Snabb handläggning
Snabb handläggning av ens ärende. Bra ordnat med ersättning via voucher och kunna beställa ny väska och möjlighet att uppgradera och lägga till själv en summa

Svar från Dolfi1920
Dolfi1920 ist das weltweit führende Unternehmen für die Regulierung von Gepäckschäden, die während einer Flugreise entstehen. Rund 100 Airlines auf der ganzen Welt vertrauen unserem Service. Zusätzlich gehören Garantiereparaturen, After Sales Management und Privatreparaturen zu unserem Portfolio.
Langer Kornweg 34D, 65451, Kelsterbach, Tyskland
Ber kunder att lämna omdömen

Svar från Dolfi1920
Bra att jag fick erdättning och möjlighkorde syy jah kinde köpa en likbärdig mot ett liten xtra tillägg.
Fåligt stt de ber om ett nummer/ tyföigen en bekräftelsenummer från flygbolahet utan att förklara det och dessutom ett annat namn på numret/koden. Så det var efter stt jag chansat med ett ni.mer jag fick av Sas som det gick igenom. Bra om ni anmänder samma beteckningar.

Svar från Dolfi1920
Min kontakt med SAS var värdelös. Ingen visste någonting där! Men när jag väl förstod att dolfi skulle bli inblandat så har allt gått väldigt smärtfritt. Inga problem alls! Och bra uppdatering om statusen på ärendet.

Svar från Dolfi1920
Att SAS använder detta företag är för mig obegripligt!
Väldigt struligt och jobbigt med konversationen eftersom de hanterar ärenden på massor av olika språk!
Ringer från Polen mailar från Tyskland och man ska sms a till England.
Fy vilket skiit! Nu ännu värre skulle få väskan levererad till ica format Upplands Väsby men fick nu besked att den skulle levereras till Hemköp Bålsta vem vill åka 10 mil för att hämta en väska?
En riktig bajsmacka detta företag!
Mail adressen ni skrev att man skulle maila på studsar tillbaka så verkar jätte seriöst!

Svar från Dolfi1920
Jag är supernöjd över hanteringen för mitt ärende så snabb och lösningsorienterad.

Svar från Dolfi1920
Ni är ett utmärkt företag och ni vet inte hur man fuskar. Era kontakter med kunder är mycket snabba och era svar är mycket snabba. Tack.

Svar från Dolfi1920
Snabb hantering av ärendet. måste dock kostat en del att sända väskan till Tyskland för att repareras och sedan åter (både för miljön och företaget). En deal där en andel av värdet betalats ut hade kanske varit smartare och billigare. Jag är dock nöjd med en lagad väska med full funktion.

Snabb och bra service.
Tre veckor efter anmälan har jag fått tillbaka min väska. Det var bra uppdatering på ärendet under hela processen.
Tack

Svar från Dolfi1920
Det tog lite tid för att lösa mitt problem pga mailet/svar kom till Skräppost.

Svar från Dolfi1920
Fungerade jättebra hela vägen från att jag anmälde att väskan var trasig tills jag fick en ny, vilken jag kunde välja själv från deras webbplats utifrån det de värderat min väska till.