Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

9D Breathwork oplevelse. Anissa er en skøn instruktør, med de rette intentioner om at alle deltagere skulle bedst igennem vores forløb med 9D breathwork, det er en hård men god oplevelse at slippe... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er veldig fornøyd med kurset. Jeg hadde god kommunikasjon med Anissa, som var min instruktør, på forhånd av kurset. Vi fant et tidspunkt som passet bra med hensyn til vind. Ellers var både utstyr,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

For 8 dage siden oplevede jeg min første 9D breathwork session, og det var en oplevelse, jeg næsten har svært ved at sætte ord på. Jeg, som normalt altid er oppe i mit hoved, kunne pludselig slukke... Se mer

Företagsinformation

1. Researrangör

Skrivet av företaget

Unikke oplevelser indenfor outdoor og vandsport som også kan være med et touch af kultur.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 33 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

9D Breathwork oplevelse

9D Breathwork oplevelse.
Anissa er en skøn instruktør, med de rette intentioner om at alle deltagere skulle bedst igennem vores forløb med 9D breathwork, det er en hård men god oplevelse at slippe alt muligt kroppen holder fast i.
Jeg syntes efter min mening, at alle fortjener at give sig selv den oplevelse.
Oplevelsen får alle mine anbefalinger :)

19 januari 2026

Great saunagus in Hillerød

We really enjoyed the saunagus with Anissa today in Hillerød. She was good guiding through the sessions and explaing the scents and combining the with music and meditation.
I highly recommend going into Teglgårdsøen between the sessions 😁

5 april 2026

Fantastisk oplevelse ❤️

Har været til min første rigtige saunagus med Anissa på havnen i Frederikssund - tilmed en kvindegus. Aij men what a Queen! Mobilgus på havnen med masser af forskellige olier, dejlige musik og guide og 2 fjorddyp 🙏 Jeg er kæmpe fan 🔥🔥🔥

19 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

I følge deres vilkår får man ikke…

I følge deres vilkår får man ikke pengene retur, hvis arrangementet bliver aflyst. Vi fik derfor intet ud af de penge vi har betalt, fordi vi ikke har mulighed for at ombooke til et andet arrangement.

5 mars 2026
Logotyp för Week Escape

Svar från Week Escape

Hej Line,
Tak for din anmeldelse. Vi er selvfølgelig kede af, at I har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med aflysningen.

Når et arrangement må aflyses, tilbyder vi altid ombooking til et andet tidspunkt i stedet for refundering, hvilket også fremgår af vores vilkår ved booking. I jeres tilfælde har vi forsøgt at være så fleksible som muligt og har derfor tilbudt ombooking til flere andre saunagus-arrangementer. Vi har endda tilbudt pladser på nogle af vores særlige saunagus-events, som normalt koster mere, men til samme pris som jeres oprindelige booking.

Vi har fuld forståelse for, at det ikke altid passer ind i alles kalender, og det beklager vi naturligvis. Vores intention er altid at finde en løsning, så vores gæster stadig får en god oplevelse hos os.

Hvis I på et senere tidspunkt får mulighed for at deltage, er I meget velkomne til at kontakte os igen – vi vil stadig gerne hjælpe med at finde et arrangement, der passer jer.

De bedste hilsner herfra

Fantastisk saunagus-oplevelse

Vi havde fornøjelsen af at booke saunagus med Anissa i weekenden i forbindelse med et arrangement for en gruppe fædre fra vores børns klasse. Det var en virkelig gennemført oplevelse fra start til slut.

Anissa styrede gusen med stor ro og professionalisme og formåede at skabe en rigtig god stemning i saunaen. Hun var både nærværende og engageret, og undervejs delte hun interessante indsigter og forklaringer, som gjorde oplevelsen endnu bedre.

Serviceniveauet var helt i top, og hele arrangementet var velorganiseret. Kombinationen af vinterbadning og saunagus fungerede perfekt og gav en fantastisk oplevelse for os alle.

Stor anbefaling herfra – vi kommer meget gerne igen!

28 februari 2026
Logotyp för Week Escape

Svar från Week Escape

Tusind tak for den flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os, at I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse.

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en god dag hos os, og at Anissa var med til at skabe en rolig, nærværende og stemningsfuld saunagus. Vi giver helt sikkert jeres ros videre til hende – det vil hun blive meget glad for.

Det lyder som et skønt arrangement med fædregruppen, og vi er glade for, at både saunagus og vinterbadning var en god kombination for jer.

I skal være hjerteligt velkomne igen – vi glæder os allerede til næste gang.

De bedste hilsner herfra

Vild oplevelse

Jeg, som normalt altid er oppe i mit hoved, kunne pludselig slukke for tankerne og virkelig mærke, hvordan det er at være i kroppen.
Det var vildt, spændende, vanedannende, lidt skræmmende men helt unikt.
Jeg glæder mig helt vildt til at skulle afsted igen i aften 🤩🙏🏻♥️

12 januari 2026

Wow det skal jeg igen

Jeg deltog i sauna gus hos Week Escape i går, og det var en helt fantastisk oplevelse.
Det var mit allerførste sauna gus nogensinde, og jeg gik derfra både afslappet, opløftet og med lyst til helt sikkert at gøre det igen.
Gusmesteren Anissa gjorde det virkelig godt. Hun guidede os roligt og trygt gennem hele den sanselige gus, og man kunne mærke, at hun havde både nærvær og passion for det, hun lavede. Stemningen var behagelig, og der var plads til at give sig hen til oplevelsen.
Som en ekstra lækker detalje var der skønne snacks mellem gus, som fuldendte helhedsoplevelsen.
Alt i alt en oplevelse jeg varmt kan anbefale – Week Escape og Anissa har bestemt vundet en ny gus-entusiast 🌿🔥

8 januari 2026

Dygtige gusmestre

Dygtige gusmestre. Der var et fantastisk samspil mellem varme- dufte -isbad-snack og stemning. Hygiejnen er i top. Vi oplevede en julefrokost/middag ud over det sædvanlige med max hygge og hjemmelig venskabelig stemningen.

13 december 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Efter en fantastisk oplevelse i dag

Efter en fantastisk oplevelse i dag, vil jeg klart anbefale Frederikssund Sauna Club, det var min søns første gang, han plejer ikke at være til at gå i sauna, hellere ikke mig for den sags skyld, han var elle vild og mega modig, han blev mødt i øjenhøjde og blev guided på fineste vis, samtidig var han mega modig og rykkede sig mere og mere.

Tak 🙏🏻

Jeg glemmer tit mig selv, jeg kan bestemt også mærke en KÆMPE ro, efter en måneds tid på doublet antibiotika er kroppen mærket og meget stresset så der skal intet til, så det var fantastisk at kunne komme HELT ned og får roen helt ind!

Kan kun varmt anbefale at det skal prøves!

6 december 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.