PROTECTY ® Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

- Så lang tid tog det, fra ordrebekræftelse til varerne (i dette tilfælde 2 X Hultafors GK) kunne afhentes på posthuset. Det er absolut godkendt. Indpakningen af varerne var ok, og de vedlægger... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fandt PROTECTY på nettet da jeg ledte efter en forhandler af arbejdstøj til kvinder. Helt konkret manglede jeg et par gode have-bukser som jeg fandt hos PROTECTY til en rimelig pris, sammenholdt... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

vente på dem! Bestilte varen Tirsdag morgen. Ordren blev først behandlet Torsdag. Ordren blev først afsendt Fredag fra Sverige! Varen leveret til posthus, uden omdeling (Dette fremgår... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

PROTECTY ® har et stort udvalg, men alligevel er web-siden overskuelig; det er oplysninger om farver, modeller og størrelse via målskemaer også. Arbejdstøjet passede perfekt, og kvaliteten var i... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronik och teknik

Om PROTECTY ®

Informationen kommer från olika externa källor

Alt indenfor arbejdstøj og profilbeklædning samlet på et sted. Vi gør arbejdet lettere. Hos os får du rimelige priser, hurtig levering og sikker betaling - altsammen for at sikre dig den bedst mulige købsoplevelse. Vi har bl.a. nordens største udvalg af arbejdsbukser til byggeri og håndværk, masser af lækre shorts og knickers + et bredt udvalg af praktiske softshell jakker til sommermånederne.

Kontaktuppgifter

2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

0 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

23 timer og 1 minut

Indpakningen af varerne var ok, og de vedlægger returskema i tilfælde af, at varen -af den ene eller anden grund- skal retur.
Hjemmesiden er nem at navigere rundt på og deres priser er absolut fornuftige..

Hermed min anbefaling!

19 februari 2015
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Gode produkter til ok pris, men ikke imponerende tempo med at pakke og sende varerne.

Sammenlignet med andre webshops, som leverer indenfor få dage, syns jeg to uger er i overkanten. En besked om at varen ikke er på lager og info om en estimeret ankomst tid, ville hjælpe meget på tålmodigheden i min ende af handlen. Jeg havde dog bestilt fra et andet sted, hvis jeg kendte til den forsinkelse. Mere information inden man trykker godkend tak.

16 december 2013
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Gode produkter, hurtig levering, nem og sikker betaling.

Arbejdstøjet passede perfekt, og kvaliteten var i orden.
Der var hurtig levering. 2 dage fra bestilling sidst på dagen.
Jeg vil handle hos PROTECTY ® igen.

12 december 2013

Fin service i telefonen.

Hjemmesiden var nem at finde rundt i og forespørgelse på telefon om størrelse var perfekt. Hurtig fremsendelse og besked via email. :-)

19 september 2013

God pris

God pris, hvis man har tålmodighed til at vente en uge på leveringen.

16 september 2013

Fin handel

Godt tilfreds med handelen - god kvalitet, hurtig levering, alt er gået OK.

4 september 2013

Meget venlig betjening

Det er meget nemt at handle hos Protecty. Jeg var i tvivl om hvilken størrelse jeg skulle bruge og så ringede jeg derover og fik en meget venlig og kompetent rådgivning :-)

28 augusti 2013
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Levering som ønsket, dog en smule sent

Jeg fik præcis den vare, jeg havde bestilt, og jeg kunne følge varen hele vejen fra leverandøren til min postkasse.
Jeg synes dog der var lidt lang leveringstid på varen. Det kunne jeg godt tænke mig at blive oplyst om undervejs.

26 augusti 2013
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Ikke godt nok

Fik ikke det jeg bestilte og de reagerede ikke på min henvendelser. i deres kundeservice.

27 juli 2013
Logotyp för PROTECTY ®

Svar från PROTECTY ®

Hej Henrik, beklagar att du inte är nöjd med ditt köp. Något måste ha gått fel i kommunikationen för vi har inte mottagit någon information från dig i ärendet. Vi kommer inom kort att kontakta dig för att finna ut vad som har gått galet och hur vi ska rätta till det så att du blir en nöjd kund. Ber om ursäkt för det inträffade. /P

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.