Företaget har svarat
Omdat ze niet alle Gazelle fietsen op voorraad hebben, verwees men mij naar de fabriek in Dieren. Hier bevinden zich 2 testbanen. Bij ontvangst in Holten van de gekozen fiets ben ik met aandacht voorg... Se mer
Företaget har svarat
Ontzettend vriendelijke mensen allemaal. Fiets werd opgehaald en netjes weer teruggebracht. Tussentijds overleg of de kosten niet te hoog werden. En toen ik nog even de versnelling beter afgestel... Se mer
Skrivet av företaget
Smidsbelt, 9, 7451 BL, Holten, Overijssel, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Top zaak in Holten, service en kwaliteit, vriendelijke en direct helpende mensen, en goede afspraken die top nagekomen worden

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
Omdat ze niet alle Gazelle fietsen op voorraad hebben, verwees men mij naar de fabriek in Dieren. Hier bevinden zich 2 testbanen. Bij ontvangst in Holten van de gekozen fiets ben ik met aandacht voorgelicht.

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
zijn vriendelijk en behulpzaam geholpen.
zeer belangrijk: goede uitleg in verschillen per fiets,

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
Er was door onze schuld wat verkeerd gegaan dus zaterdagmiddag vlak voor sluitingstijd gebeld maar daar kreeg ik de mededeling ik moest dinsdag maar langs komen. Vond dat wel een bot antwoord omdat de fiets nu dubbel verzekerd was. Zelf maandag de verzekering geannukeerd. Dinsdagmorgen werd ik fantastisch geholpen door Patrick. Hij heeft alles voor elkaar gemaakt en mocht ik nog ergens mee zitten dan was hij donderdag weer aanwezig. Dat is iemand waar je op kunt bouwen.

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
Goed geadviseerd t.a.v. ander zadel met mogelijkheid tot vervangen bij niet bevallen. De derde onderhoudsbeurt voor onze e-bikes zijn naar onze tevredenheid verricht. Gewoon een fietsenmaker met aandacht voor hun klanten.

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
Mede dankzij het deskundige personeel en eigenaars, de gehele entourage en zeer goede service, is het een 5starTOPWINKEL!

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
Alles gedaan wat ik gevraagd heb.
Fiets wordt gehaald en weer teruggebracht.
Goede service.

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
Voor zover ik het op dit moment kan beoordelen gewoon fijne mensen en dito personeel.

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
Goede uitleg en voldoende aandacht voor mijn wensen.

Svar från Bike Totaal - Bloemendal Holten
het begrip om de fiets eerder te brengen en later op te halen was een extra service. De onderhoudsbeurt is prima uitgevoerd , naar volle tevredenheid.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.