Molukkenstraat 19, 6524 NA Nijmegen, Gelderland, NL
Företaget har svarat
Kennismaking was niet geweldig. Omdat mijn moeder en zussen tevreden waren moest beter horen een tweede kans krijgen. De audicien die ik toen kreeg luisterde goed naar mijn wensen en behoeften. Ho... Se mer
Ik ben bij Beter Horen in Nijmegen uitstekend geholpen. De heer Tielkens heeft heel geduldig de beste oplossing gevonden voor mijn gehoorprobleem. Alles heeft hij heel duidelijk uitgelegd. Heel erg pr... Se mer
Molukkenstraat 19, 6524 NA, Nijmegen, Gelderland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Deskundige, betrokken en resultaat gerichte audicien. Ook aantal dagen later, bij binnenlopen met probleem, vriendelijk en efficiënt door andere medewerker geholpen. Dit is zorg!

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Zeer goede service. Alle tijd wordt er genomen om tot een uitstekend resultaat te komen.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Goede afstelling apparaten . Goede begeleiding bij verkoop.Na enige tijd komen er diverse vragen over gebruik in diverse situaties en aansturing met telefoontoestel. Voor deze praktijk vragen zou na enige tijd gebruik (desnoods in groepsverband) ook een vragen uurtje georganiseerd moeten worden vooral omdat de bediening handleiding naar mijn mening onvoldoende is.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Heel goede uitleg over de gehoorstesten en de toestellen. Alle tijd en kennis om app op mijn telefoon te installeren.De audicien had echt alle tijd. Je ziet dat deze man plezier beleeft an zijn vak!!Je krijgt ruim de tijd om toestellen uit te proberen. Je hoeft de toestellen pas te kopen als je er tevreden over bent.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Ben zeer goed geholpen door Laurens.
Hij had alle tijd en veel geduld.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Zeer goed en aangenaam geholpen.
De test werden goed uitgevoerd en ook dat de opmerkingen van mijn vrouw erin meegenomen werden.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Ik voelde mij serieus genomen en er werd tijd genomen om geschikte hoortoestellen te vinden.
Fijn en deskundig geholpen door Laurens. En de hoorapparaten werden echt een feest tijdens mijn vakantie in de jungle van Maleisië. Alle geluiden van vogels, insecten, watervallen, apen etc kwamen zo fantastisch binnen! Heb er lang tegenaan gehikt maar nu heel blij mee!

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Ik ben bij Beter Horen in Nijmegen uitstekend geholpen. De heer Tielkens heeft heel geduldig de beste oplossing gevonden voor mijn gehoorprobleem. Alles heeft hij heel duidelijk uitgelegd. Heel erg prettig.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
De persoon in kwestir was TOP. De gehele organisatie Beter Horen vind ik een 6 plusje. Antwoorden totaal niet op mails en zijn zeeeeer slecht bereikbaar. Beetje blabla dus.
Personeel is erg klantvriendelijk

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Slechte ervaring heeft mijn schoonmoeder bij beter horen afgelopen jaar heeft ze nieuwe hoortoestellen gekregen op proef die bleken een gigantisch bedrag te kosten, voor iemand met een aow en klein pensioen-tje. Bijna €6000,00 excl vergoeding van VGZ.
Heeft ze niet gedaan, nu heeft ze een gehoortoestel van klasse 4, maar ze kan niets horen ook niet na diverse keren terug te zijn geweest. Wij zijn er echt niet tevreden over en dan drukken we ons netjes uit. Zij had zeker klasse 5 moeten hebben naar mijn mening.
Wij zijn zeer ontevreden, en twijfelen of ze wel goed advies hebben gegeven.

Svar från Beter Horen - Nijmegen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.