Det hÀr tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har vÊret flere gange hos TopClinic nu og de skuffer aldrig. Jeg har aldrig fÄet sÄ flotte bryn bla. som nu. Bilge kan VARMT ANBEFALES. Hun er fantastisk til at finde prÊcis den form og look, der pass... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Har vÊret hos Top Clinic for at fÄ lavet permanent make up (Þjenbryn) Et virkelig flot resultat. Meget professionel behandling (af Else) Super god service - jeg kommer helt sikkert igen. Give... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Ansigtsbehandling i topklasse af dygtig og meget kompetent og uddannet behandler. Blev mĂždt med smil og en behagelig tone fra start til slut, trods lidt bĂžvl med et gavekort fra anden udbyder. Fik... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

FĂžrste gang, jeg fĂ„r lavet negle derđŸ„° Mega behageligt oplevelse og sĂžde imĂždekomme. Selvom de lavet enkelt fejl, om jeg snakket dansk eller engelsk. SĂ„ fik jeg en virkelig dygtige og tĂ„lmodige kv... Se mer

Företagsinformation

3 stjÀrnor
2 stjÀrnor
1 stjÀrna

SÄ anvÀnder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hÀmtas, betygsÀtts och modereras.

Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

DÄrlig vejledning!!!!

Jeg kom ned til top clinic i august mÄned, fordi jeg havde nogle ar pÄ mine kinder, som jeg gerne ville have behandlet.
Jeg fÄr af vide at jeg skal starte med en frugtsyrebehandling/fire and ICE. Jeg kÞber et kurforlÞb pÄ 12 uger, med fire and ICE og jeg kÞber lÞbende produkter i klinikken for minimum 5000kr.
Efter et par uger, begynder jeg at fĂ„ store, voldsomme bumser - jeg fĂ„r af vide at det er normalt og at det er et tegn pĂ„ at det virker, og “renser ud” og jeg skal bare blive ved. Jeg bliver ved - men her, 4 mĂ„neder efter, ser min hud simpelthen forfĂŠrdelig ud!! Og jeg har valgt at stoppe med produkterne. Jeg er 30 Ă„r og har aldrig haft sĂ„ uren hud, som jeg har nu! Jeg har meget sensitiv hud og jeg er simpelthen overbevist om at de produkter, som de har anbefalet mig, er ALT for skrappe til min hud! Jeg er simpelthen sĂ„ ked af min hud og jeg fĂžler mig sĂ„ dĂ„rlig vejledt. Jeg skulle aldrig vĂŠre taget ned til top clinic. Jeg vil frarĂ„de alle jeg kender, at fĂ„ behandling hos dem!

10 december 2018
Betygsatt 5 av 5 stjÀrnor

Top behandling hos Top Clinic/ Else MĂžller.

Jeg har vÊret kunde hos Top Clinic i nogle Är efterhÄnden, hvor jeg fÄr lagt en permanent blyantstreg i Þjnene, foroven og forneden (just love it) og den sidder perfekt hver gang, dette fÄr jeg gjort hver andet Är, for at vedligeholde den sorte streg smuk.
Den dag jeg ikke Þnsker stregen mere holder jeg bare op med at vedligeholde den, sÄ vil det tage nogle Är fÞr den forsvinder igen, den vil blive mere og utydelig og mat. Hvor lang tid ved jeg ikke da vi mennesker er meget forskellige, kan det mÄske tage 5 Är for dig og hele livet for mig :)
Jeg bliver altid vel modtaget og behandlet med stor respekt. Jeg lÊgger mig stille og rolig i stolen, Else MÞller gÄr i gang med sit arbejde og jeg fÞler mig tryg og i gode hÊnder, sÄ tryg at jeg tillader mig selv at gÄ helt i dvale.
Med stor respekt vil til hver en tid anbefale Top Clinic/ Else MĂžller.
Med venlig Hilsen
Anja Christensen

23 juni 2017

MEGET TILFREDS

Jeg fÄr jÊvnligt farvet og rettet bryn hos Else, - hun laver SUPER FLOTTE bryn. Hun er seriÞs og kompetent, - jeg giver Topclinic/Else mine bedste anbefalinger.

13 mars 2017
Betygsatt 1 av 5 stjÀrnor

Else MĂžller har tatoveret mine Ăžjnebryn og nĂŠgter at tage ansvar

Else MÞller, indehaver af top clinic, Vejle, har tatoveret mine bryn i en grim grÄblÄ tone. Hun aner ikke hvad hun laver. Hun kan ikke handle med den danske leverandÞr, da hun ikke har noget kursus og de ikke vil handle med hende. Hun fÄr sine produkter fra paranel import. Hun har som skrevet tatoveret mine bryn fordi hun ikke har styr pÄ sine tekniker og hun nÊgter sig ansvar overfor mig, pÄ trods af at jeg har fremlagt beviser for hende. Dette skal betragtes som en advarelse! Jeg har nu ulovlige uÞnsket og grimme tatooveringer i mit ansigt for livet og hun udfÞrer denne behandling hver dag forsat....

19 november 2016

Detta Àr Trustpilot

LÀs mer om andra typer av omdömen.

LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.

HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.

LĂ€s mer