Banner for Colosseum Tandlægerne - Roskilde

4,1

Skomagergade 15, 4000 Roskilde, DK

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Tusinde tak til Roskilde afdeling 🌸 Jeg ringer akut kl.12.45 om de kan tage mig ind da en fyldning er faldet ud. Jeg bruger dem ikke som tandlæge og har aldrig været kunde hos dem. Alligevel try... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ALTID dejligt at komme hos jer. Man bliver budt personligt velkommen af super sødt personale. Alle er søde og imødekommende. Har haft dygtige Louise Bender som tandlæge i mange år. Tak for jer - I e... Se mer

Företagsinformation

5. Specialist på tandimplantat
  6. Tandblekning

Om Colosseum Tandlægerne - Roskilde

Skrivet av företaget

Colosseum Tandlægernes behandlere er blandt de førende tandlæger i Danmark på hver deres fagområde.

Vi får ind for forebyggelse frem for behandling og i at informere vores patienterne

For os er det vigtigt at patienterne er involverede og fortrolige med behandlingsalternativer, så de kan træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed.

Besøg vores hjemmeside her: https://colosseumtand.dk/

Vi er en del af et stort internationalt netværk som sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget.

Colosseum Tandlægerne - Dit smil er det vigtigste!

Skrivet av företaget

I vores daglige arbejde tager vi udgangspunkt i patientens behov og skaber trygge rammer gennem kompetent rådgivning og behandling. Vores patienter skal føle sig involverede og fortrolige med behandlingsalternativer og dermed være i stand til at træffe de rigtige beslutninger for deres egen tandsundhed. Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Gennem anvendelse af tandlægefagets nyeste teknologier kan vi med sikkerhed tilbyde vores patienter de bedste og mest smertefrie behandlinger, der lever op til de højeste internationale standarder.

Kontaktuppgifter

Har du brug for et tandeftersyn?

Vi tilbyder kvalitetstandpleje med moderne teknologi og

4,1

1 stjärna

Har besvarat 65 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Feedback på tidligere besøg

Jeg vil kort dele min oplevelse fra mit besøg den 3/4-2025. Jeg ved det er et år siden, men det er først nu, jeg er blevet belyst med, hvor fejlagtige informationer jeg fik.

Jeg kom til et almindeligt årligt tjek, men oplevede en konsultation, der afveg markant fra mine tidligere besøg hos jer. Der blev udført ekstra undersøgelser uden tydelig forklaring eller mulighed for at tage stilling, og tonen undervejs virkede nedladende og ubehagelig.

Jeg fik desuden at vide, at der var tegn på en alvorlig tandkødssygdom, hvilket gjorde mig utryg – særligt fordi dette aldrig tidligere er blevet nævnt. Efterfølgende har jeg skiftet tandlæge, hvor jeg nu er blevet undersøgt to gange uden nogen tegn på dette.

Regningen var også væsentligt højere end forventet for det, jeg troede var et standardtjek, og jeg oplevede ikke gennemsigtighed omkring prisen undervejs.

Der ud over, har jeg heller aldrig nogen sinde oplevet, at det har gjort decideret ondt, at være hos tandlægen. Men det gjorde det desværre her. Takke været behandleren.

Samlet set var det en skuffende oplevelse, som er årsagen til, at jeg ikke længere er kunde hos jer.

17 april 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Blev mødt i et trygt rum,- som hjalp da…

Blev mødt i et trygt rum,- som hjalp da jeg var både usikker og bange. Min tandlæge Charlotte lyttede og udstrålede ro og forståelse. Alt foregik i et tempo hvor jeg følte mig tryg. Charlotte skabte en kontakt mellem hende og jeg, som gav utrolig meget ro.
Tusind tak🙏🏻
Også tak til Berit som passer telefonen. Hun formår at skabe både tillid og ro.🙏🏻

20 november 2025

Kære Charlotte

Tusind tak for dine søde ord. Vi ved, at det kan være udfordrende at komme til tandlæge, og derfor betyder det ekstra meget at høre, at du følte dig tryg og mødt med ro og forståelse. Charlotte og Berit bliver glade for at vide, at deres indsats gjorde en forskel for dig.

Vi værdsætter din tillid og glæder os til at byde dig velkommen igen.

De tog sig tid og var nærværende

De tog sig tid og var nærværende

12 november 2025

Kære Janus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at du følte dig i gode hænder.

Vi sætter stor pris på din tillid og glæder os til at se dig igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Dygtig tandlæge og søde ansatte i receptionen gør det til en fornøjelse at besøge Colosseum Tandlægerne

Louise er altid meget grundig og professionel. Jeg har stor tillid til, at hun vurderer sin behandling nøgternt og aldrig kunne finde på at lave noget, som ikke er nødvendigt, blot for at tjene penge. Det værdsætter jeg højt. Samtidig er det en fornøjelse at komme i klinikken, hvor man bliver modtaget venligt og med et smil af receptionisten.

5 november 2025

Kære Ilk

Tusind tak for din fine anmeldelse og de rosende ord. Det glæder os meget at høre, at du føler dig tryg og godt behandlet hos Louise, og at du oplever vores reception som venlig og imødekommende.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen til dit næste besøg.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En god oplevelse i og med alle i…

En god oplevelse i og med alle i klinikken

21 oktober 2025

Kære Bjarne

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos alle i klinikken.

