CarNext.com Sverige Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

3,7

Beskrivningen av bilen via videosamtal före vi kom ner och hämtade den. När vi kom in i bilhallen så var bilen i ett bättre skick än dom beskrev, inga konstigheter, vart mycket nöjd. Det som man kan ö... Se mer

Jag är mycket nöjd med bilen Jag såg några uppslagsmärken i plåten,men dom tog dit en buckelgubbe för att fixa det, Idag så är det fasta priser på bilarna, inte som förr när man måste pruta för att... Se mer

Har köpt flera bilar från Ayvens och har alltid varit nöjd,har det varit problem så har dom fixat det.Tack till Jimmy og hans kollegor

Välordnad och ren bilhall. Mycket vänlig, kunnig och hjälpsam försäljare. Enda plumpen är att bilen var behäftad med tre fel när den levererades, trots att försäljaren sa att den var noggrant kontroll... Se mer

1. Bilhandlare
  2. Återförsäljare av begagnade bilar

Carnext.com erbjuder endast högkvalitativa begagnade bilar som passerat vår omfattande urvalsprocess. Varje bil levereras med en komplett underhållshistorik, 6 månaders garanti och 14 dagars pengarna tillbaka-garanti, så att du med trygghet kan köpa din bil online och få den hemlevererad helt utan extra kostnad.

Medel

TrustScore 3.5 av 5

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Alla omdömen

1 omdöme under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Riktigt bra service och trevlig…

Riktigt bra service och trevlig personal. Jätte nöjd med helhetwn

31 augusti 2021

Hej Kim!
Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med din helhetsupplevelse hos oss!

Dåligt bemötande av personal

Dåligt bemötande av personal
Sålde en bil som de försökte tvätta bort lukt på mattan i stället för att byta. Luktar kattpiss efter någon dag och måste slängas. Då vi ville ha ny matta sa personalen hånfullt nej, men ni kan lämna tillbaka bilen om ni vill och betala alla kostnader för det som bl.a. ny rekord osv

28 augusti 2021

dålig betallösning om du vill ha med…

dålig betallösning om du vill ha med bilen på dagen, annars bra

27 augusti 2021

Hej Ella!
Tack för ditt omdöme!
Vi arbetar ständigt för att bli bättre, vi tar till oss och uppskattar din feedback!

CarNext.com

Hittade en bra bil som beställdes hem…

Hittade en bra bil som beställdes hem med transport till ett bra pris.
Lite irriterande att få ett ”standardmail” att bilen ej var betald fast den var det sedan flera dagar, för övrigt helt ok affär.

Hej Olof!
Tack för ditt omdöme!
Va kul att du är nöjd med ditt bilköp hos oss!
Ber om ursäkt för eventuell förvirring som uppstod när vårt "standradmail" gick ut.

CarNext.com

Väldigt nöjda med servicen och…

Väldigt nöjda med servicen och upplevelse vi fick på plats trots något längre väntetid innan vi gick hjälp.

Hej Shiraz!
Tack för ditt fina omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med din helhetsupplevelse hos oss!

Tillmötesgående säljare

Tillmötesgående säljare, men att få kontakt med er var inte lätt , ringde flertalet ggr ,skickade via chatten och Blocket, tog totalt 3 dagar innan ni tog kontakt.
/ Henrik

Hej Henrik!
Tack för ditt omdöme!
Vi har högt tryck på vår växel och i bilhallen, vi ber om ursäkt att för den fördröjda svarstiden!
Vi arbetar ständigt för att bli bättre, vi uppskattar och tar till oss av din feedback!

CarNext.com

Köpte en Ford hos carnext kan starkt…

Köpte en Ford hos carnext kan starkt rekommendera fina bilar bra pris.

Hej Tord-Erik!

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med ditt bilköp hos oss.

Enkelt och smidigt!

Hej KL!

Mycket bra!

Mkt trevligt personal, fina bilar i hallen. Är nöjd med min bilköp. Rekommenderas!
Tyvärr måste jag ändra mitt omdöme efter små problem med bilen. Det känns som andra har redan skrivit och upplevt, att så fort du har köpt bilen och åkt därifrån så är det tack och hej och lika med deras "garanti "företaget (AutoConcept).

Hej G.S!
Tack för ett jätte fint omdöme!
Va kul att du är nöjd med helhetsupplevelsen hos oss!

CarNext.com

Kan bara lämna bra omdöme

Kan bara lämna bra omdöme, dock är det inga bilförsäljare som jobbar där utan enbart bilförmedlare, så lite mer kunskap om bilar i lager hade önskats.. men dom hade 300bilar så det förstår jag är svårt.

Hej Jonas!
Tack för ditt fina omdöme! Vi tar till oss av din feedback.
Vi hoppas att du är nöjd med ditt bilköp

Mycket nöjda!

24 augusti 2021

Hej Siss!
Tack för ditt omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med din nya bil!

CarNext.com

Fin bilhall och fina bilar ,den bilen…

Fin bilhall och fina bilar ,den bilen jag köpte hade dåliga sommardäck och inga vinterdäck då tycker jag man får gå ner lite i pris som kompensation men det gick inte tyvärr . Annars nöjd än med bilen

19 augusti 2021

Hej Mats!
Tack för ett fint omdöme, vi tar till oss av din feedback!
Våra prissättare går igenom alla våra begagnade bilar och prissätter utefter skicket på bilen.
Vi är glada att du är nöjd med ditt bilköp hos oss!

Köpte bil av William på Carnext

Köpte bil av William på Carnext. Smidig affär, trevlig säljare och hjälpte mig att välja ut den rätta bilen för mig!

13 augusti 2021

Hej Rasmus!
Tack för ett fint omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med ditt bilköp.

Super nöja.m

Super nöja.
N som var säljare,var super och ärligt och sa till när han inte visste svar på mina frågor som ställde,istället för att bra dra någon BS.

12 augusti 2021

Hej Tito!
Tack för ett fint omdöme och 5 stjärnor!

Bästa service någonsin

Bästa service någonsin. 🥇 +++++++

12 augusti 2021

Hej Atiqullah!
Tack för ett fint omdöme!
Vi är glada att du är nöjd med din affär hos oss!

CarNext.com

Har försökt få tag på säljare hela…

Har försökt få tag på säljare hela veckan utan resultat, inget svar när jag ringer, och ingen som ringer upp på bokade videosamtal.

11 augusti 2021

Hej Andreas!
Vi har högt tryck på vår växel och beklagar att vi inte har kunnat hjälpa dig!

CarNext.com

Länge varit sugen på att byta bil och…

Länge varit sugen på att byta bil och länge letat runt hos olika bilhandlare, men inte hittat rätt. När jag klev in hos CarNext i Upplands Väsby fick jag direkt en bra magkänsla, fräsch lokal och trevligt, vänligt bemötande på plats. Säljaren jag hade var mycket proffessionell och hjälpsam, här kändes det tryggt att göra en bilaffär.
Fick ett bra och realistiskt bud för min inbytesbil och hela bilköpet från början till slut flöt på utan några som helst konstigheter eller krångel. Rekommenderas starkt helt enkelt! Tack!

9 juli 2021

Svar från CarNext.com Sverige

Vi blir verkligen glada över att du fått en så bra upplevelse av oss.
Vårt mål är att ge bästa möjliga service och att själva affären ska vara smidig.
Vi är väldigt stolta över vår fina bilhall och vår serviceinriktade personal.

Stort tack att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme!

Hoppas du får en härlig sommar!

Med vänliga hälsningar

Svar från CarNext.com Sverige

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett fint omdöme och feedback!
Vårt mål är alltid att ge bästa service och att själva affären ska gå smidigt.

Hoppas du får en härlig sommar!

Med vänliga hälsningar