Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestelling die volgens de website Canton.nl ca 5-7 werkdagen geleverd zou worden is maar gedeeltelijk uitgeleverd na drie weken. Het andere artikel is ineens niet meer leverbaar. Er is wel een... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik heb een paar weken geleden de Wharfedale Linton + stands aangeschaft en ik ben zeer tevreden. Eindelijk weer naar muziek luisteren zoals het bedoeld is. Een verschil van dag en nacht met mijn o... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

B-stock speakers gezien bij Stengo via Marktplaats, helaas waren deze al weg. Echter een hele mooie korting gekregen op een set nieuwe speakers van hetzelfde type. Communicatie was super snel en verze... Se mer

Företagsinformation

1. Elektronikbutik

Skrivet av företaget

Stengo is een online winkel met een breed aanbod kwaliteit CE merken. Tussen de honderden producten vind je in een handomdraai mooie producten voor in en rondom je huis, kantoor of andere omgeving. Stengo.nl heeft moderne state of the art en klassieke apparatuur, onverslaanbare prijzen, gerenommeerde merken, en exclusieve modellen. Bij Stengo kunt u 24 uur per dag veilig, ontspannen en op het moment dat het u schikt CE producten kopen.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 50 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 månad

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Goed.

Mooi assortiment, goed advies.
Mooie spullen gekocht voor een mooie prijs. Netjes verstuurd. Duidelijke communicatie. Ik ben blij. Bedankt.

6 december 2023
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onjuiste voorraad op site.

Op de site een zwarte koptelefoon besteld, betaald en bericht gekregen dat de bestelling van de zwarte voltooid was. Toen kregen we een aparte mail met de melding dat er geen zwarte meer waren. Ze stuurden een andere kleur, maar deze vond mijn dochter niet mooi. Dus retour gemeld op de site, 2 dagen later weer een mail van dezelfde persoon als eerder (over geen zwart meer) met de vraag of ik retourlabel wil. Ik antwoord direct terug dat ik dat graag wil. Nu4 dagen verder nog geen retourlabel ontvangen...

4 december 2023
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige Wharfedale speakers voor mooie prijs

Via Marktplaats zag ik een advertentie van Stengo van Wharfedale luidsprekers die die retour waren gekomen. Na telefonisch contact met een van de medewerkers kwamen we tot een mooie deal. Reeds de volgende dag werden ze keurig via DHL afgeleverd. Het blijken geweldige luidsprekers. Kortom zeer tevreden over het contact met en de levering van Stengo.

30 november 2023

Betrouwbaar en prettig bedrijf

Allereerst vond ik de communicatie niet heel duidelijk nadat ik een bod via marktplaats had gedaan. Maar er werd mij een aantrekkelijke korting gegeven op een nieuwe set luidsprekers en dat vind ik erg positief. Telefonisch vond ik de communicatie veel prettiger en nu ik mijn speakers heb ontvangen waar ik erg tevreden over ben dus een hoge waardering. Ik overweeg zelfs om mijzelf te registreren als klant voor een eventuele toekomstige aankoop.

27 november 2023
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bad service, lies from the customer service, and products still not received

It says delivery on the next day, it's a week I'm waiting and still have no information. On Friday I was told 2 lies! 1 - if they didn't hear back from their logistics partner they would have shipped a new product so that I'd get it on Saturday. 2 - they would have let me know by the end of the day about the decision taken.
Well, the new product has not been shipped nor of course I heard back from anyone on Friday!
Very disappointing service. I know there could be issues sometimes and it was not a problem to wait a couple of days more if something went wrong, but lies and one week and counting and they still have no idea what's going on and what to do it's ridiculous!

26 november 2023

Slechte communicatie

Bijna 400 euro aan speaker stands besteld. Geen conformatie mail ontvangen. Meerdere keren contact opgenomen via de chat functie (binnen werk tijden) en soms geen reactie gehad en andere keren uren moeten wachten op een reactie die geen antwoord gaf op mijn vragen! Uiteindelijk naar Stengo gemaild wat de verwachte levertijd is van de stands aangezien ze op vooraad waren toen ik ze had besteld. Krijg ik te horen dat het een vooraad verschil is en dat ik 1 a 2 weken moet wachten. Tot nu toe een slechte ervaring aan over gehouden wat betreft bestellen bij Stengo. Misschien zodra de stands binnen zijn verander ik de review naar drie sterren ,afhankelijk van de staat van de producten na levering.

22 november 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Prima leveringg.

Op tijd en correcte levering.
Wel was het handig geweest als bij de bestelling aangegeven werd dat mijn bestelling niet leverbaar was. Ik ben akkoord gegaan met het alternatief, dat is ok gebleken.

10 november 2023

Helemaal tevreden

Ik ben helemaal tevreden met mijn bestelling (via marktplaats) bij Stengo. Er werd snel en vriendelijk gereageerd op mijn vragen/verzoeken en de betaling ging netjes via hun eigen website ivm de factuur. De producten werden snel verzonden en alles kwam in goede staat binnen.

6 november 2023
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Zeker een goede prijs gekregen voor de…

Zeker een goede prijs gekregen voor de Wharfedale Linton Heritage luidsprekers plus de originele stands.
Ook altijd response gekregen via hun chat op stengo.nl
alleen duurde verzending langer dan ik dacht.
De luidsprekers zelf zijn fantastisch in combinatie met mijn Rega Elex - R :)

27 oktober 2023

Geweldig personeel!

Ben zeer goed geholpen en ze hebben veel moeite gedaan om het gestelde producten wat niet in voorraad was. Stengo heeft een manier gevonden om toch te leven binnen een snelle tijd ondanks tegenslag bij hun bevoorrading.
Ook goede communicatie en overleg.
Vriendelijk personeel dat de moeite doen om hun klanten te helpen.

7 oktober 2023

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.