Företaget har svarat
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede uitleg, duidelijk en eerlijke taal. Hangt een goede sfeer in de winkel. Altijd veel reuring. Iedereen wordt fijn geholpen.
Företaget har svarat
Bij aankoop van een e-bike zijn we zeer goed door vakbekwaam verkooppersoneel te woord gestaan en alle vragen zijn naar volle tevredenheid beantwoord. Ook bij het afleveren van de fiets is alles zeer... Se mer
Skrivet av företaget
Gronausestraat, 1126, 7534 AR, Enschede, Overijssel, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Wij komen al jaren bij dit bedrijf voor al onze fietsen en onderhoud en dat is dus niet voor niks. Vriendelijk personeel en goede service.. zijn er bijzonderheden dan word er netjes overlegd. Wij gaan altijd tevreden de deur uit 👍🏼

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Altijd service, altijd vriendelijk, altijd oplossingsgericht en altijd kwaliteit👍👍

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Je wordt goed geholpen en de service is heel goed. Personeel is ook echt top! Ik zou er weer naartoe gaan.

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Ik ben erg goed geholpen bij de aanschaf van mijn e-bike. Het personeel nam uitgebreid de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht echt met mij mee. Ik kreeg meerdere opties en een eerlijk advies, waardoor ik met een goed gevoel een keuze kon maken. Ook na de aankoop is de service uitstekend. Vragen worden vriendelijk beantwoord en je merkt dat klanttevredenheid hier voorop staat. Zeker een aanrader!

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Gewoon goed geïnformeerd en heel netjes en de tijd genomen.

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Kontakt, afhandeling, en prijs is goed, 1 minpunt, Mijn zoon kwam er achter( gelukkig), dat de bout die het voorwiel vast houd heel erg los zat en die met de hand kon draaien. Voor de rest mooie fiets.

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Bij Damhuis heb ik nu mijn derde nieuwe fiets gekocht. En altijd wordt je netjes geholpen en wordt er goed meegedacht met wat ik wil.

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd voor je.
En je kan er gezellig mee kletsen :).

Svar från Bike Totaal - Damhuis
Je word gewoon goed geholpen en goed op de hoogte gehouden
We komen al jaren bij Damhuis, vriendelijk, behulpzaam, meedenkend, met één woord “uitstekend”!!
Goede service, uitleg, snelheid van reparaties, personeel met ervaring/kennis, vriendelijk personeel
Goed advies en meedenken met de wensen van de klant. Gemaakte afspraken perfect nagekomen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.