E-Wheels Norge AS Omdömen

9 508
TrustScore 4 av 5

4,0

Väldigt nöjd, har 2 stycken E2S v2, den ena slutade fungera, rullade tungt och verkade ha skurit ihop totalt. Skickade in en reklamation, fick fylla i ett formulär sedan fick jag skicka iväg elsparkcy... Se mer

Jag har varit i kontakt med E- Wheels kundsupport gällande ett ärende i ett par veckor för det första får jag kundsupport på norska fast jag skriver på svenska och begärt att få svar på svenska. För d... Se mer

1. Cykelaffär
  2. Friluftsbutik

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

Bra

TrustScore 4 av 5

10 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Alla omdömen

(9 508)

1 019 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fick snabb hjälp och väldigt trevlig…

Fick snabb hjälp och väldigt trevlig kundservice tipp topp

8 juli 2026

Heisann,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du fikk fantastisk hjelp, og vi er glade for å høre at alt er i orden nå! Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen. 🙂

Jag har köpt en Neutron från Moma

Jag har köpt en Neutron från Moma. Fantastisk och bekväm cykel som är hur stark som helst, inte minsta ont i baken. Jag bor i ett mycket backigt område men den tuggar sig upp överallt.Servicen från företaget vid besvär eller frågor är outstanding. Jag kan varmt rekomendera Momas som företag då dom är mycket tillmötesgående.

25 juni 2026

Svar från E-Wheels Norge AS

Tack för din feedback! Det var väldigt trevligt att du tog dig tid att skriva till oss. Vi är mycket glada över att du är nöjd.

Bra telefonsupport och snabb ersättnings-elspark

Bra telefonsupport. (Mikkel) och enkelt att byta ut min defekta E-wheels i butiken i Sisjön.

10 juni 2026

Svar från E-Wheels Norge AS

Tusen tack för din återkoppling!

Det är fantastiskt att höra att du har haft en så positiv upplevelse med vår kundservice. Vi är glada att du tog kontakt via e-post när du upplevde ett problem med produkten, och vi uppskattar att du gav oss möjligheten att lösa det.

Det är viktigt för oss att säkerställa att våra kunder är nöjda med sina produkter, och det är fantastiskt att veta att du snabbt fick en ny produkt skickad till dig bara några dagar efter att du kontaktade oss. Vi hoppas att den nya produkten ger dig full tillfredsställelse, och om det är något annat vi kan hjälpa dig med, är vi alltid här för dig.

Tack för att du valde våra produkter, och vi ser fram emot att betjäna dig med samma höga standard i framtiden.

Fin välsorterad butik

Fin välsorterad butik. Många fina elcykel att välja bland. Trevlig och hjälpsam personal. Jag är jätte nöjd!

25 april 2026

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med både utvalget og servicen hos oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din – velkommen tilbake når som helst!

Bra service både på mail och deras…

Bra service både på mail och deras butik/verkstad i Järfälla

11 december 2025

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding og fem stjerner! Det setter vi stor pris på 😃

Veldig fint å høre at du opplevde god service, både på mail og i butikk/ verksted!

Velkommen tilbake.

Ønsker deg en riktig fin dag 😃

Med vennlig hilsen,
E-Wheels

Garantin gällde och felet åtgärdades

Garantin gällde och felet åtgärdades. Perfekt service!

30 september 2025

Stort tack för din fina feedback och 5 stjärnor. Det uppskattar vi verkligen 🙂

Vi är glada att allt blev ordnat och att du är nöjd med servicen.

Välkommen tillbaka!

Ha en riktigt fin dag 🙂

Kunnig personal och snabba beslut 👍

11 augusti 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med servicen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

E-Wheels i Järfälla är bäst

E-Wheels i Järfälla är bäst! Super service.

5 juli 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen – det setter vi stor pris på!

Tilbakemeldinger som din er viktige for oss. De hjelper oss med å forstå hva vi gjør bra, og gir oss mulighet til å bli enda bedre. Vi bruker dem aktivt for å utvikle og forbedre kundeservicen vår.

Takk for at du tok deg tid til å dele!

Styr undan e-wheels om du kan

Styr undan e-wheels om du kan. Har en inte ens 1 år gammal Momas, har haft flera problem helt sedan jag köpte den. Första gången jag lämnade in den gick det på garantin, jag slapp betala. Nu andra gången har dom utfört service utan att ringa mig med prisförslag först och kräver att jag ska betala. Detta är alltså fel som har varit sedan jag cykeln var ny. Styr undan E-wheels Alnabru och även Momas, det blir kostbart att köpa cykel där.

26 juni 2025

Hei Jennie,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.

Det er leit å høre at du er misfornøyd med produktet ditt og servicetimen din hos Alnabru. Det beklager vi for.

Jeg ser du har en maildialog med oss og ber deg vennligst vente på svar der, slik at vi får fulgt opp saken din godt og sjekket med verksted hva som er gjort og hvorfor. Da blir du besvart fortløpende med begrunnelse på dette.

Takk for tålmodigheten din.

Ønsker deg i midlertid en riktig god dag videre.

Bra service gick snabbt och fick bra…

Bra service gick snabbt och fick bra hjälp.

20 maj 2025

Hei!

Så hyggelig å høre at du opplevde bra service og rask hjelp! Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på – det motiverer oss til å fortsette å yte vårt beste.

Ha en fin dag videre!

Super nöjd med allt

Super nöjd med allt, Bara cyklat 4mil men så enkelt med nyopererad höftprotes..

25 april 2025

Hei,

Takk for hyggelig vurdering og tilbakemelding!

Dersom det er noe mer vi kan bistå med, er det bare å ta kontakt!

Ha en riktig fin dag videre 🙂

Bra kundebehandling

Fick raskt svar på email och all hjelp jag trengte då min elsykkel sluttet å virke.
5 stjerner från mig.

15 april 2025

Hei Caroline!

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så godt å høre at du er fornøyd med hjelpen du fikk – det betyr mye for oss.

Bare å ta kontakt hvis det er noe mer vi kan gjøre for deg fremover. Vi er her for å hjelpe deg hele veien!

Ønsker deg en fortsatt strålende dag ☀️

Bra service

Bra service, hjälpsamma får snabb återkopplingvid frågor, bra priser och bra saker.

21 mars 2025