Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg er virkelig glad for mit forløb hos The Swan. Fra første besøg har jeg følt mig utrolig tryg og godt behandlet. Personalet er søde, professionelle og tager sig altid tid til at vejlede og svare... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Som kunde bliver man taget rigtig godt hånd om, og der bliver virkelig lyttet til ens behov og ønsker. Personalet er venlige, professionelle og får én til at føle sig tryg gennem hele forløbet. Jeg vi... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg kan varmt anbefale behandlingerne hos The Swan. Jeg blev taget utrolig godt imod, og de udfører deres arbejde meget professionelt. Jeg har tidligere prøvet laserbehandlinger hos andre klinikker,... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

10/10…Det gør ondt… men når man ser resultatet, løber man helt ærligt til Ishøj for at få næste behandling. Klinikken er professionel, personalet er søde, og man føler sig tryg hele vejen igennem. Res... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Bedste klinik

Bedste klinik, med de bedste resultater hver gang. Er altid i trygge hænder hos Sukran.

22 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik anbefalet laser behandling hos…

Jeg fik anbefalet laser behandling hos The Swan Medical Aesthetic og kan helt klart anbefales herfra. Sükran er både imødekommende og virkelig dygtig til sit arbejde. Hun er sød og professionel & hendes udstyr er effektivt.

Man kan allerede se gode resultater efter 1 behandling :)

22 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik Sükran anbefalet af en veninde…

Jeg fik Sükran anbefalet af en veninde og det har været en af de bedste anbefalinger jeg længe har fået. Vil du af med uønsket hårvækst, skal man gå til Sükran, The Swan Clinic. Jeg er ovenud tilfreds, Sükran ved hvad hun laver, hun er professionel, forklarende og en fantastisk personlighed og man er i trygge hænder – hun er helt klart den, jeg har været hos, med den største og bedste erfaring indenfor uønsket hårvækst.
Sükran´s udstyr er professionelt og effektivt – resultat efter første behandling.
Kan kun give Sükran de varmeste anbefalinger.

17 maj 2021

Gode resultater!

Kæmpe ros fra mig til The Swan klinik. Jeg er super tilfreds med min behandlinger hos Sükran.
Hun ved hvad hun laver, og man går ind til. Alt bliver forklaret i fine detaljer, også undervejs i behandlingen. Jeg kunne allerede se resultater efter første behandling, og må nok sige jeg var mere end tilfreds!
Bedste behandling med de sødeste mennesker, man føler sig nærmest hjemme!
Anbefaler det 100% uden tvivl!

14 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Klart anbefaledes til alle!

Til at starte med vil jeg rose jeres team stort!
Pisse flinke personale også meget imødekommende, smilende og glad!
I gør jeres arbejde virkelig godt, har flere års erfaring, brænder inde for branchen og gør jeres arbejde med hjertet!
Bruger virkelig gode maskiner som er effektive og er professionelle under deres behandlinger.

14 maj 2021
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det har været fantastisk at få…

Det har været fantastisk at få behandling hos dig :)
Jeg har anbefalet dig til min omkreds fordi jeg er superglad for resultatet med mine ben.
Kæmpe ros herfra!

Hilsen Tamim

22 mars 2021

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.