Har vÊret flere gange hos TopClinic nu og de skuffer aldrig. Jeg har aldrig fÄet sÄ flotte bryn bla. som nu. Bilge kan VARMT ANBEFALES. Hun er fantastisk til at finde prÊcis den form og look, der pass... Se mer
Det hÀr tycker kunderna
Har vÊret hos Top Clinic for at fÄ lavet permanent make up (Þjenbryn) Et virkelig flot resultat. Meget professionel behandling (af Else) Super god service - jeg kommer helt sikkert igen. Give... Se mer
Ansigtsbehandling i topklasse af dygtig og meget kompetent og uddannet behandler. Blev mĂždt med smil og en behagelig tone fra start til slut, trods lidt bĂžvl med et gavekort fra anden udbyder. Fik... Se mer
FĂžrste gang, jeg fĂ„r lavet negle derđ„° Mega behageligt oplevelse og sĂžde imĂždekomme. Selvom de lavet enkelt fejl, om jeg snakket dansk eller engelsk. SĂ„ fik jeg en virkelig dygtige og tĂ„lmodige kv... Se mer
Virkelig en fantastisk oplevelse!
Virkelig en fantastisk oplevelse, som jeg havde pÄ klinikken i dag.
Jeg havde bestilt et kurforlÞb og alledere her pÄ 1. Dag, kan man tydelig se en foreskel.
TAK, Else.
Superhyggeligt sted
Superhyggeligt sted - fin atmosfĂŠre - hyggelige omgivelser og meget kompetent personale
Thyra fra top clinik
Thyra fra top clinik, er virkelig sĂžd og behagelig.
Tager sig rigtig god tid.
Hun er, virkelig god til, at fortĂŠlle om, de forskellige produkter.
Meget gode produkter
Meget gode produkter. Kompetente og sÞde medarbejdere. En hyggelig og lÊkker klinik at opholde sig i. Her fÄr man selvforkÊlelse for alle pengene.
kan man give 6 stjerner? fedt sted!!âŠ
helt utrolig lĂŠkker salon med virkelig top service. professionel behandlinger og luksus produkter. kommer gerne igen og kan kun anbefale stedet.
Top Clinic er et godt sted!
Top Clinic er et godt sted!
Top clinic er et godt sted, man fĂžler sig altid taget godt imod, i behagelige omgivelser.
Else og Thyra (mine behandlere) er utrolig dygtige, kompetente og ĂŠrlige. De har nogle evner inde for faget og menneskeligt som jeg er dybt taknemmelig for!
Ikke sidste gang jeg handler hos Top Clinic
Super god kundeservice via mail. Jeg havde et spÞrgsmÄl som Else besvarede hurtigt. Jeg lagde min ordre fredag og lÞrdag kunne den afhentes i pakkeshop. Bestemt ikke sidste gang jeg handler dér.
Panisk brud!
Bliver ringet op i dag, og min tid er aflyst. Havde booket min tid lang tid i forvejen da jeg skal giftes i morgen.
Det er forstÄeligt folk bliver syge, men i stedet for at forsÞge at finde en lÞsning sÄ jeg mÄske kan fÄ lavet noget af behandling henvises jeg til andre. SÄ dagen inden mit bryllup stÄr jeg med et gavekort til Topclinic som jeg jo ikke kan bruge hos andre (!!) og skal prÞve at se om andre akut kan tage mig ind! Kommer ikke til at sÊtte mine ben hos topclinic igen, sÄ mit gavekort er heller ikke noget vÊrd.
Det vÊrste er at jeg netop mailede med dem lang tid i forvejen for at sikre mig at sÄdan en situation ikke skulle opstÄ. Jeg havde hele denne uge hvor de kunne booke mig ind. Da de sagde dagen inden, og at det nok skulle gÄ, var jeg overbevist om at de havde styr pÄ det.
Jeg er sÄ skuffet!
Jeg kĂžber oftest mine ansigtsplejeâŠ
Jeg kÞber oftest mine ansigtspleje produkter webshoppen hos Top Clinic, og det har jeg efterhÄnden gjort i en hel del Är.
Jeg har altid kun haft virkelig gode oplevelser med det. Super gode tilbud, meget hurtig ekspedition og altid med den der lidt ekstra forkÊlelse i indpakningen. Kan pÄ det varmeste anbefale Top Clinic.
Virkelig dejlig ansigtsbehandling
Virkelig dejlig ansigtsbehandling, hvor der bliver givet gode rÄd, der ikke er betinget af produktkÞb i klinikken. Behandleren giver sig god tid og efterlader dig ikke alene pÄ briksen i tide og utide, som jeg har oplevet andre steder. Jeg er kommet i klinikken i mange Är, men har ogsÄ vÊret andre steder. Vender altid tilbage fordi jeg oplever god, kompetent og behagelig behandling.
BEDSTE SERVICE EVER!
BEDSTE SERVICE EVER!