Colosseum Tandlægerne i Roskilde

Colosseum Tandlægerne i Roskilde har været så heldige at få fat i Tandlæge Louise Bendtner. Hun er enormt dygtig og rigtig god til at tage hånd omkring den utilpashed jeg har ved at ligge i stolen. Der er altid en enormt omsorgsfuld og rolig stemning på stuen.

20 oktober 2025

Kære Mie

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at Louise har kunne gøre dine besøg trygge og behagelige – det vil hun helt sikkert blive glad for at høre.

Det betyder rigtig meget for os, at vores patienter føler sig godt tilpas, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen med et smil.

Empatiske medarbejdere

Personalet helt fra reception til tandlæge og tandplejer var søde, imødekommende og meget kompetente i deres omsorg og arbejde. Alle var gode til at hjælpe mig som døjer med tandlægeskræk, de gjorde det til en rolig og informativ oplevelse. Tak til jer

6 oktober 2025

Kære Freja

Tusind tak for din utroligt fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod af hele teamet. Vi ved, hvor vigtigt det er at blive mødt med ro og forståelse, især når man kæmper med tandlægeskræk, og det betyder meget for os, at du oplevede netop det.

Tak fordi du delte din oplevelse – og for din tillid til os.

5 stjerner fordi mindre ikke kan gøre det

Først vil jeg sige, at der er mange ting som giver mig en god oplevelse. Det er helheden når man kommer hos jer. Så man bør have flere valgmuligheder. Receptionen udelukker ikke, fordi man vælger tandbehandling. Jeg er tryg ved at komme hos jer. I er venlige, imødekommende og dygtige. Jeg er en tilfreds patient.

25 september 2025

Kære Marina

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de flotte ord. Vi er rigtig glade for at høre, at du føler dig tryg og godt taget imod hos os – og at helheden i dit besøg giver dig en god oplevelse. Det betyder meget for hele teamet at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Tak fordi du har valgt os som din tandklinik – vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Erfaren og altid professionel behandling

Den søde receptionist gav lige den ekstra stjerne 😊

9 juli 2025

Kære Christian.

Mange tak for din positive anmeldelse - og vi sender strakt stjernen videre til vores receptionist, som vil sætte rigtig stor pris på den!

Vi ser frem til at byde dig velkommen på klinikken næste gang du besøger os.

Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

ALTID dejligt at komme hos jer.

ALTID dejligt at komme hos jer.
Man bliver budt personligt velkommen af super sødt personale. Alle er søde og imødekommende. Har haft dygtige Louise Bender som tandlæge i mange år. Tak for jer - I er de bedste :-)
Bh Henriette

9 april 2025

Kære Henriette.

Mange tak for din positive anmeldelse af os og for at dele den her på Trustpilot. Vi sætter stor pris på at du føler dig taget godt imod og godt behandlet af Louise. Det betyder meget for os, da det er så vigtigt for at vi kan hjælpe dig og andre med at vedligeholde en god mundsundhed.

Cecilie | Colosseum Tandlægerne

Fik hurtigt en tid

Fik hurtigt en tid, der passede i min kalender. Min tandlæge Charlotte reparerede min tand flot og hurtigt

17 december 2024

Svar från Colosseum Tandlægerne - Roskilde

Tusind tak for de fine roser! Vi er glade for at høre, at vi kunne finde en tid, der passede dig, og at Charlotte kunne reparere din tand hurtigt og flot. Din tilfredshed er vigtig for os, og vi ser frem til at tage godt hånd om dig fremover.

Du ønskes en dejlig dag!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Et godt sted at komme

Et godt sted at komme. Venligt personale. Et sted at anbefale.

5 september 2024

Svar från Colosseum Tandlægerne - Roskilde

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og finder vores personale venligt. Vi sætter stor pris på din anbefaling, og vi ønsker dig en dejlig dag!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

God tandundersøgelse og tandrensning…

God tandundersøgelse og tandrensning for tandsten ved
Louise Bendtner

1 maj 2024

Svar från Colosseum Tandlægerne - Roskilde

usind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og sætter pris på dine pæne ord om vores personale. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det handler om tryghed og tillid

Det handler om tryghed og tillid.
Godt arbejde og grundighed.

4 juli 2023

Hejsa!
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du har haf en god oplevelse hos os :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Hurtig og professionel behandling med…

Hurtig og professionel behandling med info om de forskellige processer

12 juni 2023

Hej John,
Tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os. Tak for at vælge os som din tandlæge :)

Laura | Colosseum Tandlægerne

Tusinde tak til Roskilde afdeling 🌸

Tusinde tak til Roskilde afdeling 🌸
Jeg ringer akut kl.12.45 om de kan tage mig ind da en fyldning er faldet ud.
Jeg bruger dem ikke som tandlæge og har aldrig været kunde hos dem. Alligevel tryller den søde receptionist en tid til mig 13.45 samme dag.
(min egen tandlæge kunne først tilbyde en tid om 4 dage)
De lavede en ny fyldning og efter 45 min var jeg ude igen.
Tak for hjælpen - i får mine varmeste anbefalinger

27 augusti 2021

Kære Michelle

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at give os en så fin anmeldelse på Trustpilot. Vi bestræber os altid på at yde den bedste og mest professionelle service overfor vores egne og nye patienter.

Endnu engang tak for din anmeldelse og dine fine ord er også sendt videre til vores receptionist.

Mange hilsner
Colosseum Tandlægerne Roskilde

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.