Företaget har svarat
Cecilie's HolbĂŠk. Fredag aften med sjov. FĂžrst burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. SĂ„ en gang shuffleboard, hvor vi desvĂŠrre oplevede at begge borde var skĂŠve.
Företaget har svarat
Endnu engang en rigtig hyggelig oplevelse Min sĂžn og jeg skulle spille minigolf og spise bagefter, det hele var bare i top bĂ„de betjeningen, maden og minigolfen Helt sikkert pĂ„ at vi kommer igenđ
Företaget har svarat
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, HolbÊk og Slagelse.
HĂžrkĂŠr 1, 2730, Herlev, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
SkĂžnt sted, gode mini golf baner, sĂždt personale, god mad til prisen. đđ€đŒ
Venligt og godt personale, som var sĂžde og imĂždekommende
Nemt at finde, gode parkeringsmuligheder, super service, gode pomfritter og alt i alt en super hyggeligt oplevelse med familien
Alt var, som jeg havde regnet med. Det er ikke fÞrste besÞg, sÄ jeg vidste, hvad vi kunne forvente og fik det hele. Ro til at minigolfe, fin betjening og god mad uden ventetid.
Tak
Endnu engang en rigtig hyggelig oplevelse
Min sÞn og jeg skulle spille minigolf og spise bagefter, det hele var bare i top bÄde betjeningen, maden og minigolfen
Helt sikkert pĂ„ at vi kommer igenđ

Svar frÄn Cecilie's
Rigtig godt men der mangle virklige noget kÞligt luft det var alt for varm at spille bowling i sÄ det kun de godt gÞre bedre sÄ man kun fÄ en bedre oplevelse

Svar frÄn Cecilie's
Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlÊkker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, sÄ folk kunne fÄ prÊcis hvad de ville have, om det var Þl, cocktails, vin, vand m.m. Minigolf var et kÊmpehit blandt gÊsterne. Personalet var sÞde og sÞrgede for dagen forlÞb som den skulle. Vil helt klart anbefale, og kommer helt sikkert igen.

Svar frÄn Cecilie's
Venlige og sĂžd betjening go burger

Svar frÄn Cecilie's
Det er virkelig rart at komme ned til Cecilies man bliver altid mĂždt af smilende personale, og de er altid klar pĂ„ at hjĂŠlpe. Jeg kommer der nok ogsĂ„ 5-6 gange ugentligt og trĂŠner bowling đđȘ

Svar frÄn Cecilie's
Vi bowlede pÄ to baner. Alt fungerede fint. Det var dejligt, at man skulle taste deltagernavne ind ved bookningen, sÄ det ikke tog tid fra bowlingen.
Personalet var sÞde og hjÊlpsomme, og de svarede, pÄ de spÞrgsmÄl vi havde vedr. kugler, sko osv.
Vi havde det sjovt, og vi kommer igen.

Svar frÄn Cecilie's
Vi skulle bÄde spise og spille minigolf. Maden var rigtig god!! Og det var en god pris!
Hyggelig minigolf i flotte omgivelser, samt meget sĂždt personale.
Super dag

Svar frÄn Cecilie's
Minigolfbanen nede i kÊlderen er kreativ og tilpas udfordrende til at dÊkke forskellige spilleniveauer. Det er helt klart en af bedre indendÞrs baner vi har spillet pÄ og den giver plads til bÄde de smÄ successer og lyst til at trÊne teknik pÄ den. Godt gÄet. Den ansatte pÄ vagt den formiddag var super kyndig og imÞdekommende. Vi var fÞrste kunder den dag og det var vores fÞrste besÞg siden den Äbnede.

Svar frÄn Cecilie's
Skimmelkonsulenten ApS havde En super hyggelig firma aften med god mad, bowling og minigolf. God service

Svar frÄn Cecilie's
Overordnet en dejlig oplevelse, men vi havde lidt misforstÄelse omkring severi gen af maden! Det blev lÞst, men vi undre os stadig om hvordan man kan serverer til 8 personer, nÄr vi havde bestilt til 9 og sÄ fik besked pÄ at der ikke var mere? Vi undre os ogsÄ over at man sÊtter maden pÄ et tomt bord, uden at tÊnke pÄ hvor selskabet var henne?

Fantastisk god oplevelse.
Altid sĂždt og venligt personale.
Rigtig lĂŠkker mad, godt tilberedt og til tiden.

Svar frÄn Cecilie's
Der er rent og pĂŠnt. Blev taget godt imod. Restauranten er helt fin. God mad, kunne godt tĂŠnke os at, spille fĂžrst spise efter. Det prĂžver vi at booke en anden gang. Vi valgte minigolf denne gang. Fin bane.

Svar frÄn Cecilie's
Vi prĂžvet at spille minigolf og bowling
Samme med vores sÞn pÄ 6Är
Hans fĂžrst gang med begge dele
Et hyggelig sted i Slagelse

Svar frÄn Cecilie's
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.