Kleine Noord 31, 1621 JE Hoorn, Noord Holland, NL
Företaget har svarat
Omdat ik heel goed en vakkundig ben geholpen! 2x eerder hoorapp. gehad , rommel, dat waren verkopers. Dit zijn goede apparaten waar ik veel plezier van heb !!
Företaget har svarat
Geachte heer,mevr.Ik had eerst bij een ander bedrijf geinformeerd maar was weinig enthousiast. Toen naar "Beter Horen" en geholpen door een audicien,een mevrouw zeer deskundig,maar ook klantvriendelij... Se mer
Kleine Noord 31, 1621 JE, Hoorn, Noord Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Ik bel voor een afspraak na aanleiding brief over een gratis gehoortest. Zegt ze ik kan niets inplannen want de persoon is ziek en ze weet niet wanneer die beter wordt en eerst volgende plek is in mei. Dus ik zeg plan me dan in mei of daarna in, Zegt ze kan niet want persoon is ziek. Kon nog net dag zeggen en mevrouw hangt snel op

Svar från Beter Horen - Hoorn
Deze winkel voor de derde keer bezocht,ditmaal omdat het slangetje van het gehoorapparaat van mijn kameraad zijn vader behoorlijk vol zat met vuil.De dame van dienst heeft hem Fantastisch !!geholpen en er voor gezorgd dat hij weer beter kan horen,ook in Hoorn.

Svar från Beter Horen - Hoorn
Heel vriendelijk personeel en heel goed advies. En goed geholpen en nog als je langs de winkel gaat met vragen.

Svar från Beter Horen - Hoorn
Ik heb sinds 3 maanden nieuwe gehoorapparaten met het voortraject ervoor van luistertest ed. Tot op heden ben ik 3 a 4 geweest om de instelling na te kijken en te verbeteren. Nog steeds is het niet goed. Dus binnenkort weer een afspraak maken om het hopelijk , beter te krijgen. Ik verbaas me ervoor dat dit zo moet?

Svar från Beter Horen - Hoorn
Ik heb contact gehad met Beter horen Hoorn voor advies over gehoorbescherming, maar mijn ervaring was teleurstellend. Mij werd geadviseerd om voor verschillende situaties, zoals motorrijden en muziek, twee aparte sets oordoppen aan te schaffen. Na zelf onderzoek te doen op de website van Pluggerz bleek dit advies niet te kloppen.
Op de website vond ik vier varianten die voor mij passend zouden kunnen zijn: Custom-Fit Road, Custom-Fit Road Premium, Custom-Fit Music en Custom-Fit Music Premium. Wat daarbij direct opvalt, is dat de Road- en Music-varianten (niet-premium) exact dezelfde filters hebben (en dus dezelfde dempingswaarden), en hetzelfde geldt voor de premium-varianten. Er is dus geen inhoudelijk verschil tussen de producten voor motorrijden of muziek, behalve de naam. Alleen als je een normale en een premium variant wilt, is er een verschil, maar binnen dezelfde categorie (bijvoorbeeld Road versus Music) is het aanschaffen van meerdere sets volledig overbodig.
Bovendien heb ik telefonisch vernomen via Pluggerz dat de filters verwisselbaar zijn (bijvoorbeeld van 25 dB naar 20 dB) zolang je kiest voor de siliconenvariant. Hierdoor is het aanschaffen van een tweede set niet alleen overbodig, maar ook onnodig duur. Pluggerz gaf aan dat voor festivals en motorrijden dezelfde filters (20 dB) geadviseerd worden, waardoor er ook daar geen verschil is. Zelfs als je voor motorrijden een 25 dB-filter en voor muziek een 20 dB-filter wilt, kun je dit goedkoper regelen door alleen een extra filter aan te schaffen in plaats van een hele nieuwe set.
Mijn conclusie is dat het advies dat ik kreeg misleidend of onjuist was. Het wekt de indruk dat er onvoldoende kennis is over de producten die verkocht worden (onjuiste adviezen), of dat er bewust foutieve adviezen worden gegeven (misleidend). Beide scenario’s vind ik onprofessioneel en teleurstellend.
Door deze ervaring heb ik weinig vertrouwen in dit bedrijf. Als ik alsnog advies over gehoorbescherming wil, zal ik dit voortaan rechtstreeks bij het merk of de producent zelf vragen en de audicien niet blindelings geloven.

Svar från Beter Horen - Hoorn
de onzekerheid was heel gauw weg ben prima ontvangen

Svar från Beter Horen - Hoorn
Er is echt van alles in werking gezet om mijn gehoor weer optimaal te krijgen
goed geholpen, medewerkers zijn altijd bereid om een stapje extra te doen.
net als veel andere bedrijven hebben ze last van personeelstekort, maar ondanks dat ze het druk hebben nemen ze altijd veel tijd om mij te helpen en stoppen ze niet voor het helemaal goed ingesteld is.
ook als ik een probleem heb mag ik altijd binnenlopen en wordt ik ook geholpen.
ik ,ben heel goed geholpen, en ben zeer tevreden met
m,n hoorapparaat.
Supervriendelijk geholpen door Angelique. Fijn contact, goede snelle service en deskundig advies.

Svar från Beter Horen - Hoorn
In een vorig review werd wegens omstandigheden bij Beter Horen mijn afspraak verzet naar een veel later tijdstip. Ik werd echter spontaan teruggebeld om de afspraak alsnog te vervroegen. Ik was daar erg blij mee. Vandaag geweest voor een hoortest en ik ben op uiterst vakkundige en vriendelijke wijze geholpen. Ik kreeg goed advies om over na te denken. Ik kan niet anders zeggen dat ik super tevreden ben met Beter Horen in Hoorn. Dikke complimenten
Begin januari een afspraak gemaakt voor een gehoortest. Die zou zijn op 4 februari 2025. Op 3 februari een mail gekregen dat de afspraak niet doorgaat en verzet is naar 3 mei 2025. U mag zeggen of dat klantvriendelijk is.

Svar från Beter Horen - Hoorn
Goede begeleiding en de beste apparatuur voorgesteld. Niet de duurste maar beste opstelling.
gewoon erg vriendelijk personeel en erg behulpzaam
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.