Det här tycker kunderna
Bij de keuze van mijn elektrische fiets ben ik eerlijk en oprecht geholpen door Karin. Bij de aflevering van mijn fiets heeft Stijn alle tijd genomen om mij duidelijk uit te leggen hoe alles werkt.
Alles is perfekt afgehandeld. Klasse
Uitgebreid de tijd gehad voor advies, inclusief diverse proefritten. Zeer nette offerte gekregen voor aankoop, inruil en (overzetten van) accessoires. De winkel is een eind van ons vandaan, buiten de... Se mer
Företagsinformation
Om Bike Totaal - Schra
Skrivet av företaget
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Kontaktuppgifter
Zandvaart, 128, 1764 NW, Breezand, Noord-Holland, Nederländerna
- +31 22 3521707
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Uitstekende Service !
Bij Schra in Breezand zijn we vriendelijk en deskundig geholpen met het uitkiezen van een E-bike. Helaas had ik binnen 2 dagen een klapband. Een productie fout volgens Schra. De fiets werd de volgende dag bij ons in Den Helder opgehaald en de dag erop weer geheel kosteloos terug gebracht. Schra is een super bedrijf met uitstekende service!
Zeer vriendelijk personeel
Zeer vriendelijk personeel , kundig en behulpzaam.
Een aanrader !
Onderhoud prima uitgevoerd met een…
Onderhoud prima uitgevoerd met een goede uitleg waar de werkzaamheden uit bestonden. Prijs kwaliteit prima.
BikeTotaal
BikeTotaal , Schra Breezand is een Top-Zaak ! Leiding en personeel is geweldig.
Service Personeel
Bij de keuze van mijn elektrische fiets…
Goede en vakkundige service
Prima fietsenwinkel
Prima fietsenwinkel. Aardig personeel en eigenaars. Altijd op de mens gericht en goede service.
Medewerker kwam met de optie om eigen…
Medewerker kwam met de optie om eigen fiets om te bouwen tot driewieler best ook nog wel een uitgave maar beduidend minder als aanschaf nieuwe . Ook werd mijn fiets opgehaald en na ingreep terug gebracht ook Ludo was zeer behulpzaam daarbij en heeft zelfs nog een rondje met me mee gelopen bij de eerste meters want ik moet bekennen het vergt nog wel even oefenen fietsen op een driewieler.
Zeer deskundig en behulpzaam personeel…
Zeer deskundig en behulpzaam personeel . Geen haast of druk, bijzonder goed en vriendelijk geholpen met het maken van een keuze. Aanrader!
Goede snelle service!
Heel goed geholpen
Heel goed geholpen, goede voorlichting over verschillende fietsen, luisteren naar wensen en een weekend mogen uitproberen.
Heel goed personeeĺ met vriendelijke …
Heel goed personeeĺ met vriendelijke voorlichting
Ook de eigenaren zijn heel behulpzaam
Dus hele goede ervarin
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.