Ik ben blij met mijn nieuwe Amplifon gehoor apparaten. Mijn gehoor is hierdoor beter geworden. Goede uitleg over de gehoorapparaten. Eerlijk en duidelijk in wat mijn kosten zijn en dat deze gehoorapp... Se mer
Plats
Byt platsMiddenweg 125, 1782 BD Den Helder, Noord Holland, NL
Det här tycker kunderna
De gehoormetingen en advies, waren oké. Geadviseerde hoorttoestellen bevallen goed. Offerte en uiteindelijke leveringen, weken nogal van elkaar af, e.e.a. kwam niet helder over, werd moeizaam ov... Se mer
Företaget har svarat
Prima klantervaring gehad, Richard helpt geduldig om tot het beste resultaat te komen voor mijn gehoor. Ik voel me welkom. Willem heeft daarbij geassisteerd voor een extern hulpmiddel.
Geweldige Service van Beter Horen Den Helder. We gingen het Paasweekend naar Texel Daar aangekomen bleek dat ik mijn oplader van mijn gehoor apparaat had vergeten. Na wat rond bellen kreeg ik Willem a... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Kontaktuppgifter
Middenweg 125, 1782 BD, Den Helder, Noord Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
De audicien had alle tijd van de wereld…
De audicien had alle tijd van de wereld om me te helpen en te adviseren.

Een fantastische ervaring…
Zeer vriendelijke en begripvolle behandeling. Ik voelde me begrepen en geholpen

Svar från Beter Horen - Den Helder
De vestiging in Den Helder ben ik zeer…
De vestiging in Den Helder ben ik zeer tevreden over goede service en aandacht,goede advies voor jouw probleem top J.van Beek Den Helder

Duidelijk wat ik kon verwachten van
Duidelijk wat ik kon verwachten van
De hoortoestellen. Alle tijd om alles uit te leggen

Svar från Beter Horen - Den Helder
De aanwezige personen hadden veel…
De aanwezige personen hadden veel verstand van de materie en en een bijzonder vriendelijke houding in gesprek en advies
Altijd prima behandeling van mijn…
Altijd prima behandeling van mijn problemen met het gehoor
Vriendelijk alle tijd zorgzaam
Richard is een kundige vakman
Richard is een kundige vakman. Goede uitleg, neemt de tijd.
De gehoormetingen en advies, leverings omvang
De gehoormetingen en advies, waren oké.
Geadviseerde hoorttoestellen bevallen goed.
Offerte en uiteindelijke leveringen, weken nogal van elkaar af, e.e.a. kwam niet helder over, werd moeizaam over gecommuniceerd.
Hoortoestellen kunnen niet gekoppeld worden aan mijn telefoontoestel, een Android-versie 13 .
Terwijl dit wel een wens was, naar mijn mening is daar onvoldoende aandacht aan besteed in het voortraject.
Ik heb de indruk dat er niet alles is aan gedaan om dit uiteindelijk in orde te maken, ben daar teleurgesteld over.
Muziek kan dus niet worden afgeluisterd, ook een oproep komt dus niet via de hoorapparaten binnen.

Svar från Beter Horen - Den Helder
Ik kreeg duidelijke uitleg van Brigitte…
Ik kreeg duidelijke uitleg van Brigitte , bij mijn laatste bezoek en via de telefoon !!
Was gewoon keurig.
Prettige sfeer en technisch goede…
Prettige sfeer en technisch goede uitleg.
Fijne feestdagen.
En voor 2025 goede zaken in een prettige omgeving.
Keurige behandeling en de ruim…
Keurige behandeling en de ruim voldoende tijd die er voor uitgetrokken werd.
goede service.
GOED BEHANDELD GOEDE SERVICE NA EEN…
GOED BEHANDELD GOEDE SERVICE NA EEN BEZOEK BIJ SCHOONEBERG DIE NIKS VOOR MIJ KONDE DOEN TOP IK BEN HEEL BLIJ.
Veel aandacht besteed aan de hoortest…
Veel aandacht besteed aan de hoortest en aan het vervolg. De goede afstelling.
Vriendelijke benadering. Voldoende uitleg.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.