Duidelijke uitleg en prettig geholpen. Voelde me serieus genomen bij de vragen die ik had
Företaget har svarat
Gildenlaan 390, 7329 EC Apeldoorn, Gelderland, NL
Företaget har svarat
Ik ben al sinds 1986 klant bij BeterHoren in al die jaren heb ik al diverse medewerkers getroffen die in mijn beleving niet de naam audicien of hoorspecialist verdienen. Helaas lijkt de spoeling van e... Se mer
Ik werd hartelijk ontvangen, er werd door Eline geprobeerd om de toestellen geheel naar MIJN wens en niet alleen naar de gegevens op het audiogram in te stellen. Er werd ruim de tijd genomen na de pro... Se mer
Fijn geholpen door Thimo in Apeldoorn. Ik was ineens mijn gehoor kwijt,in beide oren, via kno arts naar beter horen gegaan, eerst op proef een stel hoortoestellen, maar dat ging niet goed, toen het... Se mer
Gildenlaan 390, 7329 EC, Apeldoorn, Gelderland, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Duidelijke uitleg en prettig geholpen.
Voelde me serieus genomen bij de vragen die ik had

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Fijne service, veel deskundige uitleg. Een ongeschikt hulpmiddel wordt gewoon niet verkocht.

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Je wordt er prettige geholpen. Zeer vriendelijk personeel. En ze denken mee in oplossingen.

Prettige persoonlijke behandeling.
Goede uitleg van het hoortoestel.
De Multi Mic wordt ingezet als we samen fietsen een fijne ondersteuning voor een goede communicatie onderweg.

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Als je hoortoestel ouder dan 5 jaar is, kost een service-actie minimaal € 29,95. Ook voor het bijstellen van de microfoon van mijn hoortoestel moest ik dit vaste tarief betalen, terwijl dit binnen enkele minuten gebeurd was.

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Medewerkster luisterde goed naar de problemen en loste het goed op.

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Omdat de medewerker duidelijk uitleg gegeven had. Zij was vriendelijk en behulpzaam.

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
goede uitleg en wat er wel en niet mogelijk is, een gedegen voorbereiding en begeleiding naar de eerste gehoorapparaten was zeer prettig en naar verloop van tijd overgegaan naar gehoorapparaten

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Klantvriendelijke service waarbij er ruimschoots de tijd genomen werd voor de best passende gehoortoestellen.

Je wordt goed geholpen,deskundig
Voorgelicht ,als er wat aan ingeregeld
Moet worden dan ben je op het goede adres

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Veel aandacht en goed onderzoek en uitleg en hoe of je het gehoorapparaat moet verzorgen.
Dat was heel prettig.
Ik heb al wat buren er naar toegestuurd en ook die zijn zeer tevreden over de gang van zaken.
Dank u wel

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
De medewerker deed uitstekend zijn best om mij te helpen. Desalniettemin was de aanleiding vervroegde vervanging van een gehoorapparaat vanwege zeer slechte ervaring met het product.

Na 5.5 jaar nieuwe hoortoestellen aangemeten .goede nazorg

Svar från Beter Horen - Apeldoorn
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.