Dolfi1920 Omdömen

2. Butik för reseffekter
  3. Butik med skinnvaror
  4. Reparation av bagage
  5. Affär för reseffekter

Dolfi1920 ist das weltweit führende Unternehmen für die Regulierung von Gepäckschäden, die während einer Flugreise entstehen. Rund 100 Airlines auf der ganzen Welt vertrauen unserem Service. Zusätzlich gehören Garantiereparaturen, After Sales Management und Privatreparaturen zu unserem Portfolio.

Bra

TrustScore 4 av 5

6 tn omdömen

Ber kunder att lämna omdömen

Alla omdömen

(5 666)

2 107 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Vi kontrollerar omdömen

Min kontakt med SAS var värdelös

Min kontakt med SAS var värdelös. Ingen visste någonting där! Men när jag väl förstod att dolfi skulle bli inblandat så har allt gått väldigt smärtfritt. Inga problem alls! Och bra uppdatering om statusen på ärendet.

25 juni 2026

Dear passenger,

thank you for taking the time to evaluate us. We are very happy to hear that you liked our service. We are proud to have been able to contribute to your positive experience.

Team Dolfi 1920

Att SAS använder detta företag är för…

Att SAS använder detta företag är för mig obegripligt!
Väldigt struligt och jobbigt med konversationen eftersom de hanterar ärenden på massor av olika språk!
Ringer från Polen mailar från Tyskland och man ska sms a till England.
Fy vilket skiit! Nu ännu värre skulle få väskan levererad till ica format Upplands Väsby men fick nu besked att den skulle levereras till Hemköp Bålsta vem vill åka 10 mil för att hämta en väska?
En riktig bajsmacka detta företag!
Mail adressen ni skrev att man skulle maila på studsar tillbaka så verkar jätte seriöst!

9 juni 2026

Bäste passagerare,

Tack för att du tog dig tid att berätta om dina erfarenheter av vår service. Din feedback är mycket viktig för oss.

Vi beklagar djupt att du inte var nöjd med vår service. Vi har granskat ditt ärende och såvitt vi kan se var alla e-postmeddelanden skrivna på engelska.

Som ett internationellt företag har vi fyra filialer i olika länder och kommunicerar med passagerarna på många olika språk. Vi har kontinuerligt utökat antalet språk vi erbjuder genom åren. Vi ber om ursäkt för besväret om vi ännu inte erbjuder det språk du önskar.

Vi kan tyvärr inte förstå varför SMS ska skickas till England. Vänligen skicka meddelandet till oss på feedback@dolfi1920.de.

Tack så mycket

Team Dolfi 1920

Jag är supernöjd över hanteringen för…

Jag är supernöjd över hanteringen för mitt ärende så snabb och lösningsorienterad.

18 maj 2026

Bäste passagerare,

Tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Vi är glada att du uppskattade vår service. Vi är stolta över att ha kunnat bidra till din positiva upplevelse.

Vi önskar dig en problemfri resa framöver.

Team Dolfi 1920

Snabbt och effektiv reglerad…

Snabbt och effektiv reglerad reklamation.

11 februari 2026

fast

fast, excellent service

19 januari 2026

Team Dolfi1920

Bra bemötande och hanterade saken i tid.

Bra bemötande och hanterade saken i tid.

16 september 2025

Tack

Ni är ett utmärkt företag och ni vet inte hur man fuskar. Era kontakter med kunder är mycket snabba och era svar är mycket snabba. Tack.

7 augusti 2025

Snabb hantering av ärendet

Snabb hantering av ärendet. måste dock kostat en del att sända väskan till Tyskland för att repareras och sedan åter (både för miljön och företaget). En deal där en andel av värdet betalats ut hade kanske varit smartare och billigare. Jag är dock nöjd med en lagad väska med full funktion.

2 augusti 2025

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd. Fick svar jätte snabbt.
Tackar så mycket. Mvh

16 augusti 2025

Snabb service bra bemötande

Snabb service bra bemötande
Proffsigt personalen

30 juli 2025

Bäste passagerare,

tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Vi är glada att du uppskattade vår service. Vi är stolta över att vi kunde bidra till din positiva upplevelse.

Vi önskar dig en skadefri resa i framtiden.

Snabb och bra service

Snabb och bra service.
Tre veckor efter anmälan har jag fått tillbaka min väska. Det var bra uppdatering på ärendet under hela processen.
Tack

21 maj 2025

Kära passagerare,

Tack för din recension och vi uppskattar din positiva feedback.

Vårt team strävar ständigt efter att ge en förstklassig upplevelse och vi uppskattar din input.

Varje positiv feedback driver oss att göra allt som står i vår makt för att tillfredsställa våra kunder.

Vi önskar dig en problemfri resa i framtiden.

Fanny E

Allting löst relativt snabbt och smidigt 🌟

12 maj 2025

Kära passagerare,

Tack för att du tog dig tid att betygsätta oss. Det gläder oss att du uppskattade vår service. Vi är stolta över att vi kunde bidra till din positiva upplevelse.

Vi önskar dig en säker resa i framtiden.

In lunga attesa

Det tog lite tid för att lösa mitt problem pga mailet/svar kom till Skräppost.

6 januari 2025

Gentile passeggero,

La ringraziamo per averci raccontato la Sua esperienza con il nostro servizio. Il suo feedback è molto importante per noi.

Per favore fateci sapere quali informazioni state aspettando.

Abbiamo ricevuto il suo ordine per un nuovo bagaglio ieri ed è già in fase di elaborazione. Il nuovo modello le sarà spedito il prima possibile.

Grazie mille

Cordiali saluti,

Skadad resväska

Problemen löste sig

18 oktober 2024

Incheckad väska trasig

Fungerade jättebra hela vägen från att jag anmälde att väskan var trasig tills jag fick en ny, vilken jag kunde välja själv från deras webbplats utifrån det de värderat min väska till.

9 augusti 2024

Bra och snabb service

Bra och snabb service

28 juli 2024

Team Dolfi1920

Visa omdömen på alla språk. (5 666 omdömen)