Logga inKategorierBlogg
  1. Huvudprofil för Globe Moving & Storage Co.
  2. Alla platser som tillhör Globe Moving & Storage Co.
Logotyp för Globe Moving & Storage Co.

Globe Moving & Storage Co.

TrustScore 5 av 5

4,8

I kategorin Flytt- och förvaringstjänst

globemoving.netSkriv ett omdöme

Alla platser som tillhör Globe Moving & Storage Co.

• Faridabad
    I/9B, DLF Industrial Estate, Phase 1, Sector 32 Near BSNL Office & NHPC Metro Station,, 121003 Faridabad, Haryana, IN1 omdöme

• Kasturinagar Blr HQ
    141, Sri Shanti Towers, 3rd Floor, 3rd Main Road, East of Ngef Layout,, Kasturinagar, 560043 Bengaluru, Karnataka, IN4 omdömen

• Hyderabad
    No 14-13/6 Block No 14, Ward 1 Near Ayyappa Temple, Village Dhoolapally,, 500100 Hyderabad, Telangana, IN3 omdömen

• Pune
    JPHW+4CH, Survey number 156/20, Jeevan Nagar, Tathawade, Dattwadi, Pimpri-Chinchwad,, 411033 Pune, Maharashtra, IN7 omdömen

• Ahmedabad
    Warehouse No.211, Transport Nagar,Jetalpur Road, Aslali,, 382427 Ahmedabad, Gujarat, IN0 omdömen

• Chennai
    No. 61/3B, Kaveri Nagar, Numbal Village,, Near Sindhi College, Vellapanchavadi,, 600077 Chennai, Tamil Nadu, IN2 omdömen

• Aavalahalli Blr
    #64/6, Patel Layout, Virgonagar, Aavalahalli, 560049 Bangalore, Karnataka, IN30 omdömen

• Mumbai
    UNIT NO. C-2/4, KOTHARI WAREHOUSE NO.3, S V ROAD, CHITALSAR MANPADA, 400607 Thane, Maharashtra, IN2 omdömen

• Kolkata
    2/63, Mukundapur,, Purba Jadavpur,, 700099 Kolkata, West Bengal, IN0 omdömen
are you human?
Trustpilot-omdömen

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA. Vi samlar in enhets- och interaktionssignaler i säkerhetssyfte, vilket beskrivs i vår Sekretesspolicy.

Välj land

• Villkor
  • Riktlinjer för omdömeslämnare
  • Systemstatus
  • Modern Slavery Statement
© 2026 Trustpilot A/S. Alla rättigheter reserverade.