Ik schrijf niet gauw een review. Maar ik was diep onder de indruk van de manier, waarop mijn nieuwe gehoor apparaten werden ingeregeld door Beter Horen Castricum. Een uur lang zijn mw Annemarie e... Se mer
Torenstraat 6, 1901 ED Castricum, Noord Holland, NL
Företaget har svarat
Zeer competente dames die al jaren in deze winkel werken. Ik leg mijn hoorprobleem graag hier in handen.
Företaget har svarat
Ik ben goed begeleid bij de test van mijn gehoor en goed ingelicht over keuzen die ik daarna kon maken. Het geheel werd vriendelijk en betrokken gedaan. Al mijn vragen werden goed beantwoord. Wat i... Se mer
Företaget har svarat
Zeer goede ervaring, alweer! Vriendelijke , deskundig en begrijpend personeel. Voelt heel vertrouwd. Niets is te veel. Duidelijke uitleg over het gebruik van de app. Geduldig en je voelt je geen num... Se mer
Torenstraat 6, 1901 ED, Castricum, Noord Holland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Beter Horen - Castricum
Winkel waar planmatig gewerkt wordt. Het doel wordt helder verteld: beter horen.

Svar från Beter Horen - Castricum
Ik werd zeer goed en grondig geholpen, mijn gehoor is erg slecht .

Svar från Beter Horen - Castricum
Het geheel werd vriendelijk en betrokken gedaan.
Al mijn vragen werden goed beantwoord.
Wat ik erg gewaardeerd heb is dat ik later thuis ben gebeld met de vraag hoe ik het gebruik van de hoor-toestellen tot dan toe heb ervaren. Ik kreeg dus de ervaring dat ik dus nog steeds goed werd begeleid.

Svar från Beter Horen - Castricum
Ik ben deskundig en vriendelijk geholpen en tevreden met mijn hoortoestellen.
Ik ben er prima geholpen door de audicien. Er werd ruim de tijd genomen en alles werd goed uitgelegd. Er waren meerder hoortests. De audicien was professioneel en deskundig.
De audicien welke demetingen heeft verricht ging tot het uiterste om de hoorapparaten af te stemmen op mijn hoorprobleem.
Mijn partner had een afspraak om 15.30, om 15.40 kwam een heer naar de balie met de vraag of ik een afspraak had. hij controleerde dat in de agenda. Hij heeft toen de audicien gewaarschuwd dat ik er was.
tegen 16.00 uur kwam er wederom een mevrouw bij de balie met dezelfde vraag en nakijken in de agenda. Zij heeft toen wederom de audicien gewaarschuwd maar kwam terug met de bood schuwd kan nog 5-10m minuten duren: "Het kan wel eens uitlopen".
ik ben toen weggegaan.
De audicien heeft gebeld en excuses aangeboden. Dat is tof en daarom heeft mijn partner een nieuwe afspraak gemaakt. De waardering is bijgesteld naar 3 sterren.

Svar från Beter Horen - Castricum
Goede voorlichting en netjes de vrijheid gehad om ja of neen te zeggen tegen de aankoop
Er werd alle tijd genomen voor uitleg van de verschillende apparaten , gehoortest en het schoonmaken van de hoortoestellen
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.