Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Wyremontowałem dwie łazienki z produktów kupionych w Stylowej Łazience. Przy takiej inwestycji nie obyło się bez wymian. Jestem zadowolony z obsługi, z czystym sercem mogę polecić.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Reklamowałam baterie, bo mi przeciekała. Pani Magda pomogła mi przejść przez cały proces reklamacji i otrzymałam nową baterię. Sklep jest świetny, bardzo miła i kompetentna obsługa.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Moja reklamacja rozpatrzona była szybko i pozytywnie -;) ... ale tu zaczęły się schody przez pół roku nie mogę doprosić się wysłania jednej części do zakupionego zestawu mebli łazienkowych - od miesią... Se mer

Företagsinformation

1. Badrumsinstallatör
  2. Försäljare av badrumsartiklar
  3. Möbelaffär

Informationen kommer från olika externa källor

Sklep Stylowa Łazienka oferuje wyposażenie łazienki: płytki ceramiczne, meble do łazienki, grzejniki łazienkowe, kabiny i panele prysznicowe, a także wanny. Mamy wszystko dla wymagających klientów. Jako sklep firmowy marki Invena, Excellent i Corsan m...

Kontaktuppgifter

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam. Kupiłem produkt i dostałem informację, że go nie mają na stanie. Produkt cały czas jednak w ofercie sklepu.

5 maj 2026

Dwie łazienki

3 februari 2026

Reklamowałam baterie

16 april 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kupiłam kabinę firmy New Trendy w…

Kupiłam kabinę firmy New Trendy w sklepie stylowalazienka.pl bardzo dobry kontakt ze sklepem. Sprzedawca pomógł mi dobrać odpowiedni rozmiar. Kabina świetnie zabezpieczona do transportu. Towar przyszedł na czas, podczas składania okazało się że brakuje jednej uszczelki. Sklep zajął się sprawą i niezwłocznie mi ją dosłał. Polecam.

9 mars 2026

dramat

dramat. zwrot towaru jest nie mozliwy. zrzucanie winy na przewoznika itp. ogolnie wszystko zeby nie oddac pieniendzy. każda odpowiedz na temat trwa tygodnie. nie polecam

16 februari 2026

Bezpiecznie i szybko !

Towar otrzymałem zgodnie z informacją na stronie w 24h. Miałem obawy przed zamówieniem kabiny za 5000,00 zł, ale okazały się bezpodstawne. Spakowana została na palecie i bezpiecznie dostarczona przez kuriera GEIS. POLECAM!!!!

20 januari 2026

Super

Fachowa obsługa, starannie zabezpieczony towar. Tylko pozytywne odczucia po współpracy. Odwiedzę sklep przy następnej okazji :)

3 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jestem bardzo zadowolona z zakupu…

Jestem bardzo zadowolona z zakupu kabiny prysznicowej. Produkt jest solidnie wykonany, prezentuje się bardzo nowocześnie. Obsługa sklepu również zasługuje na 5 gwiazdek : fachowa pomoc przy wyborze, rozmowa była bardzo profesjonalna oraz miła.
Zdecydowanie polecam!

1 december 2025

Top łazienki

Top łazienki
Szczerze polecam, przyjemny i szybki kontakt piękne produkty, skorzystam jeszcze nie raz, jeśli będzie trzeba

28 november 2025

Świetny kontakt

Świetny kontakt, panie bardzo pomocne. Szybko i sprawnie załatwiona reklamacja. Produkt szedł prosto od producenta Comad. Polecam.

10 september 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

wywalone mają na klienta

Niestety muszę podzielić zamieszczoną już wcześniej negatywną opinię dotyczącą zwrotów. Sprzedając asortyment, którego nie kupuje się z dnia na dzień tylko ze sporym wyprzedzeniem przed planowanym remontem, sklep mógłby w trosce o klienta wydłużyć czas na zwrot produktów. Szczególnie, że zrobiłam zamówienie na prawie 8 tysięcy, a chciałam oddać umywalkę za 400 zł. Wykańczam wnętrza pod klucz i w takiej sytuacji na pewno więcej nie dokonam zakupu w tym sklepie. Dodatkowa gwiazdka za to, że produkty dotarły całe i były zgodne z zamówieniem, aczkolwiek i tak trzeba było dopytywać się o opóźnienie w wysyłce części zamówienia... Słabe 2/5 !

17 juni 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Niestety lepiej kupować w sieciówkach.

Niestety lepiej kupować w sieciówkach.
Zrobiłam zakupy wyposażenia łazienki z miesięcznym wyprzedzeniem, żeby był czas na dostawę i prace szły płynnie, ale Panowie doszli do montażu umywalki po terminie 14 dni od dostawy. Umywalka jest za duża i klik-klak nie pasuje a Obsługa Klienta niestety powiedziała, że po 14 dniach zwrotów nie przyjmują...Nie liczę się jako klient który kupił inne rzeczy (które pasują i pieniądze u Was zostają) tylko twarda zasada - jak Cie złapaliśmy to płacz i trzymaj co nie pasuje w piwnicy..szkoda.
W Castoramie przyjmują. Zrobiłam u Was zakupy nie dlatego że było taniej albo było cos czego gdzie indziej nie było, ale dlatego że wierzę w wspieranie innych biznesów niż sieciówki i zakupy zrobiłam intuicyjnie. Jedyne co mnie nauczyliście to to, żeby jednak kupować w Castoramach bo przynajmniej zawsze można zwrócić jak coś nie pasuje.

18 februari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam- jakość obsługi jak za komuny

Nie polecam- jakość obsługi jak za czasów komuny- po zapłacie za towar -Klient traktowany jest jak intruz.
P..Magdalena K. u której szukałam pomocy w rozwiązania problemu z ich dostawcą( jako klient płacąc za transport [ zamówienie pow 1000,00 zł ]nie miałam wpływu na wybór firmy kurierskiej, którą firma wysłała przesyłkę), nawet nie udawała, że jest zainteresowana próbą rozwiązania problemu.
Tak samo p. Magdalena K. ewidentnie nie zna treści regulaminu sklepu jej pracodawcy.

19 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nie polecam, wszystko jest dobrze dopóki dobrze.. jak przychodzi do zwrotu towaru zaczynają sie problemy, oświadczenia i kontakt przez email.. bo nie dodzwonisz się na infolinię!

12 juni 2024

Szczerze polecam ten sklep

Szczerze polecam ten sklep! Zamówiłam szafkę łazienkową wiszącą i jestem bardzo zadowolona, super produkt, dobra cena i bardzo szybka realizacja zamówienia a towar solidnie zabezpieczony. Same plusy!!

28 mars 2024
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.