Det här tycker kunderna
Vi kom næsten en halv time før tid, men var ikke noget problem. Dejligt at parkeringen er blevet gratis. Rigtig gode minigolf baner. Hyggeligt indrettet, og god plads. Virkelig god Burger! Alt i a... Se mer
Middag og bowling i Slagelse. Let at bestille online og også god service, da vi måtte rette vores bestilling telefonisk. Fin service på stedet. God mad og rigeligt af det. Bowling fungerede upåklagel... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 98 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Endnu en god oplevelse med god service
Vi kom næsten en halv time før tid
Rigtig gode minigolf baner. Hyggeligt indrettet, og god plads.
Virkelig god Burger!
Alt i alt en rigtig god oplevelse
God modtagelse af personale
God modtagelse af personale . Stort udvalg af drikkevarer og mad . Billige priser . Nye baner ved bowling , minigolf fungerer knap så godt , borde skæve , lofter ved at falde ned , ikke malet færdigt . Udvendig mangler facaden virkelig et løft !
Det var en hyggelig omgang minigolf
Det var en hyggelig omgang minigolf, fin bane
Dårlig service fra start til slut
Dårlig service fra start til slut. Personalet virkede uinteresserede, og maden var bestemt ikke pengene værd. Burgeren var både dyr og dårlig, uden smag og med slatne ingredienser. Jeg kommer helt sikkert ikke igen.
Vi kom kl 10 så var de første gæster en…
Vi kom kl 10 så var de første gæster en søndag morgen. Meget roligt og hyggeligt sted. Minigolf var fine baner med bassiner med fisk og skildpadder. Vi vil meget gerne tilbage og prøve nogle af de andre aktiviteter. Eneste minus var at der var Pepsi reklamer ved alle huller på minigolf, men de serverer desværre kun Coca Cola 😅
Hyggeligt sted
Hyggeligt sted - først gang vi var der, det var en god oplevelse. Dejlig mad, god betjening 👌🏼
Alt i alt en god oplevelse ☀️

Svar från Cecilie's
The perfect place for a good time and…
The perfect place for a good time and fun with family and friends

Middag og bowling i Slagelse
Fin service på stedet. God mad og rigeligt af det. Bowling fungerede upåklageligt. Overordnet god stemning på stedet.

Svar från Cecilie's
Herlig bowling og gik som det skulle.
Herlig bowling og gik som det skulle.
God service.
Gode milkshake's som smagte godt.
God chips kurv med masser af chips i.
Så alt i alt en god oplevelse.

Svar från Cecilie's
Super fin minigolf bane og nogle søde…
Super fin minigolf bane og nogle søde medarbejdere. Vi var imens fiskene i små bassiner ved banerne fik mad og min søn fik lov at fodre dem 🤗

Svar från Cecilie's
Fint sted og hjælpsom personale
Fint sted og hjælpsom personale. Maden var udmærket.

Svar från Cecilie's
The overall experience was great
The overall experience was great. The staff accommodated us earlier than our booked time for both our lunch and minigolf sessions. It's great that the parking is free the entire time, although the location is quite far from the city. We will definitely return here.

Absolut fantastisk minigolf bane
Absolut fantastisk minigolf bane
Vi havde en skide god oplevelse på jeres minigolf bane!
helt klart turen der ud værd!

En på arbejde
Maden er meget godt og et godt sted men, at sætte kun “en”person på arbejde når det er travlt er bare ikke godt, men ham fyren gør det godt👍

Svar från Cecilie's
Det var første gang vi var der og ikke…
Det var første gang vi var der og ikke sidste det var superhyggeligt dejligbaner, masser af plads, så 👍👍👍👍

Svar från Cecilie's
Virkelig et super sted i Holbæk
Virkelig et super sted i Holbæk, virkelig positiv overrasket.

Godt og venligt personale
Super venligt og imødekommende personale. Når jeg kommer igen, så er det næsten udelukkende pga. den gode service.

Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.