Beter Horen - Utrecht Zuid Omdömen 46

4,1

Hammarskjoldhof 19, 3527 HC Utrecht, Utrecht, NL

Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Hier werd er flink aandacht aan mijn wensen en gehoorproblemen gegeven. Na de 1e meting doorgestuurd naar een audiologisch centrum. Met dit advies weer terug en op basis daarvan zijn de apparaten bes... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Prima advies en goede begeleiding van de medewerker met vakmanschap wat betreft het onderzoek. Vriendelijk en behulpzaam . Er werd ruim de tijd genomen om alle informatie te krijgen. Fijne winkel! Uit... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Snel en goed geholpen. Er werd duidelijk geantwoord op mijn vragen. Je werd geholpen op de afgesproken tijd. Ik ben erg tevreden met de hoortoestellen en ik weet dat ik altijd terug kan komen om ze ev... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Goede service, maar hoortoestellen nog lang niet optimaal, had voor deze prijs beter verwacht

21 april 2026

Beste mevrouw Scheele,

Bedankt voor uw bericht,

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over uw gehoortoestellen. Het vinden van de juiste afstemming kan soms wat tijd kosten, omdat ieder gehoor en iedere situatie uniek is.

Wij zien u graag terug in de winkel en zullen er alles aan doen om het toestel zo goed mogelijk in te stellen. Ons doel is dat u uiteindelijk het maximale uit uw gehoor kunt halen. Wij horen dan ook graag uw feedback en input over wat er niet goed klinkt zodat wij het toestel zo goed mogelijk kunnen instellen en u optimaal profijt ervaart van uw hoortoestel. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Weer Beter Horen

Hier werd er flink aandacht aan mijn wensen en gehoorproblemen gegeven.
Na de 1e meting doorgestuurd naar een audiologisch centrum. Met dit advies weer terug en op basis daarvan zijn de apparaten besteld. Door de begeleiding toch weer gekozen voor Beter Horen.

18 februari 2026

Beste meneer Bockmeulen,

Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Fijn te horen dat er goed, naar uw wensen en gehoorproblemen is geluisterd. We zijn blij dat we u met het advies, en de begeleiding hebben kunnen helpen bij uw keuze. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Ik ben kundig geholpen

Ik ben kundig geholpen, kreeg goede uitleg en er werd me niets opgedrongen.

9 september 2025

Geachte meneer/mevrouw Kemperman,

Bedankt voor uw reactie.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega's bij de desbetreffende Beter Horen winkel. Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeroen is de perfecte audicien

Jeroen neemt alle tijd. Gaat geen producten pushen. Een jaar geleden liet hij het aan mij over maar verwachtte weinig winst met een gehoorapparaat.
Een jaar later wel. Eerlijk, deskundig en ook nog heel vriendelijk

19 augusti 2025

Geachte meneer van Lindenberg,

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega bij de desbetreffende Beter Horen winkel en dat u tevreden bent met onze service. Wij hopen dat u weer optimaal van uw gehoor kunt genieten.

Mocht u nog vragen hebben of heeft u nog hulp nodig, dan horen wij dat graag.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Vriendelijk en snel geholpen maar wel tips voor verbetering

Vriendelijk en snel geholpen. Een aantal punten kunnen beter. Ik moest naar de KNO-arts voor een gehoortest om voor vergoeding in aanmerking te komen. Echter bij dit type toestel was al bekend dat er geen vergoeding mogelijk is tenzij de route via het audiologisch centrum zou lopen. Maar dat is mij niet verteld. Tevens is niet aan mij verteld dat amplion een eigen app heeft, daar kwam ik toevallig achter. Mijn tip is om alle regels en procedures beter uit te leggen.

8 juli 2025

Beste Gebert,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring.
Fijn om te vernemen dat u vriendelijk en snel geholpen bent. Dit waarderen wij enorm. Tegelijkertijd vinden wij het belangrijk om te leren van uw opmerkingen. Uw feedback over de informatie rondom vergoeding en de rol van het audiologisch centrum nemen wij serieus. We begrijpen dat het verwarrend kan zijn als niet alles duidelijk is uitgelegd aan u en dat had beter gekund. Ons doel is altijd om onze klanten zo volledig mogelijk te informeren over procedures en eventuele verwijzingen via de KNO-arts of Audiologisch Centrum.

Daarnaast danken wij u voor uw opmerking over de Amplifon app en dat u deze per toeval ontdekte. Dit is voor ons een waardevolle tip en wij zullen intern nagaan hoe wij dit in de toekomst beter kunnen toelichten en adviseren. Wij zullen contact met u opnemen om uw vragen te beantwoorden. Wij gaan ervan uit dat wij met deze aanpak kunnen bijdragen aan nog betere zorg en begeleiding voor u én onze toekomstige klanten.

Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt hiervoor direct contact opnemen met de winkel of bellen naar 088 006 3909 of e-mailen naar klantenservice@beterhoren.nl.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Ontvangst in de zaak goed

Ontvangst in fee zaak goed
Uitleg over de behandeling = duidelijk
Proef periode was overeenkomstig = voldoende
Contact met personeel= uitstekend
Tot slot de afhandeling werd door storing v/d server abrupt afgebroken = minder

22 april 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

In alle rust uitgebreide uitleg…

In alle rust uitgebreide uitleg gekregen door een vriendelijke medewerker.
Er werd geen enkele druk uitgeoefend om de hoortoestellen te nemen wat ik persoonlijk heel prettig vond!
Door een goed gesprek heb ik mijn mening gevormd en de hoortoestellen genomen en ben zeer tevreden!

4 mars 2025

Beste Catharina Meelen,

Wat fijn dat u goed bent geholpen door onze collega en dat u tevreden bent over uw hoortoestellen. Wij open dat u uw gehoor weer optimaal kunt gebruiken.

Mocht u nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan kunt u altijd bij ons terecht.

Service

Uitstekende voorlichting en uitleg. Echt klantgericht. Men weet waar ze mee bezig zijn.

20 januari 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goed geïnformeerd over de mogelijkheden…

Goed geïnformeerd over de mogelijkheden voor een nieuw hoorapparaat. Helaas wat magere uitleg over het gebruik van de Amplifon app. Als senior heb je daar iets meer uitleg voor nodig, om goed te weten wat je daar aan hebt (ook hier personeelsgebrek, hoor ik).

12 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ze proberen bij een hoogbejaarde vrouw…

Ze proberen bij een hoogbejaarde vrouw twee keer voor gehoorapparaten te declareren. De rekening is direct per bank voldaan. En daarna met dreigementen en incasso proberen nog eens te vangen via infomedics. Ze moesten zich schamen.

29 november 2024
Omdöme utan inbjudan

Beste Ulco Schuurmans,

Bedankt voor uw bericht.

Helaas heeft u deze ervaring opgedaan na de betaling van de rekening van mevrouw. Nadat wij Infomedics hebben benaderd over dit voorval, kwamen wij er inderdaad achter dat de rekening al betaald was. Deze was alleen nog niet als betaald geregistreerd bij Infomedics. Om deze reden bieden wij graag onze excuses aan en zorgen wij ervoor dat dit niet meer gebeurt. U bent voor al uw vragen altijd welkom bij de desbetreffende Beter Horen winkel.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Mijn ervaring bij beter horen was erg…positief

Mijn ervaring bij beter horen was erg positief. Er werd echt de tijd genomen om tot goede oplossingen te komen van de gehoor problemen en goed geadviseerd.de proefperiode werd ook positief ervaren en de vervolg afspraak werd correct verwerkt. Ik vind wel dat je de vragen die ontstaan tijdens het gebruik, moet kunnen stellen op een eenvoudige manier.

24 september 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij Beter Horen Utrecht GARANTIE TOT…

Bij Beter Horen Utrecht GARANTIE TOT AAN DE VOORDEUR

In bezit van een paar heroplaadbare Amplifon hoortoestellen op weg naar Beter Horen Utrecht.
Mij wordt aangegeven dat zij niet alleen dit merk verkopen maar tevens Amplifon zijn.
Constateer ik dus nu op het juiste adres te zijn met mijn hoortoestellen en vraag.

Kunt u mij zeggen of deze als nieuw uitziende Amplifon/ Beter Horen hoortoestellen van ca. €2.000 nog onder fabrieksgarantie vallen/ hoe oud ze zijn?

Tot mijn verbazing het antwoord: Nee dat kan niet zomaar. U moet dan eerst klant bij ons worden! Wij moeten de toestellen dan voor u aanpassen. U kunt klant worden voor ca. €300-€400 dan kunnen wij als u ons de gegevens van de vorige eigenaar geeft deze overzetten.

Ik geef aan eerst te willen weten of er nog garantie op zit en niet eerst voor dat bedrag klant te willen worden. Ik dacht dat in Nederland verkochte producten altijd een wettelijke garantie hadden…
Sorry, maar dan kunnen wij u niet helpen.

Zou u mij dan aan kunnen geven als u Amplifon bent/ vertegenwoordigt en mij mijn garantie niet aan kunt geven hoe ik deze wel op kan vragen?

Antwoord: Misschien bij Amplifon zelf. Daar ben ik nu toch? Kijkt u maar op de website of zo… U kunt mij dat ook niet vertellen, heeft die gegevens niet? Nee! U kunt ze op het internet wel vinden.

Aangezien ik niet 0 sterren kan geven in deze review zou ik willen stellen dat de ene ster die ik moet geven is voor het feit dat ik vriendelijk te woord werd gestaan allereerst bij de receptie en daarna door een vermoedelijk audiologisch medewerker.

Ik concludeer dat hier toestellen en eventueel ook service gekocht kunnen worden tegen een minimale prijs van €300 tot €400. Fabrieks- garantie als product- eigenaar is daarnaast niet te verkrijgen, ondanks dat ik meen hiertoe recht te hebben.

Kennelijk geldt in de hoortoestellen business garantie tot aan de voordeur en alleen voor bestaande klanten tegen ongehoorde tarieven. (De verzekering betaald?)
Service laat helaas te wensen over.
Dit filiaal kan ik na deze ervaring geenszins aanbevelen. Met monopool positie op dit moment het enige Beter Horen filiaal in de stad Utrecht…

3 april 2024
Omdöme utan inbjudan

Beste Emile Heilbron,

Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses voor uw ervaring. De winkel heeft meerdere malen geprobeerd contact op te nemen, helaas zonder succes. Als u de winkel belt en vraagt naar de shopmanager dan zal hij alles verduidelijken en u verder helpen. U bent van harte welkom bij Beter Horen Utrecht.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.