Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling die volgens de website Canton.nl ca 5-7 werkdagen geleverd zou worden is maar gedeeltelijk uitgeleverd na drie weken. Het andere artikel is ineens niet meer leverbaar. Er is wel een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een paar weken geleden de Wharfedale Linton + stands aangeschaft en ik ben zeer tevreden. Eindelijk weer naar muziek luisteren zoals het bedoeld is. Een verschil van dag en nacht met mijn o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

B-stock speakers gezien bij Stengo via Marktplaats, helaas waren deze al weg. Echter een hele mooie korting gekregen op een set nieuwe speakers van hetzelfde type. Communicatie was super snel en verze... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Via Marktplaats zag ik een advertentie van Stengo van Wharfedale luidsprekers die die retour waren gekomen. Na telefonisch contact met een van de medewerkers kwamen we tot een mooie deal. Reeds de vol... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Stengo is een online winkel met een breed aanbod kwaliteit CE merken. Tussen de honderden producten vind je in een handomdraai mooie producten voor in en rondom je huis, kantoor of andere omgeving. Stengo.nl heeft moderne state of the art en klassieke apparatuur, onverslaanbare prijzen, gerenommeerde merken, en exclusieve modellen. Bij Stengo kunt u 24 uur per dag veilig, ontspannen en op het moment dat het u schikt CE producten kopen.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Goed contact

Het onderdeel was niet leverbaar maar werd gemaild of ik ook genoegen nam met een duurdere variant voor dezelfde prijs. Snel en persoonlijk contact stel ik erg op prijs.

29 augusti 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik raad de verkoper aan.

Verkoper communiceerde regelmatig via chat en e-mails. Artikelen waren niet op voorraad en de levertijd was voor mij te lang (4-6 weken), dus probeerden ze een oplossing te vinden en boden ze verschillende artikelen aan. Mooie korting aangeboden voor zowel 1e als 2e producten (subwoofers). Ik kon niet accepteren vanwege verschillende technische parameters op mijn ontvanger. Maar hoe dan ook, ik waardeer hun inspanningen om een oplossing te vinden. Bestelling werd geannuleerd en geld werd 1 week na bestelling teruggestort. Ik raad de verkoper aan.

Seller communicated via chat and emails regularly. Items haven’t been on stock and lead time was too long for me (4-6 weeks) so they tried find solution and offered different items. Nice discount offered for 1st as well 2nd products(subwoofers). I couldn’t accepted due to different technical parameters on my reciever. But anyway I appreciate their effort to find solution. Order was canceled and money returned 1 week after order. I recommend seller.

31 augusti 2023

Netjes geleverd en snel

De verpakking was goed ingepakt klantenservice is erg aardig en behulpzaam pakket binnen 2 dagen bij mij
Website is fijn en goedkoop stengo krijgt van mij een 5

23 augusti 2023

snelle oplossing na probleem

Het leek mis te gaan, er zat een defect in het geleverde apparaat en ik kreeg eerst geen reactie. Maar na een mailtje werd het voortvarend opgepakt en binnen de kortste keren kon ik retour zenden en is er een nieuw apparaat opkomst.

12 augusti 2023

Crusher ANC 1

2 weken geleden de Crusher ANC 1 besteld bij Stengo. Ik kreeg een mailtje van ze dat die niet meer op voorraad was en dat ze me gratis een upgrade naar de ANC 2 wilde geven. (ik wist niet dat de ANC 2 al uit was). Hartstikke blij met mijn nieuw koptelefoon, is de volgende ochtend bezorgd! Ik kan Stengo alleen maar aanbevelen! Top service!

26 juli 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.