Zeer tevreden over Beter Horen. Vandaag mijn op maat gemaakte oordoppen opgehaald en ze zitten geweldig. Er is echt de tijd genomen, mijn klachten zijn serieus genomen en alles werd zeer deskundig... Se mer
Beatrixpark 24, 7101 BN Winterswijk, Gelderland, NL
Företaget har svarat
Ik heb al jaren een hoortoestel met een cross, Miep van beter horen heeft mij uitstekend geholpen Ik ben zeer tevreden over haar duidelijk voorlichting ivm aanvullende mogelijkheden Ze werkt rus... Se mer
Företaget har svarat
Vanochtend gebeld om een controle van mijn Amplifon toestellen af te spreken nadat ik al langere tijd het idee had dat ze niet meer goed werkten. Ik kon meteen terecht: binnen een half uurtje was a... Se mer
Beatrixpark 24, 7101 BN, Winterswijk, Gelderland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zeer tevreden over Beter Horen.
Vandaag mijn op maat gemaakte oordoppen opgehaald en ze zitten geweldig.
Er is echt de tijd genomen, mijn klachten zijn serieus genomen en alles werd zeer deskundig en professioneel uitgevoerd.
De oordoppen zijn getest op volledige afsluiting, wat veel vertrouwen gaf.
Absoluut een aanrader.

Svar från Beter Horen - Winterswijk
Ik heb al jaren een hoortoestel met een cross,
Miep van beter horen heeft mij uitstekend geholpen
Ze werkt rustig en transparant
Nogmaals ik ben zeer tevreden en happy met mijn nieuwe hoortoestel

Svar från Beter Horen - Winterswijk
Aan einde ben ok tevreden met het hoor toestel wat ik nu heb. Maar men begon met de duurste als test aan te bieden dat heb ik ook gedaan. Na aandringen van mij om ok een alternatief aan te testen werd daar gehoor aangegeven en na de test heb ik daar voor gekozen. Deze is ook goed afgesteld.

Svar från Beter Horen - Winterswijk
Ik kon meteen terecht: binnen een half uurtje was alles op een zeer vlotte en plezierige manier geregeld. Toestellen bleken softwaretechnisch “kaduuk” te zijn. Direct 2 leentoestellen meegekregen, alles goed ingeregeld op mijn gehoorconditie.
Devy: bedankt voor je zeer vriendelijke en vlotte professionele afhandeling. Voor mij een verademing na de ervaringen in het verleden.

Svar från Beter Horen - Winterswijk
Zeer professionele en prettige behandeling met prima advies en resultaat
Slechte service. Het personeel was het merendeel van de tijd niet aanwezig in de winkel. Voor het maken van gehoorstukjes voor kinderen moest ik uitwijken naar Haaksbergen, omdat er geen gespecialiseerde “kinder”audicien aanwezig was. Het maken van een afspraak via het centrale nummer verliep chaotisch, de medewerkster leek totaal niet te weten waar ze over sprak.
Over Oogwereld zijn wij wel tevreden!
Goede middag Beter horen,
Bedankt voor uw reactie op mijn review.
Wij komen in ieder geval niet meer terug bij uw organisatie. In onze eigen woonplaats Winterswijk zitten wel bedrijven waar ze voor kinderen oorstukjes maken. Tevens leveren hun betere service dan ik gewend was van uw bedrijf en kan ik ten alle tijden naar binnen komen zonder afspraak om netjes geholpen te worden!

Svar från Beter Horen - Winterswijk
Omdat er een zeer ontspannen sfeer was zonder enige druk. luisteren naar wat je in het verleden hebt meegemaakt bij andere aanbieders
Verkopen van toestellen zijn ze goed in dus commercieel prima. Service grote 0, waardeloos! Als ik beter nagedacht had had ik ook beter geweten en niet bij jullie moeten kopen! Jullie verkopen je super goed🙄🤔

Svar från Beter Horen - Winterswijk
Hele behulpzame mensen die er werken. Kon alles vragen en legden alles goed uit.
Bij mijn eerste bezoek aan uw winkel in Winterswijk was ik plm. 10 min. te vroeg. Het was koud en regenachtig weer. Uw medewerkers zagen dat ik voor de deur stond maar deden de winkel niet open. Toen men eindelijk open deed was haar commentaar: "De winkel gaat om 9 u. open" De audicien die mij daarna hielp deed zijn uiterste best deze "misser" goed te maken. Mijn mening is dat het heel normaal is dat een client (vroeg-)tijdig op zijn afspraak aanwezig is. Zeker wanneer hij/zij van verder komt. Mijn vraag is; Wilt u de winkel niet voor 9 uur open doen plan uw afspraken wat later in. Maar laat in geen geval mensen in de kou staan.

Svar från Beter Horen - Winterswijk
Vakkundig en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van nieuwe hoor toestellen
Goed geholpen, tijd beschikbaar om goede uitleg te geven, plezierige omgasng. Kortom, als klant heel goed behandeld
Omdat ik antwoord kreeg op al mijn vragen, en op een prettige en ontspannen manier
Ik werd deskundig en vriendelijk ontvangen. De vakkundigheid bleek in het perfect afstellen van mijn apparaten.
Veel geduld en tijd om alles uit te leggen.
Uitleg is goed en deskundig.
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.