Det här tycker kunderna
Alles mooi verpakt, netjes geleverd en überhaupt hele leuke geschenkjes voor ieders budget. Ik vind het hele idee achter samenwerken met zorgboerderijen ook geweldig, toppers!
mijn man gaat met pensioen en we zochten naar leuke gifts. Dit artikel sprak ons meteen aan. De gehaakte zakjes hebben een mooi natuurlijke uitstraling en dan met de gekleurde balletjes erin hellemaal... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Wij zijn een kleine duurzame onderneming die mensen blij maken met bedankjes en zaden.
Kontaktuppgifter
Nederländerna
- info@tuindreef.nl
- www.tuindreef.nl
Aanrader, ik ga hier nogmaals bestellen!
Goede & snelle verzending
Goede & snelle verzending, netjes verpakt
Prima service
Prima service. Levering 1 dag na bestelling (NL->BE). Bij nazicht van pakje zaten er te weinig bedankkaartjes in. Na een kort mailtje werd dit onmiddellijk vastgepakt & rechtgezet. De extra bedankkaartjes werden opgestuurd & 2 werkdagen later geleverd.
Het zag er mooi uit
Het zag er mooi uit, is netjes geleverd zoals afgesproken. Leuk kleinigheidje om weg te geven.
Superleuke kadootjes
Superleuke kadootjes voor het zorgpersoneel, mooi verpakt en een getypt kaartje eraan. Heel tevreden!
Vrolijke (biologische) zadenzakjes, snelle verzending en prettige communicatie
Veel keuze uit (biologische) zaden, leuke, vrolijke zakjes, klein formaat, perfect als cadeautje. Heel snel verzonden in brievenbus pakketje. Fijn mailcontact. Bepaalde zakjes waren per abuis toch niet meer op voorraad, direct fijn mail contact hoe dit op te lossen (andere zakjes of liever geld terug) en alsnog dezelfde dag verzonden.
the self setup boxes with the cards are…
the self setup boxes with the cards are just the most schattig thing you can think of.
Snelle levering. Er was wat onduidelijkheid in de gegevens die ik doorgaf. Hier mailde ze direct over, zodat het pakketje snel de deur uit kon.
Erg meedenkend en vlug geleverd
Erg meedenkend en vlug geleverd! Nog een dikke dank je wel!
Goede sortering
Goede keus, goede prijzen, snel bezorgd! Leuke items zoals Hollands Glorie
Supersnelle verzending
Supersnelle verzending, ondanks gepersonaliseerd kaartje. Nette klantenservice en superleuk diy cadeaupakket met zaden. Alleen maar enthousiaste reactie gehad, top!
Compleet
Ik kreeg 1 pakket waar alles inzat om mijn bedankjes compleet met mijn tekst al op de kaartjes
Top. 👍🏻
Snelle verzending en netjes ingepakt. Ik heb gekozen om mijn cadeautjes zelf te knutselen, en door de uitleg op de website was dit super makkelijk. Ook fijn dat er de optie is om het door jullie te laten doen.
Ik ben onwijs tevreden kan niet wachten om alles cadeau te doen!
Geweldige service
Ik had een bestelling gedaan, maar deze perongeluk dubbel besteld. Ik werd gebeld door een medewerker die vroeg of dat de bestelling klopte. Super alert en attent! Goede producten en goede service!!
Beetje teleurgesteld in het product
Beetje teleurgesteld in het product. Op de site wordt gesuggereerd dat je een kado- doosje erbij krijgt. De verpakking met heel grote verzend sticker is het enige doosje wat erbij zit.
De tekst op de kaart is met enorme letters aan een stuk achter elkaar geschreven. Dus een leuk kaartje erbij, is het niet echt.
Snel genoeg verzonden en verder communicatie was prima.

Svar från Tuindreef
Meedenkende organisatie
De organisatie heeft goed meegedacht en flexibel de procedures aangepast!
Super lieve mensen
Super lieve mensen. War iets niet bij de bestelling. Even voor gemaild en ze deden niet moeilijk of zo ze stuurde het direct achterna. Super tevrede!
Mooi verpakt
Mooi verpakt, snel verzonden.
1 aandachtspunt maar dat is meer vanuit mijn oogpunt. Een gebruikt aanwezig wat bij welk pakket hoort, ik had nu twee pakketten en moest zelf even zoeken wat waarbij hoorde.
Verder is het echt helemaal perfect!

Svar från Tuindreef
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.