Barber&Care Omdömen 698

TrustScore 5 av 5

4,9

Jeg har især købt produkter til skægpleje, og barbering bla. DE Safety Razor, barberkost fra Mühle mm. Altsammen super lækre produkter til mænd, der gerne vil forkæle sig selv lidt. Gode råd og vejle... Se mer

Efter at have fundet mine vare på hjemmesiden, som iøvrigt er super overskuelig, så var det blot at checke ud. Det gik ligeledes smertefrit. Nåh jamen så var det jo bare at vente. Det var li... Se mer

Den bestilte vare var ikke på lager, og jeg fik en mail, der informerede om dette, og hvornår varen igen ville være på lager. Yderligere fik jeg at vide, at der ville blive lagt lidt ekstra i kass... Se mer

Det tog mig 1 år, fra jeg begyndte og læse og interessere mig for Gentlemens barbering, til jeg endelig fik taget mig sammen. Jeg bestilte på nettet men sende min bestiling til kundeservice, og Janne... Se mer

1. Barberartillbehör
  2. Butik med hårprodukter
  3. Parfymaffär
  4. Hudvårdsmottagning
  5. Hälsocenter

Informationen kommer från olika externa källor

Vores speciale er BARBERING, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til Den Perfekte Barbering. Ved køb af barbergrej, anbefaler vi altid, at du kontakter os, så du får netop det barbergrej, der matcher dit behov. Vi arbejder tæt sammen med Verdens Ældste Barbershop, Truefitt & Hill i London, som vi også er AGENT for i Danmark.

4,9

Utmärkt

TrustScore 5 av 5

Ingen inbjudningshistorik registrerad

Hurtig levering

En ganske god lille shop, når du står og mangler barbercreme eller lignende.
Desuden har de også gode rabatter på deres produkter.

22 maj 2020

God service

Hurtigt og venligt svar på mail ang nogle varer på shoppen.
Levering ingen anmærkninger :-)

8 december 2019

Super service og høj kvalitet

Super service, hurtig leverings tid og beskrivelserne af produkterne holder. Er aldrig blevet skuffet over handel med Gentlemens Bazaar og så får man ofte små prøver med i forsendelsen.

22 juli 2019

Synes det hele var smertefrit

Synes det hele var smertefrit. Der var lidt information der manglede første gang jeg bestilte, om min bestilling var gået igennem, altså en bekræftelse. Men alt har været godt, det var hurtigt, effektivt og professionelt pakket da jeg modtog det. Super service.

4 juni 2019

God service

God service, jeg havde bestildt en forkert vare og skrev til dem og vupti så var den fikset og sendt hurtigt. Kan varmt anbefale dem.

3 april 2019