Hendrik Ravesteijnplein 42, 2282 GV Rijswijk, Zuid Holland, NL
Företaget har svarat
Vakkundig geholpen door Freek Alleen jammer van de verkeerde rekening .verschillende malen gebeld en gemaild naar de financiële administratie maar geen reactie .groeten Tom Wiskerke 0628830756
Hendrik Ravesteijnplein 42, 2282 GV, Rijswijk, Zuid Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Op locatie Ravesteijnplein ben ik heel goed geholpen. Zo veel geduld en goed advies. Een gehoorapparaat uit de duurdere categorie heeft mij heel veel verbetering gegeven voor het bellen en tv kijken. Ik moet nog oefenen tijdens klaverjassen en in een restaurant.

Svar från Beter Horen - Rijswijk
hij gaf mij het gevoel dat het helemaal niet erg is om een gehoorapparaat te hebben en heeft ook uitgelegd hoe het allemaal werkt. was ook zeer vriendelijk

Svar från Beter Horen - Rijswijk
Nu Beterhoren Voorburg dicht , op nu rijswijk, wat een hulp daar ! Alles weer in orde gemaakt , dus niets aanders dan lof ! Dank aan de medewerkes daar !

Svar från Beter Horen - Rijswijk
De zeer vriendelijke Audicien heeft ruim de tijd genomen om mijn nieuwe hoortoestellen precies op mijn gehoor af te stellen. Ook vanwege de pulserende tinnitus Heb ze nu bijna 2 maanden en ben er zeer tevreden over. Mijn gehoor is weer helemaal top en de tinnitus is er uiteraard nog wel maar veel meer op de achtergrond. Nogmaals heel hartelijk dank !!!

Svar från Beter Horen - Rijswijk
Goed advies en uitvoering voor mijn nieuwe gehoorapparaten en geluiddempende oordoppen op maat.
Al jaren klant maar de laatste drie jaar slechte ervaring heb drie jaar geleden twee nieuwe gehoorapparaten gekocht zijn al verschillende keren weggeweest omdat ze het niet goed deden nu een paar weken geleden deed er eentje weer niet goed gebeld ze konden geen afspraak maken hadden het te druk mocht het wel langs brengen dan werd er tussendoor naar gekeken en zou de andere dag terug gebeld worden dus niet weer een dag later gebeld werd niet opgenomen kreeg een bandje te horen en of ik terug gebeld wilden worden ook niet teruggebeld daarna gebeld waar je afspraak kan maken wordt er gezegd kan geen afspraak maken heb de agenda van hun niet ondertussen zat ik wel zonder gehoorapparaat en hoorde niks eindelijk werd er gebeld dat ik het apparaat klaar lag inmiddels had ik al een afspraak gemaakt bij oorwerk in Rijswijk om te vragen of die wat voor mij konden doen ben toen het apparaat op gaan halen maar hij deed het nog niet waarop mij werd gezegd dat het was gemaakt door zijn collega en zo kon ik gaan de meneer bij oorwerk heeft het toen gemaakt dit is pas service was twee seconde werk maar is tijdelijk want de apparaten werken nog steeds niet naar behoren en ik nu op eigen kosten twee nieuwe moet kopen omdat de zorgverzekering dit maar om de vijf jaar vergoed en oorwerk ze niet kan repareren om dat het een beter horen merk is dank je wel beter horen voor super slechte service en nog even een tip de naam beter horen kunnen jullie beter veranderen in slechte horen want zo zijn mijn ervaringen met jullie

Svar från Beter Horen - Rijswijk
Beter horen Ravesteijnplein Rijswijk is een klein team. Alle medewerkers zijn erg klantvriendelijk. Er is ook ruimte voor een persoonlijk gesprekje en een grapje. Je krijgt een goed advies. Er gaat een wereld van geluid verschil voor je open.
Ik kom al 20 jaar bij beter horen en speciaal bij dhr. Van Ommeren, H. Ravensteinplein. Hij is heel kundig en geduldig, legt uit wat de mogelijkheden zijn. Voor mij een dikke 10
Waardeloos, gehoorapparaat steeds kapot, soms 5 weken wachten voor nieuwe afspraak, zo ga je niet met iemand van 85 jaar om, 5000 euro weggegooid, na de garantie periode gaan we naar een andere gehoorwinkel

Svar från Beter Horen - Rijswijk
Ik heb positieve ervaringen met de audicien van Rijswijk. Heel deskundig en klantvriendelijk.

Svar från Beter Horen - Rijswijk
De aandacht en het begrip was heel prettig.
Ook meedenken had aandacht.
De bereikbaarheid, wordt goed en vriendelijk geholpen.
Goede kennis van zaken.
Ondersteuning
Uitleggen.
Prima geholpen luisterde goed .werken goed op tijd .vriendelijk personeel.
Op 23 maart 2023 heb ik voor € 97,96 slaap oordoppen laten aanmeten in Delft en heb ik een voorschot van € 50,-- betaald. Op 2 mei waren de doppen pas klaar en ik moest ze ophalen in Rijswijk, want Delft was gesloten. Ik kon in Rijswijk niet de overige € 47,96 betalen, ik zou een rekening krijgen. Op 22 juni kreeg ik een rekening van Infomedics. U raadt het al: € 97,96. Ik belde naar Rijswijk en de manager zou er iets aan gaan doen. Op 3 augustus krijg ik een herinnering van Infomedics. Ik mail de manager in Rijswijk en hij zegt: "Ik heb gisteren bevestigt gekregen dat uw papieren rekening bij Informatics in de wacht gezet is en pas weer doorgang zal vinden als deze klopt." Niet dus! Want ik krijg 21 september opnieuw een rekening van Infomedics en nu met een boete erbovenop! Of ik even € 130,07 wil betalen! Hier wordt je toch gek van? En het hoofdkantoor kun je niet bereiken!!!! Ik zou hier dus nooit meer heen gaan.

Svar från Beter Horen - Rijswijk
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.