Jeg er bosiddende i Kbh, og fik derfor min fire and ice behandling i min hjemby. Men da Top Clinic havde IS clinical produkterne pĂ„ tilbud, valgte jeg at kĂžbe alle 5 produkter hos dem, som min kosmetolog havde anbefalet mig. Jeg modtog produkterne 2 dage efter, og gik ellers igang med brugen. Min hud er yderst sensitiv og MEGET tĂžr, og jeg fik desvĂŠrre holdt eksfolieringsmasken et par minutter for lĂŠnge, hvilket resulterede i stĂžrre forbrĂŠndingslingende plamager og Ăžget tĂžrhed. Jeg ringede til Top Clinic dagen efter, og fik den bedste og sĂždeste vejledning af Annemette. Ikke nok med det, bad hun mig om at ringe til hende om mandagen, for at give en update pĂ„ min hud-situation. Annemettes vejledning virkede, og jeg kan ikke huske, hvornĂ„r jeg sidst har haft sĂ„ smuk en fugtet, glĂždende og ensartede hud (blot 2 uger) đ Da jeg nogle dage senere bestilte endnu et produkt, lĂ„ der en personlig hĂ„ndskrevet besked til mig fra Annemette. Jeg har ALDRIG oplevet magen til service, og jeg har ikke holdt mig tilbage med shopping.
Jeg kan med det varmeste hjerte anbefale at vĂŠre kunde hos Top Clinicđ„°
Tak Annemette!
Bedste hilsner
Simone W.
Var pÄ makeup kursus der
Var pÄ makeup kursus der. Jeg kom godt nok sent hvilket fordi jeg kom fra Viborg . Jeg havde hÄbet pÄ en flot andigts makeup hvor jeg blev fortalt hvad der passede bedst til mit ansigts form. Jeg skulle heletiden fortÊlle hvordan jeg vil have det... hvilket ogsÄ er ok, men det var som om hun ikke vidste bedre end mig... det var mig der skulle fortÊlle med lyder Foundation under Þjnene osv ...til sids sagde hun at hun bare var en kosmetolog som har taget kursus i makeup ... sÄ skal man da ikke ligefrem reklamerer pÄ sin hjemsende med personlig makeup med vejledning.
SĂ„ lĂŠg ikke makeup der!
Jeg blev rimelig skuffet da min bytur blev aflyst da jeg ikke ligefrem sÄ kÞn ud med det makeup pÄ.
En service, der ikke er 'hverdag' pÄ nettet...
Det kan egentlig gÞres med ganske fÄ ord:
- stort online udvalg
- bedste pris jeg har kunne finde pÄ SkinCeuticals
- ekstremt hurtigt svar pÄ e-mail
- forsendelse samme dag som bestilt
- levering dagen efter
- gratis forsendelse til privat adresse
Kommer med sikkerhed tilbage og vil anbefale shoppen til alle pÄ de sociale medier og til alle jeg snakker med, som kunne fÄ brug for noget i Jeres sortiment.
TAK ... 'ses' snart igen :o)
Kh
Lisbeth
Topklasse service!
Bestilte et produkt onsdag og fik detâŠ
Bestilte et produkt onsdag og fik det torsdag. Fin og hurtig service. UdmĂŠrket pris, men lidt dyr forsendelse
Jeg kĂžber tit produkter og er yderstâŠ
Jeg kĂžber tit produkter og er yderst tilfreds! Else er sĂ„ sĂžd og behjĂŠlpelig. Takđđž
Pris og kvalitet hĂŠnger ikke sammen!!!
I April mÄned fik jeg lavet bryn med micro blading metoden. Min oplevelse var at Else overhovedet ikke lyttede til mine Þnsker af bryn, og nÄr jeg pÄpegede at der manglede noget hist og her fÞlte jeg hun blev irriteret. 2. Behandling tager jeg en kammerat med, sÄ han kan vÊre med til at give mig ret i hvor hun skal rette op pÄ brynene, Else udbryder at min kammerat skal sÊtte sig ned ellers flipper hun!! Senere undskylder hun dog hendes udtalelse. PÄ hjemmesiden stÄr der at micro blading er en pÄtegning af hÄrstrÄ, og man med metoden kan lave ultratynde hÄrstrÄ. Mine strÄ var tykke og flÞd ud. Hvilket jeg ved, at det er fordi der er tattooveret for dybt!!
Jeg kom aldrig til flere behandlinger hos Top clinic, da jeg ikke mente jeg blev hĂžrt og ikke havde lyst til at ligge flere penge der.
Jeg har nu vÊret ved et nyt sted som har prÞvet at rette mine bryn sÄ godt de kunne, men der er flere steder at Else har ridset sÄ dybt at jeg har dannet ar og det som skulle ligne hÄrstrÄ er sÄ tykke og flyder sammen, at det ikke er muligt at lave hÄrstrÄ igen.
Jeg ville aldrig anbefale top clinic til nogen, og har fundet ud af at pris og kvalitet ikke hĂŠnger sammen!!
Dybt brandsÄr efter tei system behandling
Jeg var inde hos top clinic og fÄ Tei system behandling, kundeservicen var okay, men jeg kom ud med en kÊmpe brandvabel pÄ den ene balle og to smÄ pÄ den anden, jeg skrev til klinikken og fik tilbudt og komme hen pÄ klinikken og fÄ noget helende creme, hende der behandlende mig skulle have haft ringet, men ringede aldrig og tog ikke ansvar for den skade der var sket.
BrandsÄret har vÊret sÄ dybt at det har vÊret betÊndt og der har vÊret sÄr pÄ to gange, og en mÄned efter er det endnu ikke helet ordentligt og jeg har haft mange smerter i det, der kommer et tydeligt ar efter det...
Detta Àr Trustpilot
LÀs mer om andra typer av omdömen.
LÀs mer om omdömesprocessen pÄ Trustpilot.
HÀr Àr 8 tips pÄ hur man kan skriva omdömen pÄ bÀsta sÀtt.