Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg fik stĂžvlerne 2 dage efter bestillingen, og det var sĂ„ med et personligt kort og bolsjer. Fantastisk oplevelse. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her â€ïžđ„°đ
Kh Lene
Vi er en af Jyllands stĂžrste modebutikker, fordelt pĂ„ to lokationer i hjertet af Ălgod. SĂS 600 m2 modetĂžj til piger & kvinder i alle aldre & stĂžrrelser. SĂS SKO 300 m2 skomode til Kvinder, MĂŠnd & BĂžrn. Vi har et bredt sortiment og sĂŠtter en ĂŠre i altid at have bĂ„de moderigtige og klassiske varer i butikkerne. Hvis vores kunder mangler noget, gĂžr vi en indsats for at skaffe det til dig. For os er servicen omdrejningspunktet for alt hvad vi gĂžr, vi tror pĂ„ at dygtige, sĂžde og smilende medarbejdere skaber vĂŠrdi og giver dig lyst til at kĂžre efter os eller handle hos os pĂ„ vores webshop. Vi vil gĂžre vores bedste for at vi pĂ„ nettet er lige sĂ„ nĂŠrvĂŠrende og serviceminded som i butikkerne.
Torvet 6, 6870, Ălgod, Danmark
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Det hÀr företaget har inte bjudit in sina kunder pÄ lÀnge. Omdömen kanske inte Àr representativa
SÄ anvÀnder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.
Kh Lene
Hurtig levering. Varen var fin, men desvĂŠrre alligevel ikke det jeg sĂžgte. Der var rigtig god service i forbindelse med returnering og pengene var tilbage meget hurtigt. Kan anbefales.
Utrolig god service , meget hjĂŠlpsomme - rigtig hurtig levering (2 dage) og var pakket fint ind med personlig hilsen og skĂžnne bolscher, en fornĂžjelse, vil helt sikkert handle der igenđ
Hurtig levering. DesvĂŠrre var det en forkert vare. Jeg kontaktede straks Butik SĂžs og fik en meget venlig og super fin behandling. Den rigtige vare modtog jeg dagen efter. Kan varmt anbefales.
Bestilte et par New Feet sko sÞndag, fik leveret tirsdag og havde dem pÄ hele onsdagen. Alt var helt i orden.
Lynhurtige og perfekt kommunikation.
Fantastisk hurtig levering og smukt pakket produkt.
Er meget tilfreds med oplevelsen !
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.