Företaget har svarat
de reparatie die aan onze BMW X1 is uitgevoerd en de wijze waarop wij daarna zijn behandeld bij Ekeris BMW Utrecht is beneden alle peil. Voor de reparatie had onze auto geen melding “Volle... Se mer
BMW & MINI dealer Ekris biedt u het grootste aanbod nieuwe auto’s, occasions, lease opties, onderdelen en accessoires en kunt u terecht voor Service & Onderhoud.
Plesmanstraat 36, 3905 KZ, Veenendaal, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 35 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Voor de reparatie had onze auto geen melding “Volle aandrijvingskracht niet beschikbaar”. Nadat het oliefilterhuis e.d. was vervangen en wij de auto hadden opgehaald, verscheen deze storing al na enkele kilometers.
Wij hebben dit direct bij uw garage gemeld. In plaats van de oorzaak te onderzoeken, is de storingsmelding gewist en niets nagekeken. Vrijwel direct nadat wij de auto weer hadden opgehaald, kwam dezelfde melding opnieuw terug. Er is dus geen daadwerkelijke diagnose of controle uitgevoerd, terwijl de storing direct na de reparatie is ontstaan.
Vervolgens hebben wij contact opgenomen met uw klantenservice. Tot onze teleurstelling werden wij op een zeer onvriendelijke en niet-serieuze manier te woord gestaan. Wij hadden het gevoel dat onze klacht niet serieus werd genomen. Dat ervaren wij als onprofessioneel en respectloos.
Wij hebben ongeveer € 1.600 betaald voor de uitgevoerde werkzaamheden. In plaats van een goed gerepareerde auto hebben wij nu te maken met een ernstige storingsmelding die vóór de reparatie niet aanwezig was. Wij verwachten daarom dat uw garage verantwoordelijkheid neemt en de oorzaak van deze storing zorgvuldig onderzoekt, in plaats van uitsluitend de foutmelding te wissen.
Wij zijn heel tevreden van de klantvriendelijkheid. Vooral van Melissa!
Alles was naar ons wens.

Svar från Ekris BMW en MINI
As a longterm customer at Ekris Utrecht I am very satisfied because the service is realy good. With the purchase of a new car I am helped in a pefect way: the sales manager listened good what I wanted and responded to that in a good way. I felt at ease as customer.
The last car was my 6 th new BMW in the last 34 years

Svar från Ekris BMW en MINI
Onlangs heb ik mijn derde BMW via Stefan Jochems bij Ekris BMW en MINI Arnhem aangeschaft, en opnieuw ben ik zeer tevreden. Stefan neemt de tijd, geeft eerlijk advies en zorgt voor een prettige en professionele aankoopervaring. Ook het serviceteam verdient een compliment: vriendelijk, deskundig en altijd klantgericht. Bij Ekris ervaar je echt het premium gevoel, niet alleen bij de aankoop maar ook daarna. Zeker een aanrader!

Svar från Ekris BMW en MINI
Ik werd serieus genomen, er werd de tijd voor mij genomen. Mijn wensen ten aanzien van extra opties, repareren schades werden zonder problemen doorgevoerd. Bij aflevering van de auto voelde het echt alsof ik een nieuwe auto kreeg (het is een auto uit 2022). Goede ervaring!

Svar från Ekris BMW en MINI
Uitstekende service en zeer vriendelijk.

Svar från Ekris BMW en MINI
Fijne auto en ook het contact en benadering van verkoper Max Ochse word door mij als zeer prettig ervaren, fijne verkoper en professionele aanpak en aflevering van mijn BMW IX1.

Svar från Ekris BMW en MINI
Snel en to-the-point geholpen. Goed advies over de aanschaf van een nieuwe occasion. Goede service.

Svar från Ekris BMW en MINI
Erg fijn en goed geholpen door Sjoerd Bongers, Ekris Veenendaal.
Buiten de service, is de auto echt GE WEL DIG!

Svar från Ekris BMW en MINI
After driving a Volvo with great pleasure for 19 years, I have finally switched to the BMW IX3. I must say, what a beautiful and wonderful car this is!! I am completely in love all over again.
As for Ekris Arnhem itself, I am a newbie there, but I am being helped with the utmost friendliness and kindness. The delivery was absolutely top-notch and the after-sales service has been simply impeccable so far. (Thanks, Stephan!)
I look forward to the future with confidence.
JvS Huissen

Svar från Ekris BMW en MINI
Onlangs mijn MINI gekocht bij Ekris Maastricht en ik ben echt superblij met mijn auto! Vanaf het eerste moment ben ik fijn geholpen en goed begeleid tijdens het hele koopproces. Alles werd duidelijk uitgelegd, er was alle ruimte voor mijn vragen en ik voelde me totaal niet onder druk gezet. Topservice en een fijne ervaring. Zeker een aanrader!

Svar från Ekris BMW en MINI
De inruil van mijn oude auto naar een nieuwere is zeer prettig verlopen, goede duidelijke informatie en recht door zee in de onderhandelingen.

Svar från Ekris BMW en MINI
Vorige week mijn nieuwe BMW opgehaald bij Ekris BMW in Nijkerk. Omdat mijn vader ook altijd BMW heeft gereden is deze locatie bekend terrein voor mij. Nu was het de beurt aan mij…
De service is altijd vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. De showroom is ook erg mooi. Ik ben tijdens het bestel proces van de auto goed op de hoogte gehouden van wat de status is, en wanneer de auto in Nijkerk werd verwacht.
Het ophalen van de auto was een hele leuk ervaring. Alles wordt rustig uitgelegd en je kan altijd contact opnemen als je vragen hebt.
Dankjewel Lars voor alle goede zorgen en het samenstellen van hoe ik de auto precies wilde hebben !! :)

Svar från Ekris BMW en MINI
Wij werden goed geholpen door Stephan Uytdewilligen. De communicatie was erg fijn en ik heb nog nooit zo‘n mooie aflevering van een auto meegemaakt. Daarnaast ben ik erg tevreden met mijn nieuwe auto.

Svar från Ekris BMW en MINI
Erg fijn geholpen gedurende het gehele
aankoopproces.

Svar från Ekris BMW en MINI
Al jaren uitstekend contact met Ekris Veenendaal!! Ook bij de aanschaf van mijn nieuwe BMW 330e M Sport Pro weer uitstekend geholpen.

Svar från Ekris BMW en MINI
Stefan Jochems bedankt! Freude am fahren voor de komende jaren is weer gegarandeerd. Prachtige auto, subtiel geconfigureerd en alles keurig binnen budget.

Svar från Ekris BMW en MINI
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.