Cornerstone Capital od samego oczątku…
Cornerstone Capital od samego oczątku wyglądało jak zetelna i profesjonalna firma. Strona była doprcowana doradcy uprzejmi i regularnie dzwonili zapewniając że inweycja est całkowicie bezpieczna i przyniesie szybki zysk. Saldo faktycznie rosło węic wierzyłem że wszystko działa jak należy. Problemy pojawiły się dopiero wtedy gdy chciałem wypłacić środki. Najierw zażądali „podatku” potem pojawiła się opłaat za rzekomą weryfikację ML a na końcu kolejne koszty pod groźbą zablokowania konta. Dodatkowo zaczęli natarczywie wydzwaniać z różnych numerów próbując wymsuić dalsze wpłaty. Sprawę zgłosiłem na policję ale po miesiącu dostałem decyzję o umorzeniu. Wtedy poczułe się całkowicie bezradny. Dopiero na forum dla poszkodowanych znalazłem kontakt do Pana Natana. Już poczas pierwszej rozmowy przekonałem isę że to prawdziw specjalista. Pan Natan działa w licencjonowanej kancelarii detektywistycznej znanej w całej Polsce – prowdzą szkolenia dla policji z odzyskiwania kryptwalut i dysponują narzędziami jakich organy ścigania nie mają. Dzięki ich pracy udało mi się odzyskać wszystkie środki. eJeżli ktoś ostał oszukany przez Cornerstone Capital ne warto zwlekać. Polecam kontakt z Panem Natanem: 6.9.9 / 5.8.5 / 5.0.1. Mnie pomógł w 100% – wam też może.