Ik ben super blij met beter horen, het geduld voor aanpassingen aan mijn nieuwe gehoorapparaat heeft mijn gehoor scherp gemaakt als ik ze aan hebt. Mijn dank medewerker in Wassenaar 👍🏽.
Plats
Byt platsv. Hogendorpstraat 16 E, 2242 KZ Wassenaar, Zuid Holland, NL
Det här tycker kunderna
Hele fijne, prettige en goed service. Duidelijke uitleg en voldoende tijd om vragen te stellen. Geen enkele keer het gevoel gehad dat er gehaast te werk werd gegaan.
Företaget har svarat
Goede service en goed geholpen vriendelijk personeel en vakkundig advies erg blij over het resultaat
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kontaktuppgifter
v. Hogendorpstraat 16 E, 2242 KZ, Wassenaar, Zuid Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Goede service en goed geholpen…

Svar från Beter Horen - Wassenaar
Als je je hoortoestellen ergens anders…
Als je je hoortoestellen ergens anders heb gekocht willen ze je niet verder helpen.

Goed opgeleid personeel
Vriendelijk personeel, die weten waar ze het over hebben. Willen precies weten wat jouw gehoor doet om een op maat toestel aan te bevelen

Waardeloze slechte zaak
Waardeloze slechte zaak. Kocht mijn toestellen in Oegstgeest waar ik me echt niet serieus genomen voelde. Ging naar Wassenaar. Toestellen waren na 2 mnd stuk. Dame zou ze omwisselen. Dat duurt nu al 3 of 4 weken! Geen bericht, niks! Weer een uiterst slechte ervaring met beter horen. Misschien beter luisteren? 🤬
Goede service en vriendelijke consulenten

Zeer klantvriendelijk
Zeer klantvriendelijk. Je krijgt alle tijd om vragen te stellen. Duidelijke uitleg.
Er is wel het e.e.a
Er is wel het e.e.a. misgegaan bij de levering van de hoortoestellen maar de vriendelijkheid en service in de winkel is prima
mijn ervaringen zijn goed
mijn ervaringen zijn goed: duidelijke voorlichting en - beantwoording van vragen

Beter Horen Wassenaar
Ze luisteren goed naar je. Alles werd duidelijk uitgelegd en nagekeken of je het uitgelegde goed deed.
Wat een vriendelijke mensen
Ik ben echt geweldig geholpen
Duidelijke uitleg
Super behulpzaam bij een door mijzelf ontstaand probleem .
Geweldig gehoorapparaat

Mijn hoorwensen
In juli 2024 was mijn eerste afspraak en hoortest bij uw audicien dhr Steven Compaan. Met engelengeduld luisterde hij naar mijn vele vragen en samen kwamen uit op een proefperiode met de Ampli-Energy. Deze hoortoestellen bevielen zo goed dat ik tot aanschaf ben overgegaan, hetgeen het logische gevolg is van de uitstekende dienstverlening van uw audicien alsook van uw hooradviseur mevrouw Geraldine Broomans.
Vriendelijkheid voorop kennis van de…
Vriendelijkheid voorop kennis van de problemen
Keurig netjes geholpen
Prettige vakkundige medewerkers
Goed kunnen horen verlaag stress.
Mijn dank medewerker in Wassenaar 👍🏽.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.