Bonaparte levererar alltid så fina produkter av underbara kvaliteter. Alltid väldigt välsytt och utlovade passformer. Levererar beställningarna mycket snabbt. Är så nöjd med Bonaparte o produkterna.
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
BON'A PARTE vill kombinera feminin stil med komfort och bra passform, så att du kan känna dig välklädd och bekväm – varje dag. Hos oss hittar du både vårt exklusiva varumärke BON'A PARTE och ett noggrant utvalt sortiment av populära modevarumärken. Med rötter i skandinavisk design och många års erfarenhet inom mode skapar vi kläder som passar både vardagen och livets speciella tillfällen. Våra styles är skapade för att du ska känna dig välklädd, oavsett situation. Vi tror att mode ska vara enkelt, inspirerande och lätt att göra till sitt eget. Därför skapar vi tidlösa designer, genomtänkta detaljer och mångsidiga styles som gör det enkelt att uttrycka din personliga stil. Våra kollektioner är noggrant utvalda med fokus på komfort, kvalitet och ett tidlöst feminint uttryck, så att du kan bygga en garderob som håller säsong efter säsong. När du handlar hos oss ska det kännas tryggt och enkelt. Därför arbetar vi varje dag för att skapa en bra kundupplevelse med personlig service, säker handel, snabba leveranser och en smidig returprocess. Vi tror på ärlighet, hjälpsamhet och respekt, och vi strävar efter att vara en webbshop som du kan lita på. Vårt mål är enkelt: att hjälpa kvinnor att känna sig välklädda, bekväma och trivas i det de bär – oavsett tillfälle.
Box U. 291, 202 29, Malmö, Sverige
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Färgerna är lite missvisande på bilderna. Klänningen var lila men på bilden var den bara blå. Ljus och mörkblå. Vore bra om ni förklarade färgerna bättre i varubeskrivningen!!!

Svar från BON'A PARTE
Snygga kläder definitivt och snabb leverans.. det gillar jag:) 5 stjärnor förtjänar de👍🏻

Svar från BON'A PARTE
Favorit brands, bra utbud, enkelt att beställa/returnera

Svar från BON'A PARTE
Har varit mkt nöjd med de kläder jag köpt,både kvalité o storlek och att dom varit snygga på! Jag har st 44 el XL på det mesta jag köpet o de sitter jättebra!
Blusen jag köpte var så snygg!

Svar från BON'A PARTE
Sämsta betyg då leverans åker fram och tillbaka och inte kommer fram…. Mycket tråkigt!

Svar från BON'A PARTE
Har handlat från Bonaparte många gånger. Tycker de har ett bra urval av kläder och allt runt köpet har fungerat bra. Sist beställde jag en topp och en kjol vilket innebar ett belopp som gav gratis frakt. Tyvärr var lagersaldot fel på kjolen men då fick jag toppen hemsänd fraktfritt. Annars brukar lageruppgifterna ha stämt.

Svar från BON'A PARTE
Snabb leverans och plagget passade.

Svar från BON'A PARTE
Jättefin klänning i skönt material!
Bilden stämde överens med verkligheten.
Kommer nog att bli en favorit!

Svar från BON'A PARTE
Varorna motsvarade bilderna och var precis så jag hade önskat! Storlekarna var också bra och passade mig perfekt! Jag har alltid varit nöjd med deras kläder! Har handlat hos dem i många år! Aldrig behövt skicka tillbaka något men det fanns retursedel med.

Svar från BON'A PARTE
Tycker dom har ett bra utbud med kläder men min sista beställning skickade jag tillbaka pga av fel str

Svar från BON'A PARTE
En mycket fin skjorta med bra passform. Dessutom en snabb leverans. Jag kan verkligen rekommendera ert företag.

Svar från BON'A PARTE
Hej ! Dom har bra kvalitet och snygga plagg!

Svar från BON'A PARTE
Snabb service. Klänningen motsvarade ska förväntningar och Var helt rätt i storlek

Svar från BON'A PARTE
50% rabatt gläder då era kläder är rätt så dyra.
Bra kvalité på plaggen.