Bike Totaal - van den Driest Omdömen

TrustScore 5 av 5

Zusterstraat, 24, 4331 KK Middelburg, Zeeland, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kreeg een eerlijk advies, geen opdringerige verkopers. Mijn vorige fiets daar ook gekocht, na 11 jaar steeds nog goede service gehad. Ik ga weer heerlijk genieten van mijn nieuwe fiets. Bedankt t... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Top fietsenzaak, ben vriendelijk en professioneel geholpen. Prijs was aan de hooge kant te vergelijken met ander online winkels maar de service was uitstekend.

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fiets had na 4 jaar toch echt een grote beurt nodig, nieuwe banden, de ketting rammelde in de kast en het rijdt nu weer als een zonnetje. 'sOchtends binnen gebracht, smiddags alweer op kunnen halen (r... Se mer

Företagsinformation

1. Cykelaffär
  2. Cykelreparation
  3. Butik med cykeltillbehör
  4. Butik med begagnade cyklar

Om Bike Totaal - van den Driest

Skrivet av företaget

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 176 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Deskundig advies

Deskundig en klantvriendelijk advies

9 juli 2026

Beste,

Bedankt voor het mooie compliment. Fijn dat het advies goed heeft geland.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik kreeg een eerlijk advies

Ik kreeg een eerlijk advies, geen opdringerige verkopers.
Mijn vorige fiets daar ook gekocht, na 11 jaar steeds nog goede service gehad.
Ik ga weer heerlijk genieten van mijn nieuwe fiets. Bedankt top team

11 juli 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je na al die jaren weer bij ons bent uitgekomen. Elf jaar is een mooie tijd, en het is goed te horen dat je je vertrouwd voelde om opnieuw de stap te zetten. En een eerlijk gesprek zonder druk, dat is gewoon hoe het hoort te gaan.

Veel plezier met je nieuwe fiets!

Top fietsenzaak

10 juli 2026

Beste,

Bedankt voor je eerlijke reactie. Het klopt dat we qua prijs soms wat hoger uitkomen dan online winkels, maar fijn dat de service dat voor jou heeft goedgemaakt.

Prima zaak

Fijne medewerkers. Ben echt goed geholpen. En was ook blij wat ik terug kreeg voor mijn oude fiets. Ga er zeker weer naar terug

4 juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je ook blij was met wat je voor je oude fiets kreeg. Dan voelt zo'n overstap toch net even anders. Tot de volgende keer.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Goede uitleg door vriendelijk personeel

Goede uitleg door vriendelijk personeel.
Hulpvaardig , kleine reparaties ter plekke tussendoor.

3 juli 2026

Beste,

Prettig dat je zo goed geholpen bent, ook met die kleine reparaties. Dat soort klusjes lossen we graag even snel op.

Hele prettige winkel

Heel prettig ontvangen in de winkel en goede uitleg gekregen. Dan nog een mooie inruilwaarde voor de inruilfiets gekregen. Nieuwe fiets aangeschaft.

27 juni 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat het bezoek zo goed beviel. Een eerlijke inruilwaarde scheelt natuurlijk flink bij de aanschaf van een nieuwe fiets. Veel plezier ermee.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ze hebben me super geholpen

Ze hebben me super geholpen. Ondanks dat het druk was werd alle tijd genomen. En omdat ik eigenlijk niet precies wist wat ik wilde heeft hij vragen gesteld om bij de juiste fiets uit te komen. Erg blij mee.

6 juni 2026

Heel goed geholpen!

Heel vriendelijk personeel en goede service. Het kan druk zijn in de winkel, maar ze laten zich niet van hun stuk brengen en nemen goed de tijd voor je, zowel voor de aankoop van de fiets als bij het aflevermoment. Ze hebben kennis van wat ze verkopen en geven graag advies en toelichting.
We kregen twee verschillende fietsen tegelijk mee, zodat we samen een proefrit konden maken, en hoefden niet binnen 5 minuten terug te zijn, maar mochten rustig even testen op een wat langer stukje, zodat we de fietsen echt even konden aanvoelen. Ook over de maat van de fiets kregen we goed advies, en als het zadel na aankoop tóch niet zo lekker zit ben je welkom voor advies en een ander zadel.

27 maj 2026

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.