Vriendelijke en correcte persoon. Maakt afspraken die hij ook na komt. Ben zeer tevreden over zijn uitgevoerde werken. Een aanrader als je een loodgieter, onderhoud voor uw ketel of gaslekken nodig he... Se mer
Företaget har svarat
Dankzij dhr Libbrecht´s doorverwijzing naar ontstopbedrijf waar hij mee werkt was ons probleem vlug opgelost. Zijn tel.nr. blijft zeker in onze contacten staan.
Företaget har svarat
Vlotte reactie op onze vraag. Zelfde dag langsgekomen en probleem met druk in de verwarmingsketel is effectief opgelost.
Företaget har svarat
Leak from upstairs, ended up having to find a novel solution to fix it from the basement.
Företaget har svarat
Ik ben Stef, zelfstandig loodgieter in Mortsel. Al 10+ jaar sta ik klaar voor herstellingen, lekdetectie, verwarmingsproblemen, sanitair, ventilatie en regenwaterinstallaties. Duidelijke afspraken, proper werk en tevreden klanten: daar ga ik voor. Laat gerust een review achter – uw mening telt! Tevreden klanten zijn voor mij het allerbelangrijkste. Daarom hoor ik graag wat u van mijn werk vindt. Uw beoordeling helpt andere klanten om met vertrouwen te kiezen – en helpt mij om mijn dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen. Bedankt voor uw vertrouwen! — Stef Libbrecht Verwarming (Vaillant) • Sanitair • Badkamer • Ventilatie • Regenwater 0490 39 16 16 - www.steflibbrecht.be stef@steflibbrecht.be -
2640, Mortsel, Belgien
Al de tweede keer dat Stef ons uit de nood helpt, en dat zegt eigenlijk genoeg. Hij is vriendelijk, werkt zeer bekwaam en communiceert helder. Afspraken worden snel gemaakt én correct nagekomen – zoals het hoort. Extra pluspunt: een sterke lokale vakman waarop je kan rekenen. Wij blijven klant 👍
Vriendelijke en correcte persoon. Maakt afspraken die hij ook na komt. Ben zeer tevreden over zijn uitgevoerde werken. Een aanrader als je een loodgieter, onderhoud voor uw ketel of gaslekken nodig hebt.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Zijn tel.nr. blijft zeker in onze contacten staan.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Zeer tevreden over de service. De loodgieter kon mij snel helpen en heeft de kraan voor de watertoevoer van de wasmachine vakkundig geïnstalleerd. Het werk werd proper en correct uitgevoerd, met een duidelijke en vriendelijke uitleg erbij. Aanrader!

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Plaatsing hangtoilet correct uitgevoerd geheel volgens de afspraken en ook op de ingeplande datum en prijs van de voorafgaande offerte.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Dik in orde, vriendelijk, bekwaam. Kan hem aan iedereen aanbevelen. Je weet wat je aan hem hebt en levert goed werk.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Stipte en snelle reactie op onze vraag. Prima!

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Dik in orde : onderhoud cv zoals het hoort, heb al mindere ervaringen gehad. Onmiddellijk een nieuwe afspraak gemaakt voor de aansluiting van een vaatwasser.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Een snelle reactie gekregen en een duidelijke toelichting ivm de herstellingswerken. Een vriendelijke man die eerlijk advies geeft.
Zeer tevreden!

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Super vakman. Vriendelijk, bekwaam, behulpzaam, Kent zijn vak, komt zoals afgesproken,... echt top. Wij hebben onze vaste loodgieter gevonden. Een aanrader voor iedereen.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Punctueel, vriendelijk, een echte professional! ik zou hem aan iedereen aanraden!

Vakmanschap is meesterschap
En dat is zeker van toepassing op Stef.
Hij heeft er voor gezorgd dat wij voor hele grote kosten gespaard bleven. En toch een esthetische douche in elkaar gestoken heeft. Als je een uitstekende vakman nodig hebt niet twijfelen neem Stef Libbrecht

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
ons wc heeft hij prima hersteld,heb het zelf geprobeerd.Maar stef heeft het vakkundig opgelost.Dank u stef

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Goed advies en recommendaties gekregen voor ontstoppingsdiensten en komt ook af voor kleine klusjes, zeer vriendelijk. Zeker een aanrader.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Steeds weer een snelle reactie/actie bij contact.
Werken worden op tijd en deftig uitgevoerd.
Een aanrader!

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Na ons probleem met regenwaterpomp contact opgenomen met Stef.
Zeer vlot contact en afhandeling van ons probleem.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Stef komt zijn afspraken punctueel na, geeft kwalitatief advies en levert proper en correct werk.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Steff is een correcte vakman, werkzaamheden correct uitgevoerd binnen de gemaakte afspraken.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Zeer tevreden met het uitgevoerde werk.
Professionele uitvoering aan een correcte en afgesproken prijs.

Svar från Loodgieter Stef Libbrecht uit Mortsel
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.