Företaget har svarat
Kwam voor wat lucht in mijn banden (wel fiets eerder hier gekocht), men was zeer behulpzaam. De heer die mij hielp maakte me ook attent op een heel mooie aanbieding voor een goede fietspomp, gebruik... Se mer
Skrivet av företaget
Nootweg, 51, 1231 CR, Loosdrecht, Noord-Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Waanzinnig aardige mensen en erg goed geholpen! We waren bij Antilope wel 5x teruggekomen met onze Lovens bakfiets en zelfs uiteindelijk maar zonder oplossing weggestuurd met de boodschap: wij kunnen jullie niet meer helpen. Hier luisterden ze geduldig en hebben alles nagelopen waardoor we weer met vertrouwen rondfietsen met ons zoontje van 2. Ook heel erg lief dat ze even mijn fiets thuis kwamen brengen toen ik de bakfiets kwam ophalen. Service, vakmannen en ook nog galant: erg fijn dat dit nog bestaat! Veel dank mannen!

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
De heer die mij hielp maakte me ook attent op een heel mooie aanbieding voor een goede fietspomp, gebruik gemaakt van de aanbieding, scheelde een hoop geld.
Van mijn omafiets is de voorrem hersteld

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Ik heb een 3 wieler via de WMO en officieel moeten klachten of onderhoud worden uitgevoerd door Medipoint. Maar als je daar op moet wachten, dan is het misschien volgend jaar gemaakt na heel veel ergenis in de communicatie met dat bedrijf. Dus ga ik liever, wat ik al jaren doe naar Bike Totaal waar Co me altijd super helpt. Vorige week 2 waardeloze spiegels laten vervangen. Op dat moment waren er alleen nog 2 linker aanwezig gisteren belde Co dat de rechter ook binnen was en kon vandaag weer langskomen binnen No Time weer keurig geregeld. Ondertussen weer een goed zadel kratje achterop en goede spiegels. Ook toe ik nog op een gewone 2 wieler kon fietsen altijd perfect geholpen

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Wij waren met een vriendengroep een dag aan het fietsen. Na een lunchstop bleek mijn achterband lek te zijn. Geen plakspullen bij ons!! 3km verderop was Total bike Loosdrecht. Met extra pompen onderweg en een wandeling stond ik bij Total bike voor de deur. Dankzij de top service van deze zaak konden we na 20 min de tocht weer hervatten met een nieuwe binnen en buitenband. Top service!

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Gisteren gebeld om 2 fietsen te huren voor vandaag. Dat ging allemaal goed. We zijn fijn geholpen. Mijn man is wat langer en er werd gelijk aangegeven dat hij beter een groter frame kon hebben. Gelukkig was die er nog en na het goed zetten van de zadels hebben we heerlijk een dag gefietst. Zeker een aanrader om bij bike totaal loosdrecht fietsen te huren!

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Goed advies, alle rust en een gezellig team wat zaken doen plezierig maakt.

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Wij hadden 8 fietsen gehuurd voor een vriendinnen weekend. We werden heel vriendelijk geholpen en waren zo klaar met passende zadels,sturen en de fietsen reden geweldig. Wij zijn echt supertevreden over de fietsen en de vriendelijke ,deskundige hulp van de medewerkers

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Vriendelijke en correcte afhandeling bij de leveringen van onze fietsen. Goede uitleg. Kortom prima service

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Onze nieuwe e-bike kon snel opgehaald worden werd er beloofd. Nou, de volgende dag dus. Top zaak

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Uitstekende service en oplossing voor mijn afgebroken fietsstandaard.

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
De reparatie was perfect uitgevoerd en ik heb een goede leenfiets gehad.

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Heel slecht. Ze verkochten mij een fiets tweede hands die niet is nagelopen. Zadel binnen ween afgebroken net zoal het slot en achterlicht. Ben niet met de fiets terug gegaan omdat het te ver was maar ook omdat ik me bedonderd voel. Winkel zit in Maartensdijk maar staat niet op de lijst ook heel vaag.

Svar från Bike Totaal - Loosdrecht
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.