Bristande kvalitet
Jag köpte två olika skötväskor från Elodie efter rekommendation från vänner. De har använt sin Elodie-väska i ungefär fem år och har varit väldigt nöjda, vilket gjorde att vi valde samma märke.
Tyvärr har vår upplevelse varit raka motsatsen. På den ena väskan lossnade fästet för axelremmen och på den andra började dragkedjan falla isär efter relativt kort användning.
När vi jämförde våra väskor med våra vänners äldre modell blev skillnaden tydlig. Den äldre väskan har en betydligt robustare dragkedja och överlag bättre sydda detaljer. Det känns som att Elodie har gjort stora besparingar på material och kvalitet de senaste åren, vilket är väldigt tråkigt med tanke på priset.
Jag kontaktade även kundservice i hopp om en bra lösning, men möttes av ett ganska svalt bemötande. Intrycket jag fick var att de redan känner till kvalitetsproblemen, men utan att visa något större engagemang för att lösa dem.
Jag är därför mycket besviken, både på produkternas kvalitet och på hur ärendet hanterades. Tyvärr kan jag inte rekommendera Elodies skötväskor utifrån min erfarenhet